Jump to content

I Love E34 - My Ride

bv81mdi

Recommended Posts

Pentru uni este o simpla masina, pentru mine reprezinta mult mai mult .... ma dus in multe locuri fara probleme desi este prima generatie de e34 cu o motorizare de 1991 cc si doar 131 CP si totusi cam batrana, adica din '88. Dar sigur pot zice ca linile ei, forma care exprima forta bruta .... ma fac sa tin la ea mai mult decat ar trebui .... Scuzati din pacate starea spoilerului care va intra in curand la cosmetizare, momentan m-am axat doar pe parte tehnica care desi a cerut multi bani, dar acuma din punct de vedere tehnic isi retraieste tineretea .... Sper cat de curand sa reusesc sa ii fac un spoiler dupa sufletul meu nimic extravagand doar de bun gust, stopuri cu semnalizare tip smoke, un set de jante pt vara si implicit o revopsire ca saracuta necesita :)

post-30266-1265091913_thumb.jpg

post-30266-1265092719_thumb.jpg

post-30266-1265092775_thumb.jpg

post-30266-1265092790_thumb.jpg

post-30266-1265092802_thumb.jpg

post-30266-1265092812_thumb.jpg

post-30266-1265092823_thumb.jpg

post-30266-1265093125_thumb.jpg

post-30266-1265093139_thumb.jpg

post-30266-1265093153_thumb.jpg

Edited by bv81mdi

Frumoasa masina, E34 este o masina foarte fiabila, daca zici ca te-ai ocupat de partea tehnica acum ramane sa te ocupi de aspect, dupa vopsire integrala si niste jante mai mari o sa arate superb.

Ps: incearca sa pastrezi aspectul original al masinii, daca schimbi spoiler-ul fata pune-i tot unul original sau un kit M daca gasesti asa ceva.

Sa te poarte multi km fara probleme :) .

Ai fost cu ea la Bradu duminica, nu? La X1 Tour. Nu am apucat s-o vad foarte bine, insa am remarcat-o imediat (culoare ca a mea). Era o gasca mai mare de beemere de Brasov. Ar prinde bine niste poze mai luminate, ceva pe zi, sa se vada babuta mai bine. Spor!

• 4 weeks later...
in realitate arata chiar mai bine decat in poze.

Multumesc rares :)

Oricum tin sa anunt cu aceasta ocazie ca maisna va intra intr-un proces de infrumusetare radical. Sper sa imi implinesc visul de a face cel mai frumos e34 de pe aceaste meleaguri.

Operatiuni propuse:

1. Faruri, semnalizare si stopuri smoke - comanda realizata

2. Oglinzi cu semnalizare cu led - comanda realizata

3. Un nou kit body(sper unicat) - in cursul de executie, nivel schite momentan

4. Modificare grila fata-capota - preluare de pe seria 7

5. Modificarea interiorului - montarea celui de pe e39 - sper sa fie realizabil?????

6. Pachet jante de pe la topgear.co.uk

7. Coborarea masini cu 40 mm prin montaj de suspeni care sa realizeze aceasta parte.

sper sa realizez aceste operatiuni pana la adunarea generala de BMW si cu aceasta ocazie imi urez spor la implinirea visului :) :lol:

Pt orice idee pro sau contra sunt deschis. Orice sugestie este binevenita

Edited by bv81mdi