Jump to content

E90 325i

Raul46

Recommended Posts

Masina o am de aprox un an si jumatate, inca nu am modificat nimic la ea, e exact cum am luat-o din Germania, dar revin cu ceva poze in primavara cu noua suspensie, noile faruri cu lupa ce trebuie sa ajunga si in functie de buget, mai vad:) Ca optiuni ce sa spun... in interior stai bine, scaune sport de piele,volan la fel , sistem audio hi-fi ,i-drive cu ecran mare etc...

post-4287-1264799819_thumb.jpg

Edited by Raul46

Foarte frumoasa, iar jantele mi se par cele mai reusite pentru E90 :)

da si mie imi plac jantele , cu niste arcuri mai scurte am zis ca o sa vina si mai bine ,acuma parca cum mai e si distanta aia in spate intre aripa si roata si plus ca in spate roata nici nu vine prea la linie in exterior parca se cere ceva de 18", dar m-am gandit ca arcurile noi sa schimbe asta...

Acum depinde cat de "maniac" esti, dar eu zic ca masina arata foarte foarte bine exact asa cum e :)

+1

A mea e joasa destul de tare si nu e f placut in trafic. Suspensia ferma oricum ma scuteste de neplaceri pe drum cat de cat OK cu denivelari/gropi acceptabile dar la obstacole mai mari... e grele.

Felicitari pentru masina! E un vis...exterior...interior...motor...nu pot decat sa spun YAMMMYYY :-)

Frumoasa,sa o stapanesti sanatos! :)

Masina a venit cu capacul ala de motor?

da , capacul e cel original ,doar autocolantul ala mic l-am lipit eu cu bmw motorsport , daca la aia te refereai

Edited by Raul46

Frumoasa, sa o stapanesti sanatos in continuare ! Toyo T1R rulz! :)

Da, sunt Toyo T1R cauciucurile, e prima oara cand mi-am pus altceva decat bridgestone , goodyear etc marcile astea mai cunoscute si mai comerciale, si sunt ff multumit de ele, si sunt made in japan,nu se fac peste tot , si am mers cu ele vreo 25.000 km si arata ff bine inca mai merg vreo 20mii . Cred ca si toyo si yokohama is marci care isi merita banii

Edited by Raul46

la ce pret a fost masina ca in primavara imi schimb masina si as vrea tot un 325i. Arata f bine, la cat mai multi km fara incidente

acuma au mai scazut semnificativ preturile, uita-te pe mobile.de sau alte pagini in domeniu, atunci in 2008 cand am luat eu masina cum avea si optiuni cam de toate inafara de xenon si trapa avea alt pret, am dat cam 21mii cu tva inclus in germany

• 2 weeks later...