Jump to content

Vand jante 16'' e46 originale bmw

Recommended Posts

Jantele nu sunt strambe sau sudate,sunt originale BMW style 42. le-am cumparat pt masina mea deoarece nu reuseam sa gasesc o janta similara cu ce aveam pe masina dar intre timp am reusit sa rezolv problema...

Pretul este de 500lei,eu le-am cumparat cu 600lei acum 2 saptamani iar pozele sunt elocvente.Nu trimit in provincie,cine e interesat suna ne intalnim si i le dau.

telefon 0766.366.714

post-1555-1265049332_thumb.jpg

post-1555-1265049339_thumb.jpg

post-1555-1265049347_thumb.jpg

post-1555-1265049352_thumb.jpg

post-1555-1265049361_thumb.jpg

ET-ul ori este 46 la 6.5J ori 47 la 7J, cred ca sunt cele care le vindea sarpe74, iar din faptul ca nu trimite in provincie banuiesc ca e vb de un user din B.

da,sunt din Bucuresti si sunt intr-adevar jantele de la sarpe

jantele au ET 47

500 toate? de unde esti?

da, toate

salut

as fi interesat.

niste poze in rezolutie mai mare se poate? si eventual facuta in lumina naturala puternica, cu macro pt o mai buna focalizare.

nu am aparat foto pt astfel de poze.m-am uitat din nou la poze si se vede foarte clar cat de zgariate au buzele.una singura are cateva zgarieturi mai pronuntate dar in rest e ok.jantele sunt verificate de mine la cumparare si sunt 100% drepte si nu au suduri.nu trimit in provincie tocmai ca cel interesat sa vina si sa se uite la ele...oricum la pretul asta jante din aliaj pe 16 originale mai greu gasesti

as putea veni in bucuresti dupa ele, sau sa rog pe cineva sa le ia pt mine, de asta te rugasem sa incerci niste poze mai bune. ca cele puse de tine sunt cele ale celui de la care le-ai luat tu, iar cea cu masina visinie, de pe net.

cu un aparat foto banal, folosit corect in lumina zilei, poti scote detaliile importante in evidenta. (in pozele afisate nu se intelege nimic concludent).

Edited by roby_m

Jantele nu sunt strambe sau sudate,sunt originale BMW style 42. le-am cumparat pt masina mea deoarece nu reuseam sa gasesc o janta similara cu ce aveam pe masina dar intre timp am reusit sa rezolv problema...

Pretul este de 500lei,eu le-am cumparat cu 600lei acum 2 saptamani iar pozele sunt elocvente.Nu trimit in provincie,cine e interesat suna ne intalnim si i le dau.

telefon 0766.366.714

Ma bucur ca ai putut rezolva problema si ca ti-ai putut pastra setul tau de jante complet ca stiu ca erai tare mahnit ca nu o mai rezolvi ... asta inseamna ca te-am dus bine unde te-am dus nu?

Bafta la vanzare, oricum la pretul asta sunt pomana.

PS. Ti-ai luat cabrioletul ala de care ziceai?

Confirm, jantele care sunt la vanzare nu sunt strambe si nu au fost sudate...

telefon 0766.366.714

Ma bucur ca ai putut rezolva problema si ca ti-ai putut pastra setul tau de jante complet ca stiu ca erai tare mahnit ca nu o mai rezolvi ... asta inseamna ca te-am dus bine unde te-am dus nu?

Bafta la vanzare, oricum la pretul asta sunt pomana.

PS. Ti-ai luat cabrioletul ala de care ziceai?

Confirm, jantele care sunt la vanzare nu sunt strambe si nu au fost sudate...

da...mugurel a facut minuni :) ce nu face omu pentru 100lei bonus?:lol:

inca nu mi-am luat cabrio sper saptamana asta sa-mi cumpar unul.

jantele s-au dat,cati mai multi kilometrii fara probleme cumparatorului.

se poate inchide

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.