Jump to content

bmw 320 2002 150 cp vs bora 2003 131 cp

p3tric

Recommended Posts

• Replies 382
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mie mi se pare senzational motorul de pe seria 7 :) e de vis.... 750Nm @1500rpm :)

daca pui problema asa, senzational mi se pare S65AMG 1000Nm @2000 si 612cai V12... :twoup:

Problema cu masina aia e ca are multe belele punand puterea si cuplul pe asfalt...daca nu ar avea ar fi in stare sa ne trezim ca dupa un sprint la semafor ne-ar schimba sensul de rotatie al planetei. In acelasi sens al discutiei uite aici o masina facuta pentru cei care nu vor sa stea prea mult cu plictiseala in brate: Vauxhall VXR8 Bathurst S(710Nm). Eu unul is innebunit dupa masinile care vin de nicaieri si plesnesc dupa ceafa marii producatori in timp ce-i depasesc...

Vauxhall,nu este tot una cu Opel....?

Chiar cred ca e superb a6 asta nou,

asta cica o sa rupa tot la clasa lui (pret,putere,consum, dotari,comportament pe sosea)..0-100 / 5.4s /4.2tdi......

:))) I-a pus jante de M ( pe aproape). La faruri mai au de lucrat.

Mie mi se pare senzational motorul de pe seria 7 :) e de vis.... 750Nm @1500rpm :twoup:

daca pui problema asa, senzational mi se pare S65AMG 1000Nm @2000 si 612cai V12... :(

Problema cu masina aia e ca are multe belele punand puterea si cuplul pe asfalt...daca nu ar avea ar fi in stare sa ne trezim ca dupa un sprint la semafor ne-ar schimba sensul de rotatie al planetei. In acelasi sens al discutiei uite aici o masina facuta pentru cei care nu vor sa stea prea mult cu plictiseala in brate: Vauxhall VXR8 Bathurst S(710Nm). Eu unul is innebunit dupa masinile care vin de nicaieri si plesnesc dupa ceafa marii producatori in timp ce-i depasesc...

Ti-a raspuns mai sus THX-1 :). VXR8 este urmasul lui Monaro(Holden)...o masina la fel de civilizata ca si australienii de la tara, motiv pentru care de fiecare data cand am vazut-o am balit :D !

Cat despre A8, nu stiu ce sa zic. La confort cred ca se ridica peste 7ar....este ceva specific Audi. Insa look-ul inca nu ma convinge, in timp ce 7ar-ul in ochii mei arata fioros. Dar eu zic ca A8, 7 sau S nu au nicio sansa impotriva lui Geely :) .

Exista Vauxhall uk. din Anglia,fabrica ce apartine de GM dar totodata mai exista si Vauxhall au. din Australia care apartine de HSV(Holden Special Vehicles) dar care nu are nici o treaba cu GM.

http://www.hsv.com.au/hsv/landing/

Intreb ,pentru ca toate modelele au acelea denumiri cu cele de la Opel (astra,zafira ,corsa etc)si chiar seamana intre ele... :)

Am crezut ca Englezii sunt mai cu mozt,la ei se fabrica Opel sub alta denumire..Dar vad ca nu au legatura una cu cealalta..Fabrica si masini cu volan pe stanga ..?

Azi am de lucru la un 320d de 150 Cp si cunoscandu-l bine pe proprietar am sa-i propun o liniuta. Si lui ii place sa se dea la masina.

Eu o sa fiu cu Passat de 131 Cp in 6 trepte si el cu 320d de 150 Cp tot in 6 trepte. Ambele masini break-uri si amandoi cantarim cam la fel. Chiar is curios sa vad cum va fi. Ambele masini is stock, fara resoftare sau alte modificari.

Eu m-am mai dat cu un 320d dar cel de 136 cai. Vreau sa vad cum e cu cel de 150 cai.

Liniuta nu e corecta. Nici 320d 177cp nare ce discuta cu 320d/150cp.

Da oricum suntem curiosi.

ce prostii vb tu acolo???

177 este mai mare ca 150

Pai tu ce intelegi prin "n-are ce discuta"? :) Se refera ca nu e corect sa pui un 177 la liniuta cu 150(masini de greutate similara), pentru ca 177 face sigur un 150!

Deja ne incurcam in detalii. Prima liniuta era vorba de e36 320i -cosm1n- cu Bora respectiva de 131CP.

Scuze cu initiatorul topicului cu 320d de 150 CP.

Nu, eu am zis daca vrea initiatorul topicului ma dau eu cu el,150 cai benzina VS 150 de cai diesel, oricum sanse sa ma bata sunt cam 80%, celelale 20 de procente le rezerv poate ii sar injectoarele, poate ii crapa turbina.

Edited by Cosm1n