Jump to content

VAND(sau schimb) BMW E39 AC SCHNITZER

raduccu

Recommended Posts

bmw 520 benzina an 96 ac schnitzer DIN FABRICA cumparata din germania de la fulda

eleron portbagaj ac schnitzer

eleron luneta ac schnitzer

oglinzi ac schnitzer

incalzire scaune , dublu climatronic asc

magazie de cd uri originala

senzori parcare originali

suspensie sport

faruri 2003 hella semnal alb

consumabile schimbate recent mai tot la ea bucs, placute frana ate cele mai bune, ulei numai original etc.... am acte nu vb aiurea pachet shaow line masina super intretinuta adusa de fratele meu din germania masina merge impecabil

jante de m jante si cauciucuri de iarna motivul vanzarii e prea mare si eu sunt prea tanar:P am acte pe tot ce sa pus pe ea de la ac schnitzer totul e original consumabile numai originale am pus pe ea nu mi am batut joc de ea nu sunt bisnitar

pret 8000 sau schimb cu un bmw e46 coupe relatii la 0745600376

poze noi

are pachet shadow line

post-28758-1265306324_thumb.jpg

post-28758-1265306341_thumb.jpg

post-28758-1265306735_thumb.jpg

post-28758-1265306801_thumb.jpg

post-28758-1265307004_thumb.jpg

Edited by raduccu

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest poleposition
misto, insa farurile din poza nu sunt model face-lift :) probabil le-ai schimbat ulterior, iar jantele M sunt replica. Edited by poleposition

da frate din fabrica odata ce am carti la ea am tot in plus are si oglinzi acs in banii astia te invat sa agati si o femeie daca nu ai ce face si te bagi peste altii in seama intelegi ??

Aoleu... deci tu de asta ai "bemveu", sa agati femei, cu tuning ace shnitzel?

eu zic ca un pret real ar fi sub 5 mii (~4500)

Du-te bre deacilea.....nu vezi ca ie acshnitzel ? ce doamne iarta-ma ? te invat eu fratioare ?

P.S. Masina numai pentru cunoscatori !

Dream car : E39 '96 2.0 benzina Haman&AC Shintzel :)

Trezeste-te frate, 8000 de euro?

Iti cumperi 2.

Ce naiba e asa special la masina asta?

E o putoare de e39, o masina normala, nu e nimic iesit din comun.

Crezi ca un eleron si niste oglinzi fac diferenta de la 4000 la 8000? sa fim seriosi.

Ma gandesc ca n-ai bani pentru un e46 facelift, dar stai linistit, nimeni nu-ti musca tie momeala.

nu stiti nimic

acesta e un model foarte rar, care inglobeaza tot ce avea mai bun fiecare tuner in parte la acea perioada,

emblemele hamann , se stie erau cele mai aerodinamice la vremea respectiva

cozorocu snitzel,jante replica m3(par replica, la vremea aia existau doar cateva in testare pentru noul m3) , bineinteles totul asamblat in fabrica fulda(care azi e doar un fabricant de anvelope) :)

bineinteles ca e doar pentru cunoscatori, necunoscatorii ar putea considera masina un simplu e39

Edited by Viper05

deci in primul rand putoare esti tu rocco barocco cvaq nu ai muncit u pentru ea in al 2 lea rand eu am schimbat tot la ea in al 3 lea rand fulda e unul dintre cel mai mare dealer de masini in germany,apoi

nu ai oglinzile is 800 de lire pe catalog uite dak nu ma crezi iar apoi nu mai vb aiurea ca esti in plus sincer mai foloseste si messengerul daca nu te baga nimeni in seama pe aici aviz carcotasilor eu stiu ce masina am si nu sunt bisnitar sau sa stric altora preturile

raduccu de ce te superi asa repede, crezi ca toata lumea are ceva cu tine si cu masina ta?Nu e nimic special la acest E39, cu cat e mai stock cu atat valoarea ei este mai mare, crezi ca intereseaza pe cineva ca oglinzile costa 800 Lire?Oglinzile de M5 style costa 250 euro si arata mult mai bine dar nu asta e ideea, si cele stock arata bine pe E39, oglinzile nu imbunatatesc in nici un fel performantele masinii.Tu ai bagat niste bani intr-o masina veche si te astepti sa-i recuperezi la vanzarea ulterioara, nu trebuie sa fii bisnitar ca sa intelegi ca asa ceva nu e posibil.Masini sunt multe, mai ales in perioada asta, daca te uiti pe autovit si dai un search o sa gasesti peste 30 de E39 sub 5500 euro.Asta este adevarul, este o masina veche care nu mai valoreaza atat de mult cat valora odata.

Abia daca se mai vand cele facelift 2001-2002 la banii astia.

Daca spui ca e o masina buna atunci pastreaza-o pentru tine, daca ai nevoie de bani urgent si vrei sa o vinzi trebuie sa umbli la pret pentru a evita comentariile celorlalti useri care din pacate au dreptate, masina este supra evaluata!

Edited by Gabriel.B

Da... sigur la e39 520i puterea e ceea ce o face speciala...

Insa vin si cu argumente sa te prinzi si tu:

motorul m52b20 este cel mai mic, mai slab, mai puturos motor pe benzina pus vreodata pe e39.

Seria incepe, arata cam asa:

520-523-525-528-530-535-540-m5

Cred ca poti vedea si tu de ce am zis ca 520i e o putoare ordinara care mananca cam cat un 528i la performante injumatatite.

520i 150 de cai la tine versus 540i 286 de cai.

Ataca ideea nu persoana, asa in viitor arati dovada de om la locul lui.

Edited by roco123

Bun atunci vand eu e39 cu 500e (cinci sute euro) daca tot is asa moca hai sa le dam la pret de dacie :) N-ai treaba, vinde-o cu 4000e ca e de kkt, matele e36 doar se pot vinde pe 4000-5000 :lol:

Stii cum merge acum ? care si-a luat masina n-are bani sa o intretina ca doar e criza si o da pe 2 lei, nu zic ca e moca cat cere el insa de acuma o dati in balarii pe forumuri, ai ceva de vandut mergi pe situri profesionale si nu aici unde isi dau toti expertii cu parerea.

Edited by duxter

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.