Jump to content

vand piese, dezmembrez BMW E46

Recommended Posts

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

salut

grile de plastic din fata capotei si capac plastic pe motor, ala cu elicea de bmw pt un e46 diesel din 1999 ai?

multumesc!

grilele nu se dau decat cu capota. pe tine ce te intereseaza mai exact? care plastic? ala in care vine elicea si se prinde pe radiator

salut

vreau capacul de plastic de pe motor, mai exact primul de langa radiator, nu ala de pe injectoare. cel care are stema de bmw. eu stiam ca grilele se dau si separat...

salut

grile de plastic din fata capotei si capac plastic pe motor, ala cu elicea de bmw pt un e46 diesel din 1999 ai?

multumesc!

grilele nu se dau decat cu capota. pe tine ce te intereseaza mai exact? care plastic? ala in care vine elicea si se prinde pe radiator

salut

vreau capacul de plastic de pe motor, mai exact primul de langa radiator, nu ala de pe injectoare. cel care are stema de bmw. eu stiam ca grilele se dau si separat...

am gasit capacul cu sigla. 200lei grilele nu le dau separat

intercooler pentru 320d 110kw...ai .... si spart/ fisurat sa fie ma intereseaza... plasticul din partea stanga cel incercuit......

uite si ddatele lui...Charge-air cooler 18X8,4X31 09/2001 03/2003 17517786351

intercoolerul nu il mai am. imi pare rau pt raspunsul asa de intarziat

salut, ma intereseaza gemuletele care acopera becurile de la numarul de inmatriculare. le mai ai?care ar fi pretul pentur ele?

nu dau asa ceva ca cine cumpara porbagajul ii dau si bagheta cu tot cu gemulete, ca oricum nu am ce sa iti iau pe ele si nu are rost sa le demontez. imi pare rau

salut, ma intereseaza gemuletele care acopera becurile de la numarul de inmatriculare. le mai ai?care ar fi pretul pentur ele?

Ultima data am cumparat de la AB Baneasa. Sunt cateva zeci de roni bucata....

Ultima data am cumparat de la AB Baneasa. Sunt cateva zeci de roni bucata....

ai pm cu pret

Salut, scutul ala de sub motor, e unul mic din plastic la un e46, 320d, 2004, ''hetead engine'', cam asa se cheama,si apoi urmeaza ala de aluminiu, nu stiu daca iti dai seama care, si aparataoare noroi aia cu aripioara de dreapta le ai?Daca da, in ce pret?Merci, astept un raspuns!

Salut, scutul ala de sub motor, e unul mic din plastic la un e46, 320d, 2004, ''hetead engine'', cam asa se cheama,si apoi urmeaza ala de aluminiu, nu stiu daca iti dai seama care, si aparataoare noroi aia cu aripioara de dreapta le ai?Daca da, in ce pret?Merci, astept un raspuns!

imi dau seama ce zici si nu le mai am

brat stergator + stergator pe stanga la E46?Pret?

il am 100 ron ambele. lamelele sint ca noi

capac de la motor , cel de deasupra radiatorului daca ai, pentru 320d

daca te referi la cel cu sigla, da il am la 150ron

Edited by Jaxe46

ai scrumiera de e46?si cric ?

scrumiera din fata sau din spate? cric posibil sa fie. maine iti dau raspuns exact insotit si de pret

alternatorul de pe 318 il mai ai ? de cati amperi este si un pret.

mersi.

maine ma uit pe el sa vad de cat este si iti zic si pret

ai scrumiera de e46?si cric ?

scrumiera din fata sau din spate? cric posibil sa fie. maine iti dau raspuns exact insotit si de pret

alternatorul de pe 318 il mai ai ? de cati amperi este si un pret.

mersi.

maine ma uit pe el sa vad de cat este si iti zic si pret

Scrumiera fata

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.