Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

Vand e46 320i, 2002, negru , 170 CP

Oxid

Recommended Posts

Xenon, geamuri electrice fata, trapa electrica, senzori ploaie/lumina/parcare, incalzire in scaune, scaune piele, comenzi volan, GPS, pilot automat, oglinzi electrice/incalzite, magazie CD-uri, clima, telefon. Masina este in stare impecabila, nerulata in tara, decat o luna! Carte service, revizie facuta doar la BMW, unic proprietar Germania!

Ma intereseaza un schimb cu un 318i,minim 2000 sau ceva 320d minim 2000. Pretul masini de vanzare este 7000 negociabil!

post-32781-1264694772_thumb.jpg

post-32781-1264694784_thumb.jpg

post-32781-1264694802_thumb.jpg

post-32781-1264694822_thumb.jpg

Ne mentinem in pas cu criza, prefer ceva cu consum mai mic si un diesel..makr o perioada... Masina se poate vedea in judetul Mures, si nu este inmatriculata!

Fara suparare dar eu cred ca tu ai mai postat masina asta pe forum la vanzare.... si nu inteleg de ce in poze se vad numere de inmtriculare care incep cu RO.... si tu spui ca masina este de o luna in romanica si daca imi aduc bine aminte ai pus anuntul acum vre-o 3 luni...

Poti sa ma injuri dar nu procedezi corect :) .

Am scos un singur rand de numere rosii masinii! Nu a spus nimeni ca masina e de o luna in Romania! S-a circulat cu ea o luna, am aduso in luna mai 2008 si s-a circulat pana in iunie si de atunci e tinuta in garaj! Am avut probleme financiare!

Am scos un singur rand de numere rosii masinii! Nu a spus nimeni ca masina e de o luna in Romania! S-a circulat cu ea o luna, am aduso in luna mai 2008 si s-a circulat pana in iunie si de atunci e tinuta in garaj! Am avut probleme financiare!

@Alex Nu stiu cat ar consuma la mers doar seara si in week-end, banuiesc ca undeva pe la 12-13%(consumul dat de producator).

Mie imi consuma in Bucuresti la mers linistit intre 14-15%.

@Oxid Crezi ca za fi semnificativa diferenta de consum intre 320i si 318i?

Edited by r0n1n

Consuma prea mult?

Nu, probabil e praf motorul ...

Am un 320i din 2002 170 CP si masina baga benzina in baia de ulei! Care poate fi problema? Am schimbat uleiul si am facut 500 de km si s-a aprins becul galben la ulei. In special dak tin masina in turatzie mare. Care poate fi problema?

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...c=69144&hl=

Clonele @cove, @oxid si @oxidul se suspenda.