Jump to content

vand angel eyes ccf sau L.E.D. , manere schimbatoare si inele bord

69FLR

Recommended Posts

ba dincontra . vreau s avand , dar vreau sa vand unora care aprecieaza aceste lucruri , le cunoaste , si apreciaza aceste preturi .

ca vrea clientul sa i le si aduc acasa , sa i le si montez sa i si explic modul de functionare , sa fac statistici de piata , etc etc etc , ei bine , nu pot face asta ( deci nu pot , nu ca nu vreau , deci nu se incalca nicio regula a regulamentului , iar acest topic nu vad de ce sa fie inchis , poate doar spre satisfactia unora , fapt care s a dovedit mai sus , cand dupa ce am primit ban 10 zile , cel care a semnalat acest ban , m-a si felicitat ).

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut. Am un e46 nFL cu faruri halogen + angeleyes (aftermarket cred). Faza e ca unul din becurile de faza scurta a iesit cu tot cu soclu din pozitie si a topit :twoup: un inel de angel eye. Arata ca draq cu un ochi scos. Ai numai inelul sa-l schimb? Sau ce ma sfatuiesti, sai pun un kit xenon ceva?

Salut. Am un e46 nFL cu faruri halogen + angeleyes (aftermarket cred). Faza e ca unul din becurile de faza scurta a iesit cu tot cu soclu din pozitie si a topit :twoup: un inel de angel eye. Arata ca draq cu un ochi scos. Ai numai inelul sa-l schimb? Sau ce ma sfatuiesti, sai pun un kit xenon ceva?

salut . eu o s aprimesc angl eyes led . 100 ron setul . si le skimbi toate . separate nu am .

Salut, ptr un e39 facelift am nevoie de ledurile albe cu tot cu mufa ptr angel-eyes , precum si becuri ptr faza lunga ceva mai puternice, la fel si ptr halogenele de facelift.Deasemenea si becurile ptr semnalizari. Ce imi poti oefri si la ce preturi?

nu am de vanzare decat produsele ofertate . nimik altceva .

au sosit si angel eyes urile si inelele de bord .

inele bord e46 - chrom look si titanium look - 90 ron

inele bord e39 - chorm look si titanium look - 90 ron

angel eyes led - 100 ron set de 4 inele . 133 mm diametru .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.