Jump to content

roata de rezerva

eduard91

Recommended Posts

sal... am cateva zile de cand mi-am achizitionat un bmw 318d din 2007 din germania de la reprezentata l-am cumparat iar aia mi-au explicat ei detalii si de ce este in stare sa faca dar cam au vb singuri din cauza ca nu stiu germana :))) si momentan tot in germania sunt dupa ce am ajuns acasa m-am uitat in portbagaj si nu am vazut roata de rezerva :lol:)) trebuie sa vin peste cateva zile in tara si habar nu am unde are roata de rezerva .. ma poate cineva lamuri si pe mine ? in cartea ei nu am vazut nici un loc pe unde sa fie ...multumesc

salut! in primul rand felicitari pentru noua achizitie...are sa ti place mult vei vedea! in ceea ce priveste roata de rezerva n o mai cauta pentru ca seria 3 vine cu anvelope runflat ,anvelope care nu fac pana...teoretic zik ca nu fac pana, se desumfla dar nu stai pe janta ! asta este proprietatea anvelopei runflat ..cand vei pierde presiune in vreun cauciuc te va avertiza in bord cu rosu un cerc mare cu baza cu linii inclinate iar din momentul in care nu mai ai presiune deloc in anvelopa poti circula cu o viteza de maxim 80Km/h pana la primul service! ca sa verifici exact uita te pe anvelope si cauta undeva daca scrie runflat tire sau inscriptia RSC ! in rest ce sa ti zik decat drum bun asta daca mai vii inapoi! :)

salut! in primul rand felicitari pentru noua achizitie...are sa ti place mult vei vedea! in ceea ce priveste roata de rezerva n o mai cauta pentru ca seria 3 vine cu anvelope runflat ,anvelope care nu fac pana...teoretic zik ca nu fac pana, se desumfla dar nu stai pe janta ! asta este proprietatea anvelopei runflat ..cand vei pierde presiune in vreun cauciuc te va avertiza in bord cu rosu un cerc mare cu baza cu linii inclinate iar din momentul in care nu mai ai presiune deloc in anvelopa poti circula cu o viteza de maxim 80Km/h pana la primul service! ca sa verifici exact uita te pe anvelope si cauta undeva daca scrie runflat tire sau inscriptia RSC ! in rest ce sa ti zik decat drum bun asta daca mai vii inapoi! :)

hai las-o ca nu stiam :lol:) mc mult de rasp mai aveam oleak si o cautam si in torpedou :) :)))

cat te-a ajuns ??? si ce optiuni ai pe ea

22 de mii poi am dtc , esp , dublu climatronic , clima automatic , incalzire in scaune , senzor de presiune la roti , senzor de ploaie , senzor de parcare , full electric , bucati de interior piele , volan piele cu comenzi pe el , bluetooth , senzor in oglinda retrovizoare pt mod de noapte , gentzi de metal usor , pilot automat , proiectoare ceata , cutie de viteze 6+1 manuala , Comfort Pachet. Culoarea exterioara titan silber metalizat

Edited by eduard91

"iar aia mi-au explicat ei detalii si de ce este in stare sa faca dar cam au vb singuri din cauza ca nu stiu germana smile.gif))"

:) :lol:

Asta chiar e buna, macar omu' sia dat silinta nu ca si la noi se uita stramb la tine daca nu ai bluza cu Armani sa se vada din avion