Jump to content

Vand senzor ax came E46 316 (M43)

Recommended Posts

Senzorul este aproape nou, l-am luat de la grozadan in urma cu o luna maxim, l-am dat jos de pe masina dupa 3-4 zile(maxim 100 km) ca nu s-a schimbat nimic in ceea ce priveste problema care o aveam. Este Vemo, pretul este de 100 de lei.

• 2 weeks later...

cand calc ambreiajul sa opresc la un semafor de ex, turatia coboara pana in 500, urca la loc, coboara iar, urca la loc si se stabilizeaza... nu intotdeauna face, dar intotdeauna cand face imi creste tensiunea(arteriala)... si credeam ca poate e de la senzor... ca se stransese streangu' in jurul gatului lui... ca in rest am cam schimbat tot...

si am mai observat ceva, daca opresc mai din scurt asa, fara s-o las sa mai inainteze scoasa din viteza, parca nu face...

oricum, senzorul nu avea nici o legatura, nici eroare nu aveam la cel vechi dar din exces de zel m-am pus sa-l schimb...

Edited by Rhaziel

foarte curios

acum ceva timp am observat si eu cam aceleasi simptome

in sensul ca dupa ce calcam ambreajul sau o lasam pe liber

incepea sa-mi oscileze acul de la turometru dar la mine nu scadea asa de

mult ci crestea pana pe la o mie dupa care scadea dar la aceeasi turatie la care sta la

relanti, niciodata mai putin de atat

chestia m-a cam pus pe ganduri si dupa ce am cautat pe forum raspuns

la toate astea am ajuns si eu inevitabil la acelasi senzor,

daca ii dai de cap te rog sa ma anunti si pe mine ce a avut sa stiu la ce sa ma astept

si eu caut in continuare

masina mea este un 318 d

multa bafta

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
cand calc ambreiajul sa opresc la un semafor de ex, turatia coboara pana in 500, urca la loc, coboara iar, urca la loc si se stabilizeaza... nu intotdeauna face, dar intotdeauna cand face imi creste tensiunea(arteriala)... si credeam ca poate e de la senzor... ca se stransese streangu' in jurul gatului lui... ca in rest am cam schimbat tot...

si am mai observat ceva, daca opresc mai din scurt asa, fara s-o las sa mai inainteze scoasa din viteza, parca nu face...

oricum, senzorul nu avea nici o legatura, nici eroare nu aveam la cel vechi dar din exces de zel m-am pus sa-l schimb...

incerca senzoru de la clapeta de accelaratie,asa face la mine cand era pe duca,o scoteam pe liber inaite de semafor si cobora pe la 500-400 dadea sa mora si dupaia se stabiliza (fa schimb cu cineva sa nu-l cumperi aiurea)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.