Jump to content

vulcanizari (nu orice bomba)

Piratu'

Recommended Posts

N-o sa gasesti vulcanizare + reconditionari jante in acelasi loc .. ever, poate la firmele gigant dar or sa te rupa la bani.

Pe unde au fost toti incearca sa te prosteasca pe fata ... domne janta asta e stramba, trebe indreptata.

Trebuie sa fii cu ochii pe capacele la jante, capacele, ventile ca pe butelie ... daca nu esti atent pleci cu inventarul pe minus.

Toate aparatele de echilibrat cand iti baga janta conul ala iti zgarie janta, daca nu a introdus datele corecte in program ... poate sa-ti arate 0-0 si sa-ti sara rotile la 120km/h daca ciobanarul e prost si n-are instructajul facut ca sa deosebeasca 2 jante.

La pana la fel, ai gume cu indicele Y pt 300 km/h si el iti baga nujtu ce snur dupa vremea lu` tataie ... doar sa mearga treaba mai repede.

Nu mai zic ca unii baga prezonul direct in pistol pneumatic si daca nu prinde filetul corect se alege praful de tot.

Altadata am mers sa-mi bag gumele pe 4 jante proaspat polishate, aparatul de jantat nu era cu rola, avea L-ul din fier, numai bun de zgariat buza la janta ... sa vezi chinuiala.

Oriunde ai merge ... stai cu ochii pe ei ca pe hoti.

Ca sa-ti faci o janta cap coada ai mult drum de batut:

Vulcanizare - dejantat, indreptat, sudat -> polizat

Muncitor1 - vopsit

muncitor2 - polishat

Muncitor1 - lacuit daca vrei sa te tina polishul

Vulcanizare: jantatat, echilibrat, montat.

Nu prea gasesti oameni care sa faca si vopsit si polishat in acelasi loc.

deci ce caut eu:

un loc care sa-mi evalueze corect jantele inainte sa le duc la Sf Gheorghe sa le reconditionez. Adica sa-mi zica daca sunt drepte, sa le roluiasca. Nu vreau sa dau de unii sa zica ca au de muncit la jante in cazul in care ele nu au nimic

deci ce caut eu:

un loc care sa-mi evalueze corect jantele inainte sa le duc la Sf Gheorghe sa le reconditionez. Adica sa-mi zica daca sunt drepte, sa le roluiasca. Nu vreau sa dau de unii sa zica ca au de muncit la jante in cazul in care ele nu au nimic

Ai sa vezi si tu daca sunt strambe cand ti le pun pe aparat.

Incearca si pe Cheiul Dambovitei, cum vi de la Targ spre Mihai Barvu, dupa Toyota o sa ai o gradinita (au in curte tot felul de chestii colorate) si imediat dupa este o vulcanizare mare, aproape de semaforul de la Mihai Barvu. Eu numai acolo merg si sunt f multumit de baieti.

• 2 months later...
o vulcanizare buna,unde stiu baietii ce trebuie sa faca,unde echilibreaza bine,au solutii,petice si scule profi,si este mult sub pretul celor din bucuresti este pe centura(intre militari si chitila aproape de petrom,vizavi de rudeni)!daca vreti sa fie treaba buna intrebati de Ciprian(baiat exceptional).cat despre capace si ventile nu se pune problema!nu se intampla nimic cu ele...eu personal ii recomand !

eu le-am indreptat la Autosoft si le-am vopsit si "raschetat" la Sf. Gheroghe. Desi e drum lung recomand

Eu mi-am indreptat si vopsit jantele la un baiat aici pe forum , b86dtm parca daca nu ma insel . Recomand cu caldura . In Bucuresti , dureaza ceva (cam 1 sapt) dar rezultatul merita !