Jump to content

Imi place la masina mea ca...

CosminD

Recommended Posts

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ma bag si eu desi am un 5'ar.

Imi place la ea ca :

-toate comenzile sunt la indemana si intuitive, nimic in plus sau pus de aiurea..

- sunetul motorului peste 3000 e pur si simplu incantator. Mi-as dori o functie la player sa il dea pe mut cand sar de 3000 :)

-imi place cutia automata de pe ea.

- desi mai are un anisor si face majoratul inca merge foarte bine fara interventii majore(de exemplu inca are bucsele si amortizoarele originale)

-imi place tendinta de supravirare in curbe si faptul ca se face mai mica parca si mai agila cu cat mergi mai tare, se "aseaza" si se lipeste de drum..

- scaunele sport comfort sunt excelente

-motorul, desi e "uzat moral" are specificatii foarte apropiate de motoare mult mai noi, inclusiv cele de la BMW, zici ca e ca vinul... dupa ce l-am pus la punct traieste a doua tinerete...

Ce nu imi place :

-Are temporizatorul ala automat la stergatoare care se regleaza in functie de viteza cu care mergi. Aici ploua destul de des si intr-un stil specific, rar le nimereste...

-ca sa tin ceva bagat in mufa de la bricheta trebuie sa tin scrumiera deschisa...

Edited by DOMI

Imi place ca :

1 - pot sa intru in curbe cu o viteza la care un logan , renault si alte ''masini'' pot doar visa si daca e sa o faca sigur soferul ar strange din fese.

2 - sperie participantii la trafic

-1 - despre putere nu se poate pune problema , inca este prea micuta.

Edited by Billy M

mah, asta cu muscatu'....

m-o muscat odata unu' de bara din spate cand coboram de la Feredeu, asa din mers, m-am ofticat asa de tare ca mai bine ma musca de picior...am si acuma urmele de colti... una deasupra bandoului si una sub bandou

Edited by Rhaziel

:) :lol: :) ce de scenarii

Ma refeream la faptul ca , se dau ceilalti soferi din fata mea , nu-mi taie fata sau alte balarii , si pe autostrada , cand ma vad ca vin sa-i vezi ce grabesc pasul si imediat se repliaza si am mai mers si-n dreapta cu diferiti colegi si ce patesc ei , mie unul nu mi s-a intamplat niciodata.

Acum nu stiu daca am dreptate dar mie unul asa mi s-a parut. Voi nu a-ti avut niciodata impresia asta?