Jump to content

Cumpar Piese E46 FACELIFT SH

Recommended Posts

Cumpar piese pentru un e46 FL sa fie SH dar sa arate bine , adika nu crapate sparte etc .. nu vreau noi deoarece nu am bani destui pentru noi asa ca prefer sh .

- Aripa Fata Stanga si Dreapta

- Faruri Fata Stanga si Dreapta

- Semnalizari Fata Stanga si Dreapta

- Trimurile de sub Faruri Stanga si Dreapta

- Capota

- Nari Facelift

- Bara fata facelift ori Mtech 2

- Scut protectie plastic .

Repet , nu veniti cu preturi astronomice . Vreau piesele SH .

Multumesc !!

Cumpar piese pentru un e46 FL sa fie SH dar sa arate bine , adika nu crapate sparte etc .. nu vreau noi deoarece nu am bani destui pentru noi asa ca prefer sh .

- Aripa Fata Stanga si Dreapta

- Faruri Fata Stanga si Dreapta

- Semnalizari Fata Stanga si Dreapta

- Trimurile de sub Faruri Stanga si Dreapta

- Capota

- Nari Facelift

- Bara fata facelift ori Mtech 2

- Scut protectie plastic .

Repet , nu veniti cu preturi astronomice . Vreau piesele SH .

Multumesc !!

am o capota umpic indoita si vreo 2 cute care nu se vad in poze si coltul capotei de pe partea soferului este umpic de tot indoit,100e

Nu ms , nu ma intereseaza indoite etc , si totusi 4 mil mi se pare mult cand aftermarket e in medie 5 mil .. Ms oricum , still searching.

ce imi plac mie genul asta de care toooot compara kkkkk astea aftermarket cu piesele originale,va omoara piesele aste ieftine de 2 bani

nu vreau sa ii fac reclama lui roscatu,dar omu chiar stie ce spune. cumparati tu capota noua cu 5mil si punene si noua poze,sa vdm cum o sa cada. iti spun eu ca am mai vazut(nu o sa ai linie deloc la masina) si daca capota era in perfecta stare stai linistit ca nici el nu ti-o dadea sub 150-200euro. un sfat,asculta si tu de batranii forumului,chiar stiu ce spun si in unele cazuri ce vand :)

Da Âşi sĂŁ dai 100 € pe o capotĂŁ ĂŽndoitĂŁ doar cĂŁ este OEM...

Sincer eu am lĂŁsat capota originalĂŁ la service Âşi era foarte puĂžin ĂŽndoitĂŁ ĂŽntr'un colĂž. Practic am donat'o.

Acum fiecare face cum vrea.

ĂntradevĂŁr cea aftermarket nu se va potrivi bine.