Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

merita?

DTM

Recommended Posts

e inscris tot? acte in regula?

101416[/snapback]

da, e inscrisa cu acte in regula.

am fost sa o vad,am zis ca poa fac un trade,dar am plecat fugind.

daca exteriorul arata asa pai sunt curios tehnic... :blink: :)

Nu mai negocia nimic?

Ce accesorii are?

Te-ai uitat shi la ce e mai important, la liniile mashinii, la lonjeroane, la uleiul de pe motor/cutie, prin bushon la axa cu came? Felul cum arata in exterior e o chestie prin care sa o potzi lua la bani putzini, dar... poate merita sa te apuci de ea...

Atzi vazut "proiectul E39" al lui WLF, din Gallery? Pai daca aparea atunci un topic cu "Ce zicetzi, se merita?" sigur ar fi primit de la noi numai "NU! NU MERITA, nu vezi ca e tzandari?". Shi a cam ieshit, nu? :blink:

Edited by MuadDib

proprietarul sta undeva la tzara ? dupa felul cum arata masina cred ca da!

101431[/snapback]

Nu trebuie sa stai la tara , ca sa ai comportament suburban!!! Slava Domnului, ca sunt destui si la oras!!! Calitatea omului, n-are de-a face numai cu orasul!! :blink:

Esti sigur ca iarba crescuta nu a intrat prin pardoseala si in masina? :)

Fa-ti un calcul al banilor, testeaz-o, negociaz-o...si hotaraste singur...mai ales uita-te la serii si la starea caroseriei...daca motorul il mai faci...cancerul din caroserie...niciodata :blink:

Succes!

masina e din oras.din pacate nu am apucat sa ma mai intalnesc cu proprietarul masinii...

nu stiu dar e rupta rau.

din cate am vazut nici stergatoare nu mai are,pt ca e taiata toata tabla aia,tot suportul ala;la spate la portbagaj e plin plin de kit,si in fata nu mai are radiatoatorul de clima...e gol...

nu stiu cum de pot unii sa-si bata joc asa de o masina,care ar trebui pretuita.

repet motorul a fost rekarosat,iar puntea spate parca nu mai era dreapta.

masina e din oras.din pacate nu am apucat sa ma mai intalnesc cu proprietarul masinii...

nu stiu dar e rupta rau.

din cate am vazut nici stergatoare nu mai are,pt ca e taiata toata tabla aia,tot suportul ala;la spate la portbagaj e plin plin de kit,si in fata nu mai are radiatoatorul de clima...e gol...

nu stiu cum de pot unii sa-si bata joc asa de o masina,care ar trebui pretuita.

repet motorul a fost rekarosat,iar puntea spate parca nu mai era dreapta.

101718[/snapback]

e varza masina ma..las-o balta...a fost si in arad :blink: eu m-am speriat cat de praf poate arata un coupe...dar motorul era beton pe ea...cel putin suna bine....

Nu mai negocia nimic?

Ce accesorii are?

Te-ai uitat shi la ce e mai important, la liniile mashinii, la lonjeroane, la uleiul de pe motor/cutie, prin bushon la axa cu came? Felul cum arata in exterior e o chestie prin care sa o potzi lua la bani putzini, dar... poate merita sa te apuci de ea...

Atzi vazut "proiectul E39" al lui WLF, din Gallery? Pai daca aparea atunci un topic cu "Ce zicetzi, se merita?" sigur ar fi primit de la noi numai "NU! NU MERITA, nu vezi ca e tzandari?". Shi a cam ieshit, nu?  :)

101496[/snapback]

are geamuri electrice(dar lipseste un buton-dr fata)

clima nu mai are ca lipseste radatorul cu paleta(sunt doar niste cabluri atarnate)

plafonul(mocheta aia) nu o mai are-e doar buretele.

surub stabilizator la manerul de la usa-da-o naibii de treaba,cine stie cat e de lung.

kit cat incape sub stopuri si pe aripi.

deci nu vreau sa iau un schrott si sa-mi fie frica sa fac afara 50km cu ea... :blink:

problemele astea le-am vazut cu masina inkisa,deci ce sa mai zic daca o incercam tehnic...

poa sa fie inscrisa ca acte gasesc la 1000 euro

offf offff `

acu depinde si cu ce bani....ca 1500 as da pe ea  :)

101858[/snapback]

pai 1500eur as da si eu :) dar la banii pe care i vrea acu...no way...

la inceput m-am socat cum de un coupe sa-l asesc la banii astia :blink:

m-am linistit......