Jump to content

CUMPAR Consola cu butoane DSC si incalzire scaune

Recommended Posts

• 2 weeks later...

adi jool,esti somer?

din lipsa de ocupatie faci toata mascareala asta pe aici?

la toti intrebi de una de alta dar tu nu cumperi nimic niciodata,crz ca daca pt tine e scump e si pt toata lumea?

ti-am zs eu,cui ii trb suna mai negociem si isi face omu trb. daca nu ai fost atent el vrea alta panou,nu ala pt care nu ai tu bani sa il cumperi

:)... cumpar de la cine vreau, cand vreau si cu cat vreau

asta nu inseamna ca sunt tampit sa-ti platesc atat cat ceri (iti ofer panoul meu cu 200 E - cumperi? nu cred) si cu asta am terminat :lol:

p.s. Sorin mii de scuze pt OFF TOPIC

daca aveai nevoie de acceasi consola dar cu buton de ASC iti ofeream una la 80 RON

Edited by adi_JOL

:)... cumpar de la cine vreau, cand vreau si cu cat vreau

asta nu inseamna ca sunt tampit sa-ti platesc atat cat ceri (iti ofer panoul meu cu 200 E - cumperi? nu cred) si cu asta am terminat :lol:

p.s. Sorin mii de scuze pt OFF TOPIC

daca aveai nevoie de acceasi consola dar cu buton de ASC iti ofeream una la 80 RON

prietene cel cu asc si incalzire in scaune este la 50euro,celalalt pt ala 3butoane care ziceai tu este 150e,iar cu cumparatu tu nu cumperi nimic,doar dai din gura degeaba

pe ce baza il faci tepar???te-a tepuit pe tine??sa stii ca faci niste acuzatii foarte grave!ar trebui sa dovedesti asta!

eu nu creca am teputi pe nimeni,eu vand cum vinde toata lumea,nu creca aberez cu preturile cum face el. nu stiu de ce nu a cumparat cu 80lei daca a gasit. si noi dam niste bani pe masinile care le luam pt dezmembrari si e normal sa faci un pret sa scoti banii dupa ele. oricum nu ma uit in gura lui,el sa ast pe la donatii ca am vazut ca acolo e primu la orice donatie,nu are nimeni loc de el

nu am nimic personal cu adi JOL dar mi se pare foarte grav sa faci asemenea afirmatii despre un coleg de forum!norocul lui ca nu i-au vazut moderatorii postul,sigur ii dadeau o ''vacanta''! ar trebuii sa ne respectam mai mult pe aici....

exact,daca i se pare scump nu-l retine nimeni sa nu caute in alta parte,cum am mai zs dam si noi un ban pe masini si e ceva normal sa faci un pret cat de cat acceptabil pt piata sa poti scoate si tu ceva. acuma nu luam masini sa ajutam lumea,ce am putut da la donatii am dat,dar el creca asta ar fi vrut si cu panoul. iar cel cu incalzire si asc i-am zs ca e 50e,celalalt era mai scump pt ca avea mult mai multe optiuni si el ma ia ca pt 3butoane cer 150e,iar cu teputitu nu stiu dk a cumparat ceva si a fost nemultumit,daca existau asemenea trb imi ziceau aici si vedea toata lumea. dar cum adi jol doar vb pe la toti colegii si nu cumpara nimic nu ma deranjeaza cu nimica. am vz ca si la donatii face acelasi tam-tam. sa ai o zi buna