Jump to content
Intalnire BMW Club 2025 ×

e30 decapotabil probleme acoperis

doctoru' de oase

Recommended Posts

are cineva vrun e30 cabrio?

eu vreau sa imi cumpar unu din 91, 325. si singura problema care ar fi este ca are softtopul acoperisul de prelata deteriorat,si as vrea sa il inlocuiesc.

stiiti cumva de unde se poate cumpara unul sau daca in romania face cineva?

Astept sfaturi.

In Germania am intrebat de niste preturi informative pt operatia asta si am primit urmatorul raspuns :

softtop NOU (original BMW) - 900 E

manopera montaj - 500 E :)

In Romania nu am auzit sa se ocupe cineva cu schimbari de softtopuri, dar poate stiu alti colegi.

Sunt si softtopuri mai ieftine, evident si calitatea mai slaba

Edited by Lt.Powell

Hardtop gasesti la 500E impecabil chiar si mai ieftin, dar ala nu il poti lua cu tine cand mergi cabrio, in schimb softtopul sta frumos ascuns in portbagaj si daca incepe sa ploua l-ai ridicat imediat inapoi sus :)

Iar pt mine personal softtopul face tot farmecul la o masina cabrio

da normal o masina cabrio este cea cu soft top si va ramane .pt iarna am sa imi caut si und hardtop,dara acusi vine vara. :)

poti sa imi dai mai multe detalii unde pot gasi?eu zile astea am vazut ca masina este de vanzare,eu o stiu de cand este in oras de vro 6 ani.si aseara am vazut ca o vinde,iar soft topu arata cam urat si trebuie schimbat.

multumesc de info si de sfat.

merci.

poti sa imi dai vro pagina web unde il pot comanda?

merci

• 1 month later...
da normal o masina cabrio este cea cu soft top si va ramane .pt iarna am sa imi caut si und hardtop,dara acusi vine vara. :)

poti sa imi dai mai multe detalii unde pot gasi?eu zile astea am vazut ca masina este de vanzare,eu o stiu de cand este in oras de vro 6 ani.si aseara am vazut ca o vinde,iar soft topu arata cam urat si trebuie schimbat.

multumesc de info si de sfat.

merci.

poti sa imi dai vro pagina web unde il pot comanda?

merci

Pe e-bay gasesti ....cam 400 euro + transportul.

eu am achizitionat un softop nou , din germania la pretul de ~ 600 cu transport cu tot . l-am montat singur insa e o operatiune extrem de dificila.

softopul l-am achizitionat de pe eurotop ( punct ) de , am achitat prin banca .

daca mai ai nevoie de detalii pm me .