Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

Vand BMW 318is Coupe , klima, inmatriculat,2700 Euro

mircea.i

Recommended Posts

mircea.i said:
propuneri ...sau macar pareri?

daca o sa ceri atat de des pareri sau propuneri......cred ca o sa-ti inchida topicul......ai voie un up la 7 zile :)

te intereseaza un schimb cu un e36 328i din 96; coupe, clima digitala, obc mare, trapa electrica, neinmatriculata.

Ciumidel said:
  mircea.i said:
propuneri ...sau macar pareri?

daca o sa ceri atat de des pareri sau propuneri......cred ca o sa-ti inchida topicul......ai voie un up la 7 zile :)

te intereseaza un schimb cu un e36 328i din 96; coupe, clima digitala, obc mare, trapa electrica, neinmatriculata.

nu voiam up ...dovada ca am raspuns pe alte threaduri dupa ce am scrie pe al meu....

voiam doar o parere ...arata bine ...arata rau ..e scumpa ...e ieftina ...

cat despre schimb ...la cat iti evaluezi tu 328i neinmatriculat? dar daca ar fi inmatriculat la cat l`ai evalua ? nu de alta da sa stiu cat sa iti dau diferenta :) :lol:)

jak said:
frumos coupeul, dar fa ceva cu schimbatorul ala !

pretul e relativ mic...

pai uite ca altora le place schimbatorul ala .....

nici mie nu mi`a placut la inceput ...da asa am luato si dupa 2 saptamani m`am obisnuit si acum chiar i`mi place ca ai mai mult "grip" pe el ...dezavantaju e ca iarna , inoxul (sau ce`o fi ala ) e cam rece.

rmg said:
De cand caut si eu schimbator d-ala, se vinde separat?

separat nu se vinde ....dar se poate schimba cu unul original ....daca vii si faci tu montaju.(io nu`mi fac de lucru ..sa`l vand ...sa caut altu ...sa`l demontez sa`l montez....n`am timp de dinastea )

mihaicostin said:
am si eu un bmw 318 diesel din ´94 ce fel de E este ? cum i-mi dau seama si unde poet sa gasesc si eu un manual de reparatie pt el

ma poate ajuta cineva?

mersi

Te referi la norma de poluare, sau la numarul caroseriei? In primul caz ar fi vorba de E1, iar in al doilea de E36. :)

interiorul nu e stralucit ....scaunul soferului e putin uzat ...rupt ...se vede in poze ...

ii lipseste un difuzor din usa dreapta ....

fetele de usi is praf ...mai ales in dreapta ...dar asta e eterna poveste la E36 coupe.

scaunele din spate sunt ok ...nu sunt rupte , arse sau patate.

Oricum sub 2600 no dau nici mort. Prefer sa o tin chiar si cu un consum de 11-13 in oras.

post-32967-1266608855_thumb.jpg

post-32967-1266608865_thumb.jpg

post-32967-1266608872_thumb.jpg

post-32967-1266608885_thumb.jpg

post-32967-1266608894_thumb.jpg

• 2 weeks later...
  alexutzu said:
unde poate fi vazuta masina??

nebune, ti-e dor de o pisi ? :)

ahh, ce cd player bandit are:) cat am cautat si eu ... acu' , e prea tarziu...

Bafta la vanzare! ai un pret foarte bun ! ma intreb : daca nu avea AC , cat ar fi costat masina asta ?

sunt ursi mai slab dotati la preturi cu mult peste asta...

Edited by jak

• 1 month later...