Jump to content

Vand BMW 320 Ci 2.2 -170 HP - URGEEENT !

daniel.urs

Recommended Posts

Vand BMW 320 Ci ,prima inmatriculare XI - 2000. motor 2.2 benzina, 170 HP, dublu vanos, cutie steptronic(pentru cei ce nu cunosc : e hidramat + mod sport - permite schimbarea treptelor de viteza ).Scaune sport incalzite,cu semipiele,perdeluta electrica luneta,oglinzi electrice incalzite si heliomate,senzori antiorbire oglinda retrovizoare,senzori lumina,senzori ploaie,senzori parcare,climatronic,comenzi pe volan (imbracat in piele si aluminiu- nu cel clasic din plastic), computer bord, proiectoare, jante pe 18", cauciucuri de iarna.Anuntul este valabil pana pe 15.02.2010.Pret 8300 EUR. Edited by daniel.urs

Sunt tot posesor de coupe . Frumoasa masina.

Sfatul meu daca vrei sa o vinzi repede cum spui , ar fi sa ma scazi MINIM 1500-2000e din pret......MINIM !

Abia s-au vandut cabrio 2.5 benzina din 2002 la 8000e.......

E un sfat prietenesc , nu ca as avea vreun interes sa o cumpar , nu mi-o lua in nume de rau !

Sunt tot posesor de coupe . Frumoasa masina.

Sfatul meu daca vrei sa o vinzi repede cum spui , ar fi sa ma scazi MINIM 1500-2000e din pret......MINIM !

Abia s-au vandut cabrio 2.5 benzina din 2002 la 8000e.......

E un sfat prietenesc , nu ca as avea vreun interes sa o cumpar , nu mi-o lua in nume de rau !

Salut,

Masina am luat-o in noiembrie 2008, si adusa in tara,platite taxa de prima inmatriculare,cumpart jante, etc m-a dus undeva la 12.5000.Eu stiu ca preturile de la masini au luat-o in jos,insa la paritatea euro 2008/2010 masina asta e 11.000 si ceva.Eu o dau cu 8300.Stiu ca nu zici cu rautate,insa nu vind logan,cu 6000...sa fim realisti.Masina o vand,daca e sa gasesc pe cineva care s-o cumpere,ca sa-mi achit un avans la casa,nu ca sa scap de masina.Daca nu o vand,nu-i nici o problema,pentru ca e o masina buna si frumoasa.Asa ca,daca e cineva interesant,se va convinge cu siguranta de masina asta si o va cumpara.Eu nu stiu unde ai vazut tu masina ca asta cu 6000 - 6500.

.Masina o vand,daca e sa gasesc pe cineva care s-o cumpere,ca sa-mi achit un avans la casa,nu ca sa scap de masina.Daca nu o vand,nu-i nici o problema,pentru ca e o masina buna si frumoasa.Asa ca,daca e cineva interesant,se va convinge cu siguranta de masina asta si o va cumpara.Eu nu stiu unde ai vazut tu masina ca asta cu 6000 - 6500.

succes la vanzare ,stefann nu ti-a spus cu rautate .E doar realitatea . Poate tu esti mai norocos . Pune poze si cu interiorul .

Corect . Eu ti-am dat un sfat fiindca am vazut ca ai scris URGEEENT si m-am gandit e ca e nevoie URGENT DE BANI !

Spre exemplu am vazut pe autovit 2 bucati din 2000 la 6000 si 6500e . La 8000-8500 negociabil sunt 3 bucati din 2002 .

Chiar pe forum s-a vandut un cabrio cu o gramada de dotari din 2002 la 7500e.

P.S. Masina mea , un E46 coupe facelift 2004 cu o gramada de optiuni in 2008 nu gaseai sub 15-16k euro ..... acum daca mai iau 10k euro pe ea zic mersi !

Bafta la vanzare !

masina mea din 2004 in 2007 a l-a costat pe cel care a adus-o 18.000 EUR, in 2008, cand am luat-o eu s-a vandut cu 14.000 EUR iar acum e de vanzare cu 9.000 EUR!

Si eu sunt de acord cu Stefann. Totusi vinzi o masina care are aproape 10 ani!

Edited by Alexxx

Nici eu nu i-am raspuns cu rautate lui stefann,ci pur si simplu i-am spus ca nu sunt dispus sa las atat la masina.Si daca va uitati mai cu atentie,am zis foarte clar ca valoarea a luat-o in jos...nu va suparati pe mine,nu vreau sa intelegi gresit,insa lucrez intr-o banca,deci cred ca am simtit primul si cel mai bine care-i treaba cu aceasta minunata perioada intitulata criza,cand totul a luat-o la vale.Fiecare acum stie ce vinde.Masinile pe care le-a vazut el la 6000-6500 le-am vazut si eu,si nu poate sa-mi spuna ca se pot compara.Iar masina o vand pentru ca vreau sa optez pentru programul prima casa.Masina,cu siguranta imi voi achizitiona una dupa ce o sa am casuta mea,desi m-as desparti cu greu de asta de acum.Deci daca se vinde,bine,daca nu,iarasi bine.Asta e pretzul,asta e masina.Weekend placut tuturor.

P.s. referitor la an, nu stiu daca te incalzeste cu ceva anul,sunt masini care au an mai bun si optiuni mai putine..dar asta e mentalitatea romanului.Sa-nteleg ca daca ti-ar da cineva un mustang sau un shelby din 76,ai refuza...ca doar na...ce dracu faci el din 76...are 35 de ani masina aia....Offf....Doaaamnneee :)))

masina mea din 2004 in 2007 a l-a costat pe cel care a adus-o 18.000 EUR, in 2008, cand am luat-o eu s-a vandut cu 14.000 EUR iar acum e de vanzare cu 9.000 EUR!

Si eu sunt de acord cu Stefann. Totusi vinzi o masina care are aproape 10 ani!

Toti care au cumparat la inceputul anului 2008 pana la sfarsitul anului pierd cel mia mult la vanzari de masiniin perioada asta, rintre care si eu dar numai ca nu o vand :)