Jump to content

Rechinul meu

Stefan81

Recommended Posts

Nu cred ca trebuie neaparat multi bani, ci multa sudoare si pasiune. Cu bani putini, investiti acolo unde trebuie, probabil c-o sa ai efecte maxime. Motorul dupa parerea mea merita schimbat si te invit sa iei legatura cu cineva de pe forum care are un E 12 dar cu motor de E28, adica injectie. Cred ca se poate pune si pe masina ta un motor de ursulet! cred ca o vopsea corespunzatoare se impune. Am dreptate cu rugina? Valoarea masinii e relativa, dar daca ar fi sa fie evaluata realist, probabil ca 1000 de e este o suma rezonabila, ca sa nu zic BUNA. Ce altceva te intereseaza? Cu ce te mai putem ajuta?

Nu cred ca trebuie neaparat multi bani, ci multa sudoare si pasiune. Cu bani putini, investiti acolo unde trebuie, probabil c-o sa ai efecte maxime. Motorul dupa parerea mea merita schimbat si te invit sa iei legatura cu cineva de pe forum care are un E 12 dar cu motor de E28, adica injectie. Cred ca se poate pune si pe masina ta un motor de ursulet! cred ca o vopsea corespunzatoare se impune. Am dreptate cu rugina? Valoarea masinii e relativa, dar daca ar fi sa fie evaluata realist, probabil ca 1000 de e este o suma rezonabila, ca sa nu zic BUNA. Ce altceva te intereseaza? Cu ce te mai putem ajuta?

Iar jantele , deocamdata nu le scimba1 sunt originale!!!

Si eu am avut un model similar pe care nu dadeam 2 bani, dar care s-au dovedit de valoare mult mai mare. Binenteles ca acum am altele , dar le-am pastrat pentru perioada rece, incaltate cu anvelope adecvate!!!!

Multumesc pt sfaturi

Jentile nu am de gand sa le schim inca, dar o sa ma interesez daca motorul din ursulet e bun si in rechin, vreau sa pun una pe injectie. Cat de vopsit, sper ca anul asta reusesc sa o vopsesc.

Astept parerile voastre in continuare.

poti sa pui motor de ursulet cu injectie.de 2000.numai sa ai toate alea complecte. calculator galeria de admisie cu injectoare sonde pompa benzina instalatia electrica si alte maruntisuri.masina arata bine.scaunele sunt recaro . sa ai grija de el.ca au devenit din ce in ce mai rare .

Te va costa ceva daca vrei sa schimbi cu motor de ursulet.Si eu am schimbat motorul la rechin de la 1.6 carburatie la 1.8 i de ursulet(consum sub 10 in oras). Fara 300 E nu vei scapa, asta daca te pricepi sau ai prieteni care sa te ajute sa schimbi motorul.Nu stiu in ce stare este caroseria dar merita ceva atentie.

Se poate gasi pe ebay arcuri si amortizoare sport , cu tot cu taxe si transport te va costa pe la 100 E si cu niste gume 205/ 15/ 50 si sa vezi cum o sa arate rechinul atunci.

In legatura cu gentile pe care le ai ,nu cred ca sunt alpina.

• 3 weeks later...
Intrebai ceva de clapete dezactivate la carburator.... Pai carburator d'ala am avut si eu. Trebuie sa functioneze totul la el pt consum bun si performanta. Dezactivarea celor doua clapete e o prostie; oricum ele se deschid la 4000 rot/min. Pana la 4000 rot/min foloseste cele doua corpuri mai mici. Reglat bine trebuie sa consume aprox 11% in oras la mers frumos. 15 - 16% alergat.