Jump to content

VAND(sau schimb) BMW E39 AC SCHNITZER

raduccu

Recommended Posts

Bun atunci vand eu e39 cu 500e (cinci sute euro) daca tot is asa moca hai sa le dam la pret de dacie :) N-ai treaba, vinde-o cu 4000e ca e de kkt, matele e36 doar se pot vinde pe 4000-5000 :)

Stii cum merge acum ? care si-a luat masina n-are bani sa o intretina ca doar e criza si o da pe 2 lei, nu zic ca e moca cat cere el insa de acuma o dati in balarii pe forumuri, ai ceva de vandut mergi pe situri profesionale si nu aici unde isi dau toti expertii cu parerea.

Tu nu stii nici acum ca romanul este expert in tot? :lol: :)

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Da' dati ma un search pe autovit sau 4tuning dak nu mai stiti preturile pietei, crezi k mie nu mi-ar conveni sa o dau cu 10.000?

Iar d-le duxter poate sunt si alte motive cand vinzi o masna decat ca nu ai bani sa o intretii.... asa ca, dupa cum ai la descriere... FII MAI NEAMTZ, ROMANEEEEE :))

Vand eu un 525d din 2001 KIT M, Jante M5 e60, interior "FULL" fara navi,perdeluta si scaune reglabil electric.... la 6200 fix !!

kktu ala de bara de fibra ii zici tu ca ii paket m?

http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/anuntu...01861.html#poze

sa se vada tot anuntul ca e ''unikat'' hahahaha toata ii stramba normal ca o dai si cu 6000....

Edited by 77NFS

AAAAA Ia uite unu care vrea masina cu KIT M original la bani numai de kit si jante :)) ma... kktu ala sa stii k chiar arata a spoiler M, si care e problema cu fibra? ca nu inteleg.... din ce ar trebui sa fie, din aur? iar vb toti necunoscatorii.... of of mai mai

O sa ai dupamasa poze noi ma expertule, ca i-am facut unghiul de fuga si i-am pus arcuri normale pe fata, intra timp, si o sa ai poze pe rezolutie mai mare cu aparatul... nu cu telefonul

Edited by vanos525i

Sa stii ca am bagat ceva bani in ea, ca pozele erau facute chiar dupa ce am luat-o.. intre timp i-am schimbat 2 brate pe spate, i-am pus arcuri normale pe fata, ca avea "SPORT" (o spira lipsa) pe fata si normale pe spate (cica era mai "agresiva zicea fostu proprietar).... o sa pun dupamasa niste poze...

deci in primul rand putoare esti tu rocco barocco cvaq nu ai muncit u pentru ea in al 2 lea rand eu am schimbat tot la ea in al 3 lea rand fulda e unul dintre cel mai mare dealer de masini in germany,apoi

nu ai oglinzile is 800 de lire pe catalog uite dak nu ma crezi iar apoi nu mai vb aiurea ca esti in plus sincer mai foloseste si messengerul daca nu te baga nimeni in seama pe aici aviz carcotasilor eu stiu ce masina am si nu sunt bisnitar sau sa stric altora preturile

:) prietene chiar este scump la banii astia, mai uite-te si tu pe autovit si apoi mai vorbim...masina chiar daca avea motor de 3000 de 4400 benzina tot degeaba, e cheala ca ala de la vacanta mare intelegi?

AAAAA Ia uite unu care vrea masina cu KIT M original la bani numai de kit si jante :lol:) ma... kktu ala sa stii k chiar arata a spoiler M, si care e problema cu fibra? ca nu inteleg.... din ce ar trebui sa fie, din aur? iar vb toti necunoscatorii.... of of mai mai

O sa ai dupamasa poze noi ma expertule, ca i-am facut unghiul de fuga si i-am pus arcuri normale pe fata, intra timp, si o sa ai poze pe rezolutie mai mare cu aparatul... nu cu telefonul

cititi: ( nu te supara roata aia pe spate de ce sta asa i-ai pus suspensie pneumatica de pe metzan? e o coaja...

Vand BMW 525d (180cp) FULL EXTRA 188.000Km ! U N I C A T !

Stare tehnica impecabila, schimbat recent elemente articulatie / directie, consumabile la zi!

Masina este inmatriculata si ruleaza in RO din 06/2009!!!

Dotari Standard:

Interior piele neagra in stare foarte buna; Incalzire in scaune; Oglinzi electrice,incalzite,heliomate si rabatabile automat; Dublu Climatronic; Linie audio cu CD Business original;

Faruri Xenon;Senzor ploaie; Oglinda centrala anti-orbire cu senzor de lumina; Comenzi pe volan; Parktronic

Dotari Extra:

Kit complet M Style (Bara fata - spate, eleron , nuca schimbator , inele crom ceasuri bord)

Jante ORIGINALE M5 e60 (ultimul model) pe 18"

Pleoape

Folii FATA - SPATE ATENTIE!!! Omologate cu certificat RAR TOATE!! Nu numai cu stiker pe geamuri...

Stopuri LED

Toba sport BORLA - inox

catalizator INOX

Alarma

post-24451-1265794744_thumb.jpg

cititi: ( nu te supara roata aia pe spate de ce sta asa i-ai pus suspensie pneumatica de pe metzan? e o coaja...

Vand BMW 525d (180cp) FULL EXTRA 188.000Km ! U N I C A T !

Stare tehnica impecabila, schimbat recent elemente articulatie / directie, consumabile la zi!

Masina este inmatriculata si ruleaza in RO din 06/2009!!!

Dotari Standard:

Interior piele neagra in stare foarte buna; Incalzire in scaune; Oglinzi electrice,incalzite,heliomate si rabatabile automat; Dublu Climatronic; Linie audio cu CD Business original;

Faruri Xenon;Senzor ploaie; Oglinda centrala anti-orbire cu senzor de lumina; Comenzi pe volan; Parktronic

Dotari Extra:

Kit complet M Style (Bara fata - spate, eleron , nuca schimbator , inele crom ceasuri bord)

Jante ORIGINALE M5 e60 (ultimul model) pe 18"

Pleoape

Folii FATA - SPATE ATENTIE!!! Omologate cu certificat RAR TOATE!! Nu numai cu stiker pe geamuri...

Stopuri LED

Toba sport BORLA - inox

catalizator INOX

Alarma

Asta-i un pârci de masina, mai... :lol: cum drak sa stea roata aia asa??

Poate a vrut sa scrie 288.000 km... din ce vad eu in poze cu cateva posturi mai sus, nici macar presuri originale nu a fost in stare sa-i puna...

Vai jamar... :)

Edited by Risti

Ba da ce stilisti sunteti voi, poate nu imi trebuie presuri originale la jegul tin tara asta, acu nu te iei si de ce nu am odorizant la oglinda si presuletz antiderapant pe bord cumva? iar la km are masina chiar ca o dati in balarii.... daca iti trebuie ochelari pune-ti si citeste mai jos cati km are :

Iar daca sustineti ca are roti strambe hai si te duc la reglaj electronic al unghiului de fuga sa te convingi si sa nu mai bagi strambe pe aici ca te si crede lumea.

Si in alta ordine de idei masina asta nu e de 10.000 de EUR cum am mai vazut pe aici . e de 6500 si daca aveti de obiectat ceva rezumativa in bugetul ala, nu cu pretentii de 10.000 si bani de covrigi.

Si inca ceva domnule "parci", rezumate la a fi subiectiv nu la a face afirmatii ca nu sunt in stare sa cumpar presuri la masina ca nu esti in masura sa comentezi tu asa ceva atata timp cat nu ma cunosti, fa diferenta intre atac la persoana si atac la idee, lucru, obiect... Dar, ca de altfel, mare parte din carcotasii acestui forum, de plictiseala si din dorinta de a posta cat mai multe mesaje pt a mai castiga o bulina in plus, faceti afirmatii fara nici o justificare, numai asa sa va aflati in treaba... pastrati-va ideile si lasatii pe cei care vor sa cumpere sa se intereseze de starea masinilor care sunt la vanzare, intrati pe secriunile de discutii despre una-alta nu la vanzare pt ca aici ar trebui sa posteze cei interesati nu pierzatorii de timp

Edited by vanos525i

aaaa, tu esti ala... foarte bine, let's rock...

poate nu imi trebuie presuri originale la jegul tin tara asta

Care e legatura? Sunt preshuri din cauciuc originale si macar arata normal, nu ca astea, zici ce esti in Dacia 1300 :lol:

iar la km are masina chiar ca o dati in balarii.... daca iti trebuie ochelari pune-ti si citeste mai jos cati km are:

Ok. Ai mai facut 2000, nah mai adaugam si noi 290.000 :)

Iar daca sustineti ca are roti strambe hai si te duc la reglaj electronic al unghiului de fuga sa te convingi

Lasa-ma, la cum a aratat masina in pozele de mai sus, este jignitor pentru un BMW. Si asa are o linie anormala masina.

Si inca ceva domnule "parci", rezumate la a fi subiectiv nu la a face afirmatii ca nu sunt in stare sa cumpar presuri la masina ca nu esti in masura sa comentezi tu asa ceva atata timp cat nu ma cunosti, fa diferenta intre atac la persoana si atac la idee, lucru, obiect...

"Parci" e masina, nu tu, ce te ataci asa? :)

Anyway, fa-ti topic separat daca vrei sa-ti prezinti masina, nu mai polua topicu' asta.

Edited by Risti

Masina e pt revanzare ba desteptule asa ca nu ii cumpar io presuri originale ca nu imi dai tu banii pe ele....

Iar dak esti curios sa stii ca la x5-ul meu am presuri originale

Iar daca la tine 1=2 ar trebui sa mai faci odata clasa 1

Iar cat despre linie, iar ai dat-o in bara, cand ai fost sa o vezi ? sau iar iti dai cu parerea din pozele vazute pe monitorul tau ala antic bwuhahahaha :)) cred k imaginea e stramba in general la tine pe monitor

....nuuuu parci sunt pierde vara ca tine care comenteaza la sectiunile de vanzari masini fara a vrea sa cumpere si polueaza cu parerile lor idioate si pe langa subiect

Edited by vanos525i

Masina e pt revanzare ba desteptule asa ca nu ii cumpar io presuri originale ca nu imi dai tu banii pe ele....

Iar dak esti curios sa stii ca la x5-ul meu am presuri originale

Iar daca la tine 1=2 ar trebui sa mai faci odata clasa 1

Iar cat despre linie, iar ai dat-o in bara, cand ai fost sa o vezi ? sau iar iti dai cu parerea din pozele vazute pe monitorul tau ala antic bwuhahahaha :)) cred k imaginea e stramba in general la tine pe monitor

....nuuuu parci sunt pierde vara ca tine care comenteaza la sectiunile de vanzari masini fara a vrea sa cumpere si polueaza cu parerile lor idioate si pe langa subiect

cred ca si monitorul meu e cam varza ca si la mine se vede cam toata stramba masinutza ta, oricum e bine ca la x 5 ul tau ai presuri originale :) :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.