Jump to content

vand bujii

Recommended Posts

vand 4 bujii, 3 beru si 1 bosh, in stare perfecta de functionare. o bujie beru are filetu nitel tocit, dar merge pusa. pret 100 lei toate. sau 2 la 50.

Ele merg pe 318d, nu stiu daca si pe 320d, au codul GE102, iar motivul schimbarii lor este ca mi-am pus bujii noi, fara sa stiu ca avem defapt probleme cu releu de bujii.

Vad ca a aparut de 2 ori, EROR - de la server, nu am facut nik.

Edited by Munteanu

vand 4 bujii, 3 beru si 1 bosh, in stare perfecta de functionare. o bujie beru are filetu nitel tocit, dar merge pusa. pret 100 lei toate. sau 2 la 50.

Ele merg pe 318d, nu stiu daca si pe 320d, au codul GE102, iar motivul schimbarii lor este ca mi-am pus bujii noi, fara sa stiu ca avem defapt probleme cu releu de bujii.

Vad ca a aparut de 2 ori, EROR - de la server, nu am facut nik.

Doneaza-le... :) Nu o sa ti le cumpere nimeni.

stii ceva, bataie de joc pot sa fac si eu, e vre-o problema, si nu vad eu? vrei sa te iau si eu la misto? care e problema ta de fapt?

cred ca am respectat regulamentul, e problema mea daca le vand, le donez, le arunc, sau le pastrez; eu nu vad problema ta; am dat eu peste tine? te rog sa iti vezi de treaba ta daca nu esti interesat sa cumperi, ok! poate ma iau si eu de viata ta!

deci repet ultima oara, cui nu ii convine, sa isi vada de drumul lui, daca e interesat atunci sa vrb, daca nu la revedere. bujille sunt folosite dar foarte bune, le-am testat, cu acest lucru am inchiat discutia cu toti mistocarii.

Edited by Munteanu

60 lei cel mai ieftin una noua?Pai atunci tu le vinzi chiar ieftin.

Ai mai schimbat ceva pe la masina?Ma interesa un filtru de ulei SH si niste placute de frana,tot SH bineinteles ca pe foamea asta.... :)

Logic, crezi ca nu inteleg aluziile tale? Iti repet ultima oara veza-ti de treaba ta.

eu nu am facut misto de tine, cand eu o sa fac misto de tine, sa imi zici pana atunci, nu inteleg, te intereseaza bujiile? care e faza de fapt?

Deci o sa raspund numai la cei cu adv interesati, restu numai bag in seama, ca vad ca nu au ce face.

Edited by Munteanu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.