Jump to content

BMW SERIA 5 E60 SAU AUDI A6 (AMBELE AN 2006-07)

mario_marius

Recommended Posts

Maruse te invit sa iti cumperi un 525 la 16 mii din autovit si sa ne tii la curent 1 an cu evenimentele

Daca citeai mai bine vedeai ca locul de cumparare e Germania,nicidecum Romania.

din "Un pret corect pt un bmw 525d in 2005 bine dotat e maxim , maxim 15.500 mult 16.000 euro.Pret la care poti sa il si vinzi" eu am inteles altceva si anume ca te-ai sucit in legatura cu germania. succes la alegere.

domi masina inmatriculata in Romania o sa-l duca cu totul la alt pret decat il incurajezi tu. iar cu decontatul tva-ului e discutabila treaba acum dupa noua lege.

iar cu ultima fraza om trai si om vedea!

Edited by baronu25

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Maruse te invit sa iti cumperi un 525 la 16 mii din autovit si sa ne tii la curent 1 an cu evenimentele

Daca citeai mai bine vedeai ca locul de cumparare e Germania,nicidecum Romania.

din "Un pret corect pt un bmw 525d in 2005 bine dotat e maxim , maxim 15.500 mult 16.000 euro.Pret la care poti sa il si vinzi" eu am inteles altceva si anume ca te-ai sucit in legatura cu germania. succes la alegere.

domi masina inmatriculata in Romania o sa-l duca cu totul la alt pret decat il incurajezi tu. iar cu decontatul tva-ului e discutabila treaba acum dupa noua lege.

La urma urmei stii cum e , mai bine dai 2-3000 in plus la cumparare decat sa ii bagi banii aia cu taraita in reparatii intr-o masina mai ieftina circulata prin tara. Am fost de destule ori prin prin vest, si intr-adevar acolo poti spune ca mergi pe sosea in adevaratul sens al cuvantului, nu ca la noi prin toate craterele. Asta e tara noastra. Bine ca ne obliga sa cumparam rovigniete :)

Edited by mario_marius

Marius, tu pana la urma cati bani esti dispus sa dai pe masina? Ca banuiesc ca ti-ai facut o idee cam ce motorizare si model de masina iti doresti.

Hohoho, usurel :)

Scuze, dar nu este vina mea! Practic nici nu e posibil sa pui acelasi post la un interval atat de scurt de timp de atatea ori.

Merge foarte greu forum-ul, nu stiu de ce. Nu a fost cu intentie.

asta te-as ruga si eu sa faci :lol: daca vrei sa-ti iei o masina buna vei fi nevoit sa dai mai mult decat ti-ai propus ! un BMW nu se da ieftin nici in zilele noaste, multa lume a zis ca sunt tampit cand a auzit ca un 525i din 2002 cu 183.000km la bord a costat 10.000euro, cu banii aia imi puteam lua Skoda Octavia Noua, Ford, sau alta firma de mana 3 de genul asta. Ca sa citez un prieten bun deaici de pe forum "distractia costa" :)

Lumea are impresia ca daca o masina a mers pe strazile Germaniei e in cea mai buna stare dar nu e chiar asa baieti, masina poate sa fi mers pe cele mai bune strazi din lume si sa fie in cea mai praf stare. Depinde cand i sau facut reviziile, unde, cum, de catre cine. Depinde ce sa intamplat cu masina daca omul a tinut-o numai in kickdown si a facut plecari cu frana tinuta si turata, daca i-a pus benzina cumparata de la turci in conserva. Avantajul rularii masini pe strazi mai bune nu e neaparat datorita strazilor ca mai sunt si peacolo gropi denivelari ideea e ca acolo se merge mult la drumuri intinse si motorul altfel se mentine asa decat daca mergi cu el in orasele noastre unde franezi/accelerezi de un milion de ori de aia la ei se schimba uleiul si la 30.000k desi multi il schimba de 2 ori pe an la 15.000km. Daca mergi prin drumuri proaste mai mult decat sa pui in pericol amortizoarele care si alea cad destul la greu nu stiu ce altceva mai poti strica un amic de-al meu si-a adus 525d in 2005 si pana acu nu i-a cazut nimic si a mers destul de mult cu ea ~100.000km in .ro. Cheltuielile de aducere in tara a unei masini pot varia, daca ai pe cineva care te ajuta ( si e foarte recomandat sa ai pt ca altfel nu vad cum sa te descurci ) partea lui va fi 500euro daca e un baiat simtit daca e vreun marsalan poate sa iti ia pt o masina ca aia si 2000euro depinde cum reuseste sa te proasta. Mai tre sa ai in vedere cheltuilile de drum, de sedere acolo ( care nu sunt tocmai mici ) mancarea la fel ! plimbatul pe la diferite masini sa le vezi dus/intors de unde vei sta te va costa, apoi ai de facut acte ai de cumparat numere de tzoll, numere cu care sa vii in tara, asigurare, roviniete, etc poate am omis ceva ! pe urma vin cheltuielile din tara RAR, taxa de poluare ( care sa marit ) dosar primarie/politie umblat, masina n-o sa vina tocmai ca din fabrica sar putea sa fie nevoie sa ii mai schimbi un ulei sa ii mai repari o zgarietura masina nu va fi perfecta. Per total toata distractie o sa te ajunga destul vei vedea cand ai sa fi la fata locului iar chestia asta cu deducere de TVA ca iei pe firma si nustiu ce merge doar la autohouse-uri de unde nu cred ca vrei sa cumperi ( decat alea de la reprezentanta unde preturile sunt mari ). Nu stiu daca merge sa cumperi pe firma si de la privat sa te scutesti de TVA insa nu e o chestie usoara teortec e usor de zis toata lumea ZICE, mergi in Germania, iei pe firma scapi de tva, ieftin, masina buna simplu ! practic lucrurile nu stau chiar asa si vei vedea cand ai sa te apuci de treaba. Eu am stat 3 luni sa-mi gasesc masina care mi-a placut e posibil sa stai acolo o saptamana si sa nu iei nimic sa fii nevoit sa mai cercetezi piata si sa mai faci si alte drumuri. Ai mai luat pana acum masina din Germania ? banuiesc ca nu, daca da ar trebuii sa stii cam ce durere de cap implica. Spor la cumparare asteptam sa vedem ce iti vei achizitiona

@batman73 da stai linistit glumeam :) mi-am dat seama ca e ceva bugged ca si la mine imi da multe errori si tre sa apas de 100 de ori pana sa imi incarce pagina

Edited by Tetsuzan

asta te-as ruga si eu sa faci :) daca vrei sa-ti iei o masina buna vei fi nevoit sa dai mai mult decat ti-ai propus ! un BMW nu se da ieftin nici in zilele noaste, multa lume a zis ca sunt tampit cand a auzit ca un 525i din 2002 cu 183.000km la bord a costat 10.000euro, cu banii aia imi puteam lua Skoda Octavia Noua, Ford, sau alta firma de mana 3 de genul asta. Ca sa citez un prieten bun deaici de pe forum "distractia costa" :lol:

Lumea are impresia ca daca o masina a mers pe strazile Germaniei e in cea mai buna stare dar nu e chiar asa baieti, masina poate sa fi mers pe cele mai bune strazi din lume si sa fie in cea mai praf stare. Depinde cand i sau facut reviziile, unde, cum, de catre cine. Depinde ce sa intamplat cu masina daca omul a tinut-o numai in kickdown si a facut plecari cu frana tinuta si turata, daca i-a pus benzina cumparata de la turci in conserva. Avantajul rularii masini pe strazi mai bune nu e neaparat datorita strazilor ca mai sunt si peacolo gropi denivelari ideea e ca acolo se merge mult la drumuri intinse si motorul altfel se mentine asa decat daca mergi cu el in orasele noastre unde franezi/accelerezi de un milion de ori de aia la ei se schimba uleiul si la 30.000k desi multi il schimba de 2 ori pe an la 15.000km. Daca mergi prin drumuri proaste mai mult decat sa pui in pericol amortizoarele care si alea cad destul la greu nu stiu ce altceva mai poti strica un amic de-al meu si-a adus 525d in 2005 si pana acu nu i-a cazut nimic si a mers destul de mult cu ea ~100.000km in .ro. Cheltuielile de aducere in tara a unei masini pot varia, daca ai pe cineva care te ajuta ( si e foarte recomandat sa ai pt ca altfel nu vad cum sa te descurci ) partea lui va fi 500euro daca e un baiat simtit daca e vreun marsalan poate sa iti ia pt o masina ca aia si 2000euro depinde cum reuseste sa te proasta. Mai tre sa ai in vedere cheltuilile de drum, de sedere acolo ( care nu sunt tocmai mici ) mancarea la fel ! plimbatul pe la diferite masini sa le vezi dus/intors de unde vei sta te va costa, apoi ai de facut acte ai de cumparat numere de tzoll, numere cu care sa vii in tara, asigurare, roviniete, etc poate am omis ceva ! pe urma vin cheltuielile din tara RAR, taxa de poluare ( care sa marit ) dosar primarie/politie umblat, masina n-o sa vina tocmai ca din fabrica sar putea sa fie nevoie sa ii mai schimbi un ulei sa ii mai repari o zgarietura masina nu va fi perfecta. Per total toata distractie o sa te ajunga destul vei vedea cand ai sa fi la fata locului iar chestia asta cu deducere de TVA ca iei pe firma si nustiu ce merge doar la autohouse-uri de unde nu cred ca vrei sa cumperi ( decat alea de la reprezentanta unde preturile sunt mari ). Nu stiu daca merge sa cumperi pe firma si de la privat sa te scutesti de TVA insa nu e o chestie usoara teortec e usor de zis toata lumea ZICE, mergi in Germania, iei pe firma scapi de tva, ieftin, masina buna simplu ! practic lucrurile nu stau chiar asa si vei vedea cand ai sa te apuci de treaba. Eu am stat 3 luni sa-mi gasesc masina care mi-a placut e posibil sa stai acolo o saptamana si sa nu iei nimic sa fii nevoit sa mai cercetezi piata si sa mai faci si alte drumuri. Ai mai luat pana acum masina din Germania ? banuiesc ca nu, daca da ar trebuii sa stii cam ce durere de cap implica. Spor la cumparare asteptam sa vedem ce iti vei achizitiona

@batman73 da stai linistit glumeam :) mi-am dat seama ca e ceva bugged ca si la mine imi da multe errori si tre sa apas de 100 de ori pana sa imi incarce pagina

Chestia cu adusu nu e o problema pt ca am mai adus din germania pana acum vre-o 10 masini (e drept de valoare mica) si deci le stiu pe de rost procedurile . Problema poate o fi putin cu gasitu , adica si buna si la pret bun. Eu merg cu masina personala si imi duc un prieten ca sofer deci nu e mare problema, cand m-am hotarat ma urc in masina si am plecat. Doar cu gasitu am emotii putin, ca normal , doar in plimbare nu m-as duce .Si mai am norocu ca un var de-al meu e neamt si evemtual il iau cu japca si pe el cu mine. :)

Edited by mario_marius

Marius, tu pana la urma cati bani esti dispus sa dai pe masina? Ca banuiesc ca ti-ai facut o idee cam ce motorizare si model de masina iti doresti.

Motorizare 525d , doar daca prind ceva super dotat la pret bun as lua 520d, iar de intins ma intind pana inspre 16.000. Nu exclud nici una din 2005 daca e in stare f buna si cu km pe la 100.000. Sa vad ce se iveste. Am gasit la o cunostinta una adusa acuma din DE, din 2005,care stiu sigur ca e ok desi are 150.000 km, in jur de 13.000 + taxa (asta e exclusa din cauza nr de km). Sincer prefer un nr de km mai mic, decat un an in plus. Daca gasesc ceva din 2005 cu km putini si in stare nu perfecta dar pe-aproape (ca perfecta e clar ca este doar cand iese pe poarta fabricii), nu e exclus sa iau .Sincer nu sunt disperat dupa ff multe dotari ( caut in special fara piele), si cu dotari medii. Vedem ce se mai iveste, oricum panul vreau sa il pun in aplicare prin vara.

deci case solved! pana in vara se schimba f multe, modelele fara piele se vand f greu gandestete ca intr-o zi va trebuii sa si vinzi masina. In germania o masina pe benzina merge anual cel putin 30.000km una diesel mult mai mult ma indoiesc ca vei gai una cu 100.000km din 2005 ! iar in banii aia nu incape discutie, decat daca te incanta ideea ca masina are km dati inapoi. Oricum in 16.000 poti lua o masina buna insa te sfatuiesc sa incepi sa cauti depeacuma. Nu lua masini aduse de prietnei/cunostinte pe motiv ca stiu eu ca-i buna, pe setea asta oricine iti va zice ca masina e super si iti va vinde cei mai mari gogosi ca sa te convinga. Eu nu a-si cumpara masini aduse de nimeni, sunt satul de afaceristii nostri romani, o masina buna trebuie testata acolo la ei in lung si lat verificat istoric la reprezentanta, mers cu ea cu cineva care stie cum tre sa se comporte mai departe e cancan nu te lua dupa vorbe testeaza sa vezi cu ochii tai.

Motorizare 525d , doar daca prind ceva super dotat la pret bun as lua 520d, iar de intins ma intind pana inspre 16.000. Nu exclud nici una din 2005 daca e in stare f buna si cu km pe la 100.000. Sa vad ce se iveste. Am gasit la o cunostinta una adusa acuma din DE, din 2005,care stiu sigur ca e ok desi are 150.000 km, in jur de 13.000 + taxa (asta e exclusa din cauza nr de km). Sincer prefer un nr de km mai mic, decat un an in plus. Daca gasesc ceva din 2005 cu km putini si in stare nu perfecta dar pe-aproape (ca perfecta e clar ca este doar cand iese pe poarta fabricii), nu e exclus sa iau .Sincer nu sunt disperat dupa ff multe dotari ( caut in special fara piele), si cu dotari medii. Vedem ce se mai iveste, oricum panul vreau sa il pun in aplicare prin vara.

deci case solved! pana in vara se schimba f multe, modelele fara piele se vand f greu gandestete ca intr-o zi va trebuii sa si vinzi masina. In germania o masina pe benzina merge anual cel putin 30.000km una diesel mult mai mult ma indoiesc ca vei gai una cu 100.000km din 2005 ! iar in banii aia nu incape discutie, decat daca te incanta ideea ca masina are km dati inapoi. Oricum in 16.000 poti lua o masina buna insa te sfatuiesc sa incepi sa cauti depeacuma. Nu lua masini aduse de prietnei/cunostinte pe motiv ca stiu eu ca-i buna, pe setea asta oricine iti va zice ca masina e super si iti va vinde cei mai mari gogosi ca sa te convinga. Eu nu a-si cumpara masini aduse de nimeni, sunt satul de afaceristii nostri romani, o masina buna trebuie testata acolo la ei in lung si lat verificat istoric la reprezentanta, mers cu ea cu cineva care stie cum tre sa se comporte mai departe e cancan nu te lua dupa vorbe testeaza sa vezi cu ochii tai.

Nu imi trebuie piele pt ca tot ce am vazut la e60 cu km peste 120.000 pielea era ca naiba de urata (intinsa de numa), as lua eventual doar cu marginile de piele dar piele peste tot nu. La masini oricum pierzi deci ... pe una cu piele dai mai mult si primesti mai mult, pe una fara dai mai putin si primesti mai putin la revanzare. Deci e ok

Nu stiu daca ajuta asa mult ca-i neamt, poa sa fie orice natie ideea e sa stie cum merg afacerile sa stie sa discute si sa stie cum sa puna problema incat sa poti verifica f bine masina la una diesel poti avea suprize mari sa bagi o carutza de bani sa o repari. Ca sa te duci acolo sa cauti o sa te coste bani multi mai ales cu 3 oameni dupa tine hoho ce-o sa coste distractia eu cand aduc masini deafara am pe cineva in germania care o cauta se duce o vede imi trimite poze cu ce ii cer la rezolutie mare daca totul e ok ii trimit niste bani si se duce o verifica etc daca e ok o cumpara si o aduce la el acasa de unde ma sigur cu cel mai ieftin tren cu mancare la mine ca sa nu fiu nevoit sa cumpar prea multe deacolo cand ajung acolo dorm la el o noapte si a doua zi plec spre tara imi iau ceva mancare pt intoarcere de unde imi recomanda el sa nu cheltui mult, plinul il fac la prima statie shell in austria deacolo iau si vinieta. Toata chestia asta cu tot cu partea lui, drumuri si verificari ma ajunge cam 1000 Euro cu tot cu adus in tara destul de decent. Daca te intereseaza mai multe poti sa-mi scrii un PM. Bafta

Nu imi trebuie piele pt ca tot ce am vazut la e60 cu km peste 120.000 pielea era ca naiba de urata (intinsa de numa), as lua eventual doar cu marginile de piele dar piele peste tot nu. La masini oricum pierzi deci ... pe una cu piele dai mai mult si primesti mai mult, pe una fara dai mai putin si primesti mai putin la revanzare. Deci e ok

Masina mea are piele Bej culoare deschisa si are 200.000km, nu are nici un fel de urma de uzura fizica pe nici un scaun, cel sofer este foarte putin uzat pe spate dar putin de tot si are o dunga neagra de marima unui deget mic, iar pe portiera la manerul de deschidere am iarasi un semn mic de uzura, chestii care am sa le reconditionez cu prima ocazie cand ajung in bucuresti si o sa arate perfect ca noi. O masina de lux implica piele zic eu, iar E60 nu face exceptie, e destul de ieftina o reconditionare, daca vrei iti fac o poza la rezolutie mare sa vezi cum arata la mine nici nu zici ca a stat cineva in masina, si iti fac si poza la bord cu km sa nu crezi ca are mai putin decat zic ! Singuru dezavantaj ca e destul de rece iarna dar la mine fiind benzina se incalzeste repede si in 3 minute cu incalzirea scaune activata am scaunu cald si foarte confortabil probabil ca si la diesel cu incalzire auxiliara vei putea obtine rezultate mai rapide la incalzire

Edited by Tetsuzan

Daca iei Audi cu motorul de 2.0l diesel, o sa-ti para foarte rau....te saturi de stat prin service si invartit pe la diagnoze cu el...mai intreaba lumea ce stie despre motoarele de Audi 2.0 l si 140 cp....

Audi are beculete frumoase la interior, dar cand mergi ceva mai repede, e departe cu mult de e60 la cum sta pe sosea...Audi pare foarte imprecisa cand mergi ceva mai tare si cam strangi din fund pe la unele curbe luate mai tare...

...si oricum ar fi, nu e cel mai indicat sa iei o masina din clasa asta cu un motor in 4 cilindri si capacitate mica, pentru ca se uzeaza mult mai repede si defectele apar la fel de repede.....

Daca te intereseaza, stiu un E60 525d din 2005, cu 14.300 eur, cu navi mare, jante noi (cum sunt cele de M3 e92), negru, foarte bine intretinut (omul merge cu Loganul pe zapezile astea), discuri noi, placute noi, consumabile schimbate.... si cu vreo 15.000 km facuti in Ro....il vinde ca vrea Toyota Landcruiser....

Edited by Dizlpower

Pai fiind euro 4 cu filtru de particule taxa nu e asa de mare. Si pretul se mai negociaza si acolo, cred ca poti da jos un 600-1000 de euro sau eventual sa faci o garantie extinsa ceva.

uite aici unul

http://ecom.bmw.de/ecom32gahp/DE-GAHP/UVMB...sp?process=uvse

Si pe bune ca ieri vazusem unul la 16300 si ceva cam aceasi echipare, tot un 520D.

Mie preturile mi se par destul de apropiate de piata. Si in nici un caz nu arata ca astea. A 2 chestie ar fi ca in majoritatea cazurilor masinile au avut service-ul facut in reprezentanta unde e si vanduta, deci se poate vedea un istoric si km sunt reali.

Acum 2 ani erau diferente mari de pret intre Premium Selection si restul pietei, mie personal acum mi se par foarte ok.

Vezi ca se (re)vand foarte greu masinile de clasa asta fara piele.

Sa inteleg ca in BMW nu ai siguranta sau comfort? Crezi ca Audi exceleaza la aceste capitole iar BMW nu? Ma indoiesc.

Iar ceea ce tine de tractiune integrala x-drive e net superior quattro-ului.

Scuteste-ma cu povesti din astea... X-Drive superior Quattro-ului. :)))

Am condus si una si alta ... Si nu 5 km.

Aaaa... si nu am nevoie de linkuri de pe youtube.

Am peste milionul de km pana acum si cred ca imi dau seama ce inseama stabilitate si comfort.

Daca esti sofer experimentat, in situatii extreme, emotii iti da doar o masina cu tractiune spate.

Cele cu tractiune fata sau quattro te joci cu ele cum vrei tu.

Sa inteleg ca in BMW nu ai siguranta sau comfort? Crezi ca Audi exceleaza la aceste capitole iar BMW nu? Ma indoiesc.

Iar ceea ce tine de tractiune integrala x-drive e net superior quattro-ului.

Scuteste-ma cu povesti din astea... X-Drive superior Quattro-ului. :)))

Am condus si una si alta ... Si nu 5 km.

Aaaa... si nu am nevoie de linkuri de pe youtube.

Am peste milionul de km pana acum si cred ca imi dau seama ce inseama stabilitate si comfort.

Daca esti sofer experimentat, in situatii extreme, emotii iti da doar o masina cu tractiune spate.

Cele cu tractiune fata sau quattro te joci cu ele cum vrei tu.

Scuze! Nu stiam ca esti expert in tractiune integrala. Si cum ai ajuns la concluzia ca quattro este mai bun ca x-drive?

Adica la ce puncte este mai slab x-drive si la ce exceleaza quattro daca tot zici ca ai atata experienta in condus?

Macar sa stiu si eu la ce sa ma astept de la masina.

Culmea, ca mai toate revistele auto cu renume din lumea asta, care au facut TESTE amanuntite pe zeci de marci de masini

cu tractiune integrala, deci nu numai bmw si audi, au zis ca x-drive este cel mai performant sistem 4x4 la ora actuala.

Oare toti lauda x-drive-ul degeaba, doar ca este al bmw-ului?

Iar e totpic endless. Cu mii de pareri coerente si nu prea, la obiect si pe langa.

Dupa cum pune problema, domnul nu este pregatit sa aiba nici unul din modelele mentionate.

Ambele masini sunt foarte bune iar diferentele de performante si comportament pe sosea nu le va simti decat cineva care vine tot de pe o masina din gama premium deci cred ca sunt ignorabile diferente de jumatati de secunda la acceleratii, jumatati de metru la franare sau jumatati de litru la consum. Deci aici alegerea e subiectiva.

Cu intretinerea e aceeasi poveste. Picatul motorului, cutiei, bube serioase .. sunt cazuri izolate. Sansele sunt impartite tot cam egal la ambele.

Cu pretul.. culmea este ca masinile de la samsari sunt mereu mai frumoase si mai dotate si mai ieftine decat concurenta. Plus de asta pretul asta mic mai include si castigul lor si cheltuiala de adu masina si inscrie'o. Cam la cat sa cumperi o masina de targ care se vinde cu 13000 euro? .. ar pleca din Germania la 8-9000, iar un premium cu dotari si stare "perfecta" ... never ever la banii astia nu o sa il dea neamtul. Pretul real pt o masina buna este cred cu vreo 3000E peste masinile samsarilor ( in zona de pret discutata mai sus )

Ca intretinere: Nici aici nu sunt diferente mari intre cele doua dar .. ia in calcul cheltuielile neprevazute. Nu e suficient sa cumperi masina si gata. Imagineaza-ti: un far spart, o oglinda rupta, un parbriz ciobit, o roata taiata, o zgariteura de cui fata-spate .. Nu doresc nimanui dar .. traim in romania.

Ca modele.. orice ai alege cauta sa iei in anii terminali de productie ai modelului respectiv. Micile posibile probleme care apar la schimbarea de generatie sunt rezolvate pana in perioada aceasta.

In rest.. Alege ce iti place , nu te astepta sa iti spuna cineva pe un forum BMW ... "BMW e prost .. ia audi". Ambele masini sunt ok.

PS: Cunosc si am mers cu ambele modele. Si cele noi si cele pana in 2004. Mie imi place BMW-ul, dar asta tine strict de subiectivism. A6 este o masina foarte buna.

Edited by liviu_arh

Culmea, ca mai toate revistele auto cu renume din lumea asta, care au facut TESTE amanuntite pe zeci de marci de masini

cu tractiune integrala, deci nu numai bmw si audi, au zis ca x-drive este cel mai performant sistem 4x4 la ora actuala.

Am un prieten care e fan audi hardcore la modu audi e cea mai buna masina din lume indiferent ce model daca e audi e cea mai buna punct. Am locuit cu el timp de un an si timp in care mereu am incercat sa caut teste si sa-i dovedesc ca sunt si alte masini mai bune si anume BmW. Intr-un test destul de agresiv facut de topgear undeva pe un munte, zapada, geata, numai retin exact cum se numea asta se intampla in urma cu 2 ani stiu ca era facut noaptea testul si chiar cei de la Topgear au mentionat ceva de sistemul xdrive ca ar fi cel mai bine pus la punct.

Ambele masini sunt foarte bune iar diferentele de performante si comportament pe sosea nu le va simti decat cineva care vine tot de pe o masina din gama premium deci cred ca sunt ignorabile diferente de jumatati de secunda la acceleratii, jumatati de metru la franare sau jumatati de litru la consum.

Chestia asta ma face sa ma indoiesc sincer ca ai mers cu acele masini, poate ca pasager.

Edited by Tetsuzan