Jump to content

vand angel eyes ccf sau L.E.D. , manere schimbatoare si inele bord

69FLR

Recommended Posts

sa sti ca nu asa se face comert. Cand ti-am comandat acum 3 saptamani....mi-ai zis ca saptamana viitoare le am. Peste 2saptamani te-am intrebat cand vin...si mi-ai raspuns trebuie sa vina....dupa inca o saptamana iti trimit un PM in care te intreb daca le primesc pana la sfarsitul saptamanii, pt ca altfel le iau de la altcineva. Si te-a intrebat si pisica pe forum cand sosesc.....si tu de atunci ai mai scris pe forum de 3 ori...dar nimic despre data fixa cand primesti comanda. eu nu le mai vreau! dar e urat....pui cel mai mic pret la inelele de bord de pe tot forumul....si ne faci sa asteptam o luna degeaba....rusine!

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

deci comanda am dat o in 26 februarie , ... daca a intarziat , nu i vina mea .

traim in romania , si posta noastra se numeste posta romana .

comandati le voi singuri sau aveti rabdare .

apropos ..

azi au sosit 5 skimbatoare originale OEM cu iluminare

pret 100 euro ( garantat cel mai bun pret de pe piata )

Cu Posta romana iti dau dreptate.

Eu cand comand ceva din DE, ajunge in RO in 4-5 zile....restul pana la 2 saptamani e frecarea manganului la Proasta Romana.

Tu, ca sa nu ramai de neserios, ar trebui sa tii cont si de pierderea de timp a postei.

deci comanda am dat o in 26 februarie , ... daca a intarziat , nu i vina mea .

traim in romania , si posta noastra se numeste posta romana .

comandati le voi singuri sau aveti rabdare .

apropos ..

azi au sosit 5 skimbatoare originale OEM cu iluminare

pret 100 euro ( garantat cel mai bun pret de pe piata )

problema nu este ca am asteptat atata... problema este ca nu sti sa vorbesti cu clientii. Daca atunci cand te intrebam cand vine comanda...imi raspundeai cu o data aproximativa...si imi raspundeai ca posta....bla bla bla....mai asteptam. Dar cand astept de 3 saptamani si eu te intreb pe PM daca le primesc pana la sf saptamanii...si te intreaba si pisica cand ajung....si nu ne raspunzi, dar de scris pe forum, ca ai primit schimbatoare si altele poti sa scrii....ce sa inteleg?..... doar ca te doare in cot de noi. Nu posta romana este de vina....ci tu...pt ca puteai sa zici...normal in 2 saptamani ajunge comanda...dar cu posta romana poate in 4 saptamani.... o marja de timp inplus nu stica...chiar face mult bine. P.S. vad ca mai apar reclamatii la adresa ta! numai bine!

ma plictisesc posturile voastre , chiar nu am rabdare sa le citesc pana la capat .

atata bati campii de parca ti am luat si banii si nu am adus marfa .

ce nu intelegi din partea ca le am platit acum 3 saptamani , neamtzul imi zice c alea trimis de 2 saptamani si ele n au ajuns .

zici ca nu ti se invarte roata fara inele de bord .

legat de angel eyes uri , recunosc , nu ma pricep la ele , cand le am cumparat mi s a zis pt ce maisni merg . dar vad ca mi s a spus gresit .

pt a evita aceste chestii , in transportul acetsa pe care l astept , voi primi ccfl 125 mm ( 180 ron ) si led 135 mm ( 100 ron ) .

care stie ce marimi de angel eyes i se potrivesc , ii rog sa cumpere , care nu , nu .

si banuiesc ca neserios eram daca luam banii inainte si intarziam cu marfa , sau vindeam ccfl urile arse etc ... faptul ca a intarziat transportul sau ca nu m am priceput exact la angel eyes uri ( cine le a cumparat le a vazut cand le a cumparat ) , nu ma face s ama simt neserios .

eu zic ca un admin sa ii opreasca topicul sau dreptul de a-si mai face reclama pe aici,ia cineva masuri impotriva acestuia?nu destul ne-am saturat de toti vanzatorii neseriosi si piese de tot rahatul la preturi nesimtite.sa i se restranga dreptul de reclama macar o vreme..pana mai invata tainele comertului.eu zic sa stii ce vinzi mai intai..si sa nu mai exageram ca transportul in nici un colt al tarii nu dureaza mai mult de 3 zile..chiar si cu posta asa ca lasa-ne cu textele astea..ca nu neam nascut ieri..stai linistit ca daca nu vinzi tu vinde altul..nu o sa iti ducem lipsa mai ales ca ne tii ocupati.culmea ai banii da nu vrea vanzatorul sa iti dea marfa.ar trebuii sa iti multumim ca nu ne-ai pacalit?poate tu ar trebuii sa iti multumesti..ca stii vorba aia..prosti ...dar multi.!daca nu ai inteles mesajul te astept la lamuriri Edited by cata precup

RELAXXXXX prietene . daca fac dovada platii pe data de 26.02 rogi un moderator sa ti dea ban permanent ? daca nu .. sunt de acord sa l primesc eu . daca te tine esti barbat , daca nu , fetita . DEAL ?

.... deci fetita ....

in sf .

am primit si un raspuns de la neamt din pacate nu prea bun .

deci legat de angel eyes urile L.E.D. 135 mm . angel eyes urile ccfl 125 mm si inele bord e46 raspunsul este urmatorul :

"Hi,

i have asked at the post for the package. They are looking for it but they also don’t have a answer for me.

If you want you can call me. My phone number is 00491725808015.

Please call me after 14.00 clock.

Please give me another address and I will send you new items. I am very sorry about this but I cant do anything else for you at the moment.

Regards

PS: this time I will send it with airmail, but this will cost me 35 euros."

deci din cate am inteles coletul s a pierdut si imi va trimite altele . cand o sa am noutati , revin .

ma plictisesc posturile voastre , chiar nu am rabdare sa le citesc pana la capat .

atata bati campii de parca ti am luat si banii si nu am adus marfa .

ce nu intelegi din partea ca le am platit acum 3 saptamani , neamtzul imi zice c alea trimis de 2 saptamani si ele n au ajuns .

zici ca nu ti se invarte roata fara inele de bord .

legat de angel eyes uri , recunosc , nu ma pricep la ele , cand le am cumparat mi s a zis pt ce maisni merg . dar vad ca mi s a spus gresit .

pt a evita aceste chestii , in transportul acetsa pe care l astept , voi primi ccfl 125 mm ( 180 ron ) si led 135 mm ( 100 ron ) .

care stie ce marimi de angel eyes i se potrivesc , ii rog sa cumpere , care nu , nu .

si banuiesc ca neserios eram daca luam banii inainte si intarziam cu marfa , sau vindeam ccfl urile arse etc ... faptul ca a intarziat transportul sau ca nu m am priceput exact la angel eyes uri ( cine le a cumparat le a vazut cand le a cumparat ) , nu ma face s ama simt neserios .

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?act=SR&f=72

11. Daca un vanzator pune un anunt si nu doreste sa dea explicatii si de asemenea va face scandal ca ceilalti membrii discuta anuntul lui, anuntul va fi sters.

am citit cu atentie fiecare post, iar oamenii astia au dreptate:

1. au comandat ceva si nu le-ai adus marfa

2. nu le precizezi o data exacta sau cel putin orientativa de livrare, termenele sunt enorme de la 4-5 zile la 3-4 saptamani...

topicul ramane inchis 10 zile... pana atunci poate ajunge si marfa

• 4 weeks later...

anunt valabil . stoc complet .

inele bord e39

inele bord e46

manere skimbator piele / aluminiu ///M logo

manere skimbator full piele /// M logo

manere skimbator full piele /// M logo iluminate

angel eyes ccfl 125 mm 8000 k

angel eyes L.E.D. 133 mm

0727 154 233

.............................

post-31168-1271400101_thumb.jpg

post-31168-1271400203_thumb.jpg

Edited by 69FLR

da . mai am un sg set pt e39 - 85 ron .

eleron luneta e39 cu tot cu solutie montat 150 ron

si eleron portbagaj tip ///M 5 care s elipeste - 150 ron

ma intereseaza doar inelele de bord.

ai idee cat ar mai fi transportul pana la mine?

CCFL pe galben OEM pt E36?

dar fara dorsere?

ccfl urile s-au dat toate .

reducere pret manere OEM ///M cu iluminare - 350 ron - pret valabil 3 zile .

o intrebare. de unde esti?

bucuresti .

p.s. mai am un singur set de inele bord e39 si un singur set de inele bord e46 si un singur set de angel eyes led - 100 ron .

manere piele oem 250 ron - 2 buc , si cu iluminare tot 2 buc .

0727154233

Edited by 69FLR

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.