Jump to content

Modele sisteme audio bmw e90

Recommended Posts

as dori sa stiu cate feluri de sisteme audio sunt pe disponibile pe modelele astea,si care sunt acelea , pe al meu scrie bmw navigation professional si e cu ecranul acela mare la Idrive iar muzica se aude impecabil si doream sa stiu pe o scara unde s-ar afla sistemul meu audio, e cel mai performant dintre cele disponibile pe e90 ,sau cate mai sunt peste el. mersi

In primul rand navigatia nu are legatura cu sistemul audio. La BMW sunt trei tipuri de sisteme audio:

-HIFI

-HIFI PROFESIONAL LOGIC 7

-INDIVIDUAL HIGHT END AUDIOSISTEM

Daca ai difuzoare si pe usile din spate, ai Logic7,

Daca difuzoarele de pe usi au fetele de pe difuzoare cu rame nichelate, ai Individual

Daca nu ai cele descrise mai sus, ai sistemul Hifi

In primul rand navigatia nu are legatura cu sistemul audio. La BMW sunt trei tipuri de sisteme audio:

-HIFI

-HIFI PROFESIONAL LOGIC 7

-INDIVIDUAL HIGHT END AUDIOSISTEM

Daca ai difuzoare si pe usile din spate, ai Logic7,

Daca difuzoarele de pe usi au fetele de pe difuzoare cu rame nichelate, ai Individual

Daca nu ai cele descrise mai sus, ai sistemul Hifi

Am inteles, am si pe usile din spate difuzoare... , mersi

Nu e adevarat.Exista sistemul standard cu 6 boxe 2 in usile din fata,2 pe polita din spate la luneta si 2 subwoofere sub scaunele din spate.Sistemul Hi-Fi care e la fel cu cel standard dar are in plus 2 twetere pe ramele geamurilor de la usile fata si 2 twetere in spate pe polita (are si o putere mai mare).Pe seria 3 cel mai tare e sistemul Logic 7 care mai are difuzoare si pe usile din spate si tot asa o putere si fidelitate mai mare.

• 5 months later...

1.Voi cum aveti configurate BASS, TREBLE, BALANCE SI FADER?

La mine sunt:

6, 5, 0, 0 pentru CD

6, 4, 0, 0 pentru TUNER

6, 3, 0, 0 pentru AUX

2.Cum aveti setat S-VOL (volumul in functie de viteza)?

La mine e pe 4; ce valoare ar trebui sa aiba ca sa se simta diferenta in functie de viteza pentru ca eu nu am remarcat nimic?

3.Cum aveti setat VOL-AUX (volumul sursei auxiliare - ipod, iphone, etc.)?

Eu nu mai stiu cum il am setat, dar se aude incet.

Cum ar trebui setate aceste valori pentru un sunet optim?

Vreau sa le mai modific putin unde e necesar, in principal pt AUX.

• 4 weeks later...
La mine volumul in functie de viteza este setat pe minim.Bass-ul aproape de maxim iar inaltele la maxim.

Pe e 90, in 2008, nu era disponibil individualul ci doar pe E60. Poate pe e92 exista dar sigur pe masini de inainte de 2008, E90, nu exista individualul.

P.S. Eu am individual pe E60. Este un sistem excelent.

Edited by Bala