Jump to content

Vand volan sport 3 spite, multifunctional

Recommended Posts

Vand volan sport 3 spite, multifunctional,cabluri incluse, FARA AIRBAG, pt E46, e39, x5.

Volanul este intr-o stare buna, cu urme normale de uzura, dupa cum se poate vedea din imaginile atasate.

PRET: 135 Euro negociabil, sau schimb cu volan M in stare foarte buna, fara airbag + diferenta din partea mea.

post-12805-1265143718_thumb.jpg

post-12805-1265143733_thumb.jpg

post-12805-1265143820_thumb.jpg

post-12805-1265143835_thumb.jpg

post-12805-1265143847_thumb.jpg

post-12805-1265143861_thumb.jpg

Edited by Robert Wiz

VANDUT!

Se poate inchide

Ms

e ciudat ca nu mai raspunzi la telefon la 1o min dupa ce l-am luat.Maine te sun sa ti-l aduc inapoi.

1) Nu am raspuns la telefon deoarece nu l-am avut la mine.

2) Am vb cu tine astazi ca sa ne intalnim sa-mi inapoiezi volanul, iar eu banii

3) Nu este nici o teapa, dar se pare ca nu merge modulul de comenzi, pt ca eu nu l-am verificat inainte. Deci il vand fara modul de comenzi. PRET 90 EURO, pt cei care sunt interesati.

VANDUT!

Se poate inchide

Ms

e ciudat ca nu mai raspunzi la telefon la 1o min dupa ce l-am luat.Maine te sun sa ti-l aduc inapoi.

1) Nu am raspuns la telefon deoarece nu l-am avut la mine.

2) Am vb cu tine astazi ca sa ne intalnim sa-mi inapoiezi volanul, iar eu banii

3) Nu este nici o teapa, dar se pare ca nu merge modulul de comenzi, pt ca eu nu l-am verificat inainte. Deci il vand fara modul de comenzi. PRET 90 EURO, pt cei care sunt interesati.

Cel putin asa zice HHH. El l-a testat pe E39.

pe ce e39 l-ai probat? ce an? ce motor?

12.2000 - cel putin asa am vazut ca are HHH, anul de fabricatie la E39 ce-l detine.

Oricum ma intalnesc deseara cu el, si de curiozitate daca e si el de acord, testam si volanul ce-l am eu acum pe masina. E la fel.

la un schimb nu te bagi ?

Nu ma intereseaza schimburile

M-am documentat si am verificat la cineva. Intr-adevar comenzile nu se potrivesc pe un e39, deoarece sunt de e46.

DECI pretul ramane la 115 EURO FINAL, complet.

Atentie! Comenzile merg numai pt E46.

pai da-mi mie comenzile ca se potrivesc pe e46

Daca ai trim-ul superior, mi-l dai si diferenta de 260 RON, daca vrei comenzile.

Facem si asa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.