Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Vand jante BMW pe 17" ARCASTING + gume fff bune!

Recommended Posts

Salut ,

Spune-mi te rog ce ET si J au jantele si in ce stare se prezinta ?!

La pret mai se poate umbla putin ?!

Sal, J-8 si ET nu il stiu 100% sigur, dar este la limita pt e46 - aceea de a atinge cauciucul aripa spate...2mm cred k mai are si ar fii atins ...eu am si arcuri sport pe ea si nu am avut probleme si cu 3persoane adulte in spate ! Jantele nu au nici cea mai mica problema, crapate,sudate,ovale sau alte chestii , la fel si gumele, sunt fff bune !

Pret 450e -jante+cauciucuri ! numai cauciucurile au fost 20mil - 225.45.17 NOI NOUTE !

Bafta!

Edited by leduri

Salut ,

Sal, J-8 si ET nu il stiu 100% sigur, dar este la limita pt e46 - aceea de a atinge cauciucul aripa spate...2mm cred k mai are si ar fii atins ...eu am si arcuri sport pe ea si nu am avut probleme si cu 3persoane adulte in spate ! Jantele nu au nici cea mai mica problema, crapate,sudate,ovale sau alte chestii , la fel si gumele, sunt fff bune !

Pret 450e -jante+cauciucuri ! numai cauciucurile au fost 20mil - 225.45.17 NOI NOUTE !

Bafta!

daca la e 46 pe spate daca este la limita distanta intre aripa si roata ,atunci pe e36 sigur ating :)

Salut ,

Bafta!

daca la e 46 pe spate daca este la limita distanta intre aripa si roata ,atunci pe e36 sigur ating :)

am spus k sa vii sa le probezi !!! sau ti-e greu ? daca tie greu asta e !

Gresit. Daca ET-ul este la limita pe E46, este in jur de 35-38, atunci pe E36 vine la marele fix. Oricum, vanzatorul ar face bine sa puna ET-ul. Da o roata jos si vezi ET-ul!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.