Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Vand volan sport 3 spite, multifunctional

Recommended Posts

L-as fi luat si eu dar cel mai ieftin airbag pe care l-am gasit a fost la 200e + 100e cat ceri tu pe volan inseamna 300...deja la banii astia ma orientez catre unu de M.

Si tu cu cat crezi ca gasesti volan de M? Poate doar colacul, comenzile si trim-ul il gasesti la 300 Euro, intr-o stare medie-spre exceptionala. Iar un airbag sub 200-220 Euro nu-l gasesti, poate chiar mai mult.

Spor in cautarea si cumpararea unui volan M la doar 300E :lol: :) :)

Sa ma anunti si pe mine daca gasesti ca vb lui wizard, mi-as lua si eu 10 :), nu 5 :D :)

daca n-as fi avut pe masina volan asa, ti-l cumparam eu...

de M nu ai? :D

Nu. Si eu caut :D

Frate pana la urma tot covrig e....ce mi-e ca e de M???????Nu tot aia face?Cu ce e diferit de unu in 3 spite???Dau o gramada de bani in plus ca scrie M pe el???Astea deja sunt figuri... Edited by ceaun

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.