Jump to content

vand 328i

Ciumidel

Recommended Posts

Vand e36 coupe 328i , an 96', gri, cutie ZF, volan in 3 spite de e46 cu SRS aibag, 2 airbag-uri (sofer pasager), cotiera piele e46, OBC 18 butoane (fara pixeli morti), clima digitala, folie geamuri spate, 2 geamuri electrice cu functia confort, interior curat , insertii lemn, trapa electrica in 2 pozitii, faruri reglabile pe 3 pozitii, are ambreiaj SACHS nou noutz (15 km rulaj)........masina nu este inamtriculata si s-au luat toate randurile de numere rosii. Pot ajuta viitorul proprietar sa inscrie masina pe Bulgaria. Singurele minus-uri ar fi urmatoarele: semnalele pe fata si bandourile de pe partea soferului lipsesc (m-au operat baetii), capota are niste lovituri pe ea (nu e de la vreun accident), bara e putin rupta. PRET 1600 euro 0766.688.433 ady

post-30086-1265028652_thumb.jpg

post-30086-1265028663_thumb.jpg

post-30086-1265028673_thumb.jpg

poze cu interiorul?

o sa revin zilele astea cu pozele interiorului. pozele sunt de cand am luat masina, aici apar semnalele si bandourile de pe partea soferului. Am uitat sa mentionez kilometrii masinii, acestia sunt aprox 230.000 ........accept variante cu e36 motor minim 2.0

poze cu interiorul?

o sa revin zilele astea cu pozele interiorului. pozele sunt de cand am luat masina, aici apar semnalele si bandourile de pe partea soferului. Am uitat sa mentionez kilometrii masinii, acestia sunt aprox 230.000 ........accept variante cu e36 motor minim 2.0

si eu vreau sa vad pozele cu interiorul masinii, chiar caut un 328 coupe, dar la prima vedere pare cam obosita...

• 2 weeks later...
poze cu interiorul?

si eu vreau sa vad pozele cu interiorul masinii, chiar caut un 328 coupe, dar la prima vedere pare cam obosita...

Cum ai putut sa tragi aceasta concluzie.

Pe bune cateodata nu pot sa-i inteleg pe oameni astia.

Bafta la vanzare. Numai bine.

81rgl,tu te-ai uitat la pozele cu masina???de il intrebi de unde a tras aceasta concluzie?

Uite-l frate si pe asta...eu nu vad nici o oboseala.

Ce ca e buza de la bara crapata la ce parcri face omul nu-i de mirare.

Sau mai bine recunoaste-ti ca voi vedeti dincolo de poze pana in motor. Vaiii asa ceva????

Voie buna si la tine, ca ai nevoie.

man, de motor nimeni nu vb aici.....motorul e ultima piesa la masina asta care cade....e vb de cum arata masina si ce parere lasa la prima vedere, rupta, indoita, neingrijita....plus dc e capacul de gaura unde se baga fieru pt tras deschis??? nu a fost cumva trasa pt ca are ceva bai???....astea sunt poate maruntzisuri dar cu sigutranta impiedica interesul omului....

81rgl,tu te-ai uitat la pozele cu masina???de il intrebi de unde a tras aceasta concluzie?

Sau mai bine recunoaste-ti ca voi vedeti dincolo de poze pana in motor. Vaiii asa ceva????

man, de motor nimeni nu vb aici.....motorul e ultima piesa la masina asta care cade....e vb de cum arata masina si ce parere lasa la prima vedere, rupta, indoita, neingrijita....plus dc e capacul de gaura unde se baga fieru pt tras deschis??? nu a fost cumva trasa pt ca are ceva bai???....astea sunt poate maruntzisuri dar cu sigutranta impiedica interesul omului....

Bine man, dar comentariile aste isi au locul pe PM, sau la tel. nu te bagi asa in seama sa zici si tu ceva. Te intereseaza suni, pm sau cum vrei tu.

Sau crezi ca l-ai intimidat si ti-a lasat 500 Euro din pret ca ai zis ca e obosita daca tot cauti masina 328 suna si vb cu omul ,nu zica masina e obosita ca asa crezi tu.

Nu va inteleg, dar ce sa-i faci, numai bine.

Acesta este un forum, nu este ziar vand cumpar....deci omul poate sa isi dea cu parerea aici, nu???

Bine man, dar comentariile aste isi au locul pe PM, sau la tel. nu te bagi asa in seama sa zici si tu ceva. Te intereseaza suni, pm sau cum vrei tu.

Sau crezi ca l-ai intimidat si ti-a lasat 500 Euro din pret ca ai zis ca e obosita daca tot cauti masina 328 suna si vb cu omul ,nu zica masina e obosita ca asa crezi tu.

Nu va inteleg, dar ce sa-i faci, numai bine.

81rgl,incearca sa te exprimi mai frumos...asta este un forum,nu maidan!

Exprimare de maidan???

Ma rog poate e de la "voie buna"

Hai ca nu ma cobor acolo jos.

Acesta este un forum, nu este ziar vand cumpar....deci omul poate sa isi dea cu parerea aici, nu???

Incearca sa faci asta pe un alt forum sa vezi ce se va intampla.

Numai bine.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.