Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Sistem navigatie BMW E46 All in One

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
Vand sistem Navi pt BMW e46 2 DIN + Rama adaptoare e46 +Kit montaj+rack clima+mufe speciale pt e46

Este cel mai complet sistem de pe piata

Rezolutie 800x480

2 slot SD unul pt Navi si unul pt fisere media

deschide subtitrari la filme DivX

Slot special Ipod cu cablu inclus

Slot USB2 suporta orice Stick si HDD externe de pana la 80 GB

Camera de mers inapoi cu senzor CCD ,model ce se monteaza in locul unei lampi la nr de inmatriculare dar nu se pierde lumina pt numar deoarece are leduri pt a lumina numarul. Se vede foarte bine in unghi de 170 grade si fff bine noaptea

Bluetooth pt tel ( se pot rula si fisiere mp3 prin Bluetooth)

Picture in Picture in toate meniurile ( se poate vedea Navi in timp ce ascultati radio sau invers DVD camera etc..)

- comenzi volan.. se leaga la comenzile de pe volan ale masinii si se programeaza tastele dupa bunul plac

Pentru mai multe detalii si poze ID agressor2002 sau tel.. 0749688899

Pret nou nenegociabil !!!650 euro

poze...

...poze

am facut un filmulet...

Foarte interesant sistem. Am si eu cateva intrebari:

1. Ce dimensiuni exacte are?

2. Ce conectori are, necesita ceva adaptari pentru e46 cu 40 de pini?

3. Necesita alta antena GPS sau se poate folosi cea de pe masina daca am deja navigatie mica?

4. Pentru camera de marsarier trebuiesc ceva modificari suplimentare, cum detecteaza sistemul ca sunt in marsarier?

5. Ce putere maxima produce iesirea audio?

6. Limba romana ai codat-o tu sau era in meniul original?

7. Pot gasi noi harti?

Astept raspunsurile tale. :twoup: Merci mult!

Edited by dextercos320d

Foarte interesant sistem. Am si eu cateva intrebari:

1. Ce dimensiuni exacte are?

2. Ce conectori are, necesita ceva adaptari pentru e46 cu 40 de pini?

3. Necesita alta antena GPS sau se poate folosi cea de pe masina daca am deja navigatie mica?

4. Pentru camera de marsarier trebuiesc ceva modificari suplimentare, cum detecteaza sistemul ca sunt in marsarier?

5. Ce putere maxima produce iesirea audio?

6. Limba romana ai codat-o tu sau era in meniul original?

7. Pot gasi noi harti?

Astept raspunsurile tale. :twoup: Merci mult!

Sal..hai sa iti raspund pe rand..

1.ca si dimensiuni exacte este un 2DIN standard ) adancime 180mm cu tot cu partea frontala .latime :178mm si inaltime :100

2. Conectorii lui sunt ISO dar am inclus in pachet un set connectori BMW cu pini rotunzi.( adaptor de la BMW la ISO)

3.nu ar necesita alta antena fata de antena ta dar din cate stiu conexiunea antenei tale este in protbagaj si drept urmare e mai simplu sa folosesti antena inclusa in pachet care se poate monta undeva sub bord in spatele grilelor de aer.)

4.Pt camera marsarier trebuiesc probabil mici modificari pt montarea acesteia deoarece forma lampii de numar in care este camera este pt bmw mao noi e90

sistemul detecteaza ca esti in marsarier deoarece este un fir care se conecteaza la firul de comanda al lampilor de marsarier este pe langa schimbator ..vine de la cntactul de pe cutie )

5.puterea este de 4x50w Mosfet

6.Limba romana este in meniu.

7.Harti noi da gasesti ..sistemul vine cu ultima harta pt romania. este Igo8 e plin internetul de harti.

Sper ca ti am fost de folos.

Da, iti multumesc, mi-ai fost de mare folos, insa mai am o intrbare :twoup: Vor incapea cei 180 de mm in prtea de jos, sub navigatia mica, unde se afla modulul pentru clima, pentru ca am dat odata jos acest modul si mi s-a parut foate putin spatiu acolo deoarece se afla INHA sau nu mai retin exact cum se cheama, ceva tot de la climatizare. Va trebui deasemenea sa mut acest modul mai jos nu? Se vor putea face toate astea fara modificari? Edited by dextercos320d

Da, iti multumesc, mi-ai fost de mare folos, insa mai am o intrbare :twoup: Vor incapea cei 180 de mm in prtea de jos, sub navigatia mica, unde se afla modulul pentru clima, pentru ca am dat odata jos acest modul si mi s-a parut foate putin spatiu acolo deoarece se afla INHA sau nu mai retin exact cum se cheama, ceva tot de la climatizare. Va trebui deasemenea sa mut acest modul mai jos nu? Se vor putea face toate astea fara modificari?

Le multumesc colegilor ca ti au dat cateva info... sunt foarte in masura si ei sa dea sfaturi .

Da unitatea climatronic vine mutata un etaj mai jos ,daca te uiti in anunt si la poze pachetul vine impreuna cu un alt rack de clima original BMW toata partea cu scrumiera. si da trebuie taiata tubulatura de la clima... cpacul de plastic si dupa ce se taie se pune acel capac profilat din metal..trimit un tutorial complet pt asta insotit si de un sablon care se pune acolo pt a trasa locul care urmeaza a fi taiat. nu e complicat..

dupa aceasta operatiune...iti incape orice aparat 2DIN. sau orice CarPc. uita te in kit ul de montaj .

Multumesc Brandex & XXL

Gata acum am inteles cum sta treaba. Ma gandeam eu ca nu incape in spatiul ala. Cam aiurea faza cu taiatul...nu prea sunt adeptul...Nu stiu ce sa zic :twoup: Deci ceea ce incurca acolo este practic un traseu al climatizarii? Nu este altceva? O solutie ar fi aceasta. Edited by dextercos320d

Salut...da este o solutie.... acum depinde de ce vrei...si nu se taie un traseu al climatizarii...suna atat de wow..traseu..este un capac de plastic.. atat.. tubulatura de acolo...pe unde vineaerul..n se taie vreo conducat sau ce stiu eu ce important...da mi un add in mess daca vrei sa mai vb..

agressor2002

• 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.