Jump to content

bmw 320 2002 150 cp vs bora 2003 131 cp

p3tric

Recommended Posts

• Replies 382
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

poti sa faci linisit linie cu bora aia de 131....si daca avea Diesel`u ala de 136 de cai ..tot il "alergai" ..stai linisit in favoarea rezultatului...ai toate avantajele :)

iti spun din propria exprerienta...o masina cu aceeasi cai si cam aceeasi greutate nu se tine dupa bmw :)

Revin un pic offtopic.

Aseara am facut o linutza la semafor cu un ford 1,8 pe bezina 16 v. Are vreo 90-100 caiuti (revin cu informatia exacta) e un verisor.

L-am lasat in urma ca de tren inainte sa apuc sa schimb treapta 3.

Bora era prin zona, a venit cu ideea sa facem o linutza, i*am spus sa se alinieze dar a evitat, invitatia ramane valabila si cu prima ocazie il provoc eu si ma asigur sa nu refuze .

Ce bora ? :)

poate ca soferul de pe e36 era in plimbare ...

Sau eu cu un prieten eram in BMW si alt prieten era cu Bora...

Iar incepem discutiile.... Bmw e lamborghini frate... Nici un renault sau bora nu o sa faca niciodata un BMW chiar daca bmw-ul are 105 cai iar renaultul 240 de cai pt ca nu vreti voi...

Una e sa fii fan BMW alta e sa nu vrei sa accepti realitatea.

Vorbiti voi ca eu nu mai ma bag...

Edited by the_rifle

Iar incepem discutiile.... Bmw e lamborghini frate... Nici un renault sau bora nu o sa faca niciodata un BMW chiar daca bmw-ul are 105 cai iar renaultul 240 de cai pt ca nu vreti voi...

Sa zicem ca Bora 131 ar fi facut E36-318 143. Dar cam ce diferenta de generatie e ? Cam din ce an se face pisica ? Aaah, de la sfarsitu lu '91 ? Inteleg... Pai oare cand vreodata in visele cele mai frumoase ale lu volkswagen a existat vreun Vw al lor fabricat prin anii 92-95 adica gen golf3 de vreo 140 de cai care sa aiba tupeu sa se dea cu E36 318is ? Bora aia dupa cum spune titlul e 2003, si se fabrica din...2000 ? Ca nu ma pricep la Vw si nici nu vreau ! Dar pisica dupa cum ziceam se cam face din '92 :))

Poate sa aiba Renault ala si 1000 de cai daca e fabricat in 2010, si BMW cu care il compara unii e din 1946...

Edited by Sherifu'

skoda rs poate face 2.5-ul, insa skoda rs nu face 2.8-ul :))

Vreau doar sa spun ca asta cu pierderea cailor e o prostie atunci cand masina a fost ingrijita.

Eu la 2.8-ul meu, n-am pierdut un cal din 1996 pana acum.

Nu am mers cu bora de 131 de cai, insa am mers cu leon de 150 de cai... e mai usor si mai nervos ca 320d... trage foarte bine.

Perfect de acord cu tine !

Si skoda RS face E36 de 2,5 litri dar dupa 20 de ani cum am mai spus-o si cu alta ocazie... Dar asta nu insemna ca ma dau cu capul de bordura si zbier ca nu exista skoda RS sa ma faca pe mine cu 2,5-ul...

Exact ! Pentru ca se schimba situatia daca e vorba de un 2.5 de pe E90 sau E60 din acelasi an cu skoda RS :)

Edited by Sherifu'

poate ca soferul de pe e36 era in plimbare ...

Sau eu cu un prieten eram in BMW si alt prieten era cu Bora...

Vorbiti voi ca eu nu mai ma bag...

cine a zis asta? eu unul am zis ca o masina cu acceasi putere si greutate ca a bmw`ului...bmw castiga:) ....

@patric: dc datele date de fabricant dau mai rapid BMW pe 0-100 de ce te mai indoiesti dc il faci sau nu?

Specificatiile oficiale ar trebui sa fie etalonul, nu gradul de "impingere in scaun".

BMW 320i 170CP vs. VOLVO S40 2.0T 163CP.

M-a faut din toate pozitiile. Soferul pot sa zic ca e mai bun, acum nu stiu despre masina daca e stock sau este resoftata,el zicea ca nu este.

Masina aia fugea de rupea pamantul. I-a dat fum si la un 325 xi.

Nu cred ca era resoftata pentru ca omu mi-ar fi spus, asta doar daca nici el nu stia.

Diferenta insa o facea TURBO, la plecarea de pe loc ii luam o masina, la a doua venea langa mine, la treia ma depasea, la a patra era o masina in fata mea.

Am facut tot felul de curse intre noi si cu alte masini Civic, 320i e36, spun asta ca sa elimin varianta cum ca masina mea nu ar trage cum trebuie sau ca eu nu as stii sa fac liniute. Am facut si curse invers el cu masina mea si eu cu a lui si il faceam, mai greu totusi pentru stie mai bine ca mine.

Deci ca sa zic asa intre noi era o diferenta de 0,x secunde care e data de turbo al lui.

Ideea mea este : un producator ca sa se ridice la nivelul unui motor aspirat de BMW nu poate decat daca foloseste TURBO.

Am dat exemplu mai sus date oficiale 0-100.

Dc masinile erau stoc, fara discutie BMW-ul trebuia sa fie in fata.

Gen tu vb din carti :))) ai condus vreodata vreun benzinar turbo?

170-163= 7 cai (frumosi).. deci BMW castiga la puncte.. Bravo ronin, treci la loc, 3.. gen :)

Din doua una:

Tu ai impresia ca Bmw a mintit cand a spus 8.2s suta, si ea face mai mult

Crezi ca volvo a mintit 8.5 suta si ea face mai putin.

N-ai nici o treaba dc ai impresia ca turbo tre sa castige in orice situatie la puteri apropiate.

Ma sunt si alti factori.

Deci treci la colt!