Jump to content

Imi place la masina mea ca...

CosminD

Recommended Posts

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mie imi place masina atunci cand sta in parcare, nu consuma gram de combustibil - asa imi spune mereu un unchi despre pretioasa lui Dacie 1300 din '80. Deci daca vrei cu adevarat poti sa gasesti motive sa-ti placa o masina indiferent de ce detii.

Imi place din prea multe motive ca sa insir lista.

Imi displace din prea putine ca sa merite mentionate.

inca putin si "luceafarul" va fi o simpla amintire

Ti-as fi raspuns cu o maxima dar mi-e ca deturnam topicul.

Nu era nici o poezie in intentie

Ca sa nu se mai carcoteasca:

Nu-mi place scartaitul chederelor care n-are remediere permanenta decat prin schimbare.

Nu pot sa ma plang de optionalele pe care nu le am pentru ca nu mi-a bagat-o nimeni pe gat, nu am facut un compromis cand am luat-o, am stiut foarte bine despre ce e vorba.

Cel mai scurt spus:

- imi place tare s-o conduc - cateodata plec din oras fara alt scop decat acela de a conduce.

- imi place sa "mesteresc" la ea - cand ma gandesc la schimbat consumabilele, nu ma gandesc ca inseamna bani, ma bucur ca inseamna un pic de activitate pe langa ea.

Aia care vor sa-si incerce mushchii, deocamdata doar ma amuza.

Aia cu "intimidatu`" unor soferi e cu dus si intros: unora nu le vine sa creda ca ii lasi sa treaca si se balbaie, chestie care e enervanta cateodata.

P.S. Uniq-ule baga si tu ceva despre masina nu doar carcoteli :)

:) :lol: :) ce de scenarii

Ma refeream la faptul ca , se dau ceilalti soferi din fata mea , nu-mi taie fata sau alte balarii , si pe autostrada , cand ma vad ca vin sa-i vezi ce grabesc pasul si imediat se repliaza si am mai mers si-n dreapta cu diferiti colegi si ce patesc ei , mie unul nu mi s-a intamplat niciodata.

Acum nu stiu daca am dreptate dar mie unul asa mi s-a parut. Voi nu a-ti avut niciodata impresia asta?

Sincer trebuie sa iti dau dreptate. Am mers de la Suceava la Bacau pe E85 pe timp de ploaie si eu tineam in 130 -150 si sa ii vezi pe toti cum se retrageau pe banda din dreapta( ca niste adevarati soferi) , dar mai era si cate unul care nu vroia :) si trebuia sa il fac eu prin dreapta :D. Bafta tuturor si ce imi place cum suna cand o calc pana aproape de 4000.

mie unu imi place in primul rand pt ca este bmw

apoi:este fiabila chiar daca are 17 ani

am un interior foarte comod

si ce imi place cel mai mult este zgomotul motorului si al evacuarii pe la 3000 de ture

chiar daca este un 318 is coupe si are 140 de cai care chiar ii mai are nu ma facut de ras niciodata

Imi place din prea multe motive ca sa insir lista.

Imi displace din prea putine ca sa merite mentionate.

inca putin si "luceafarul" va fi o simpla amintire

Ti-as fi raspuns cu o maxima dar mi-e ca deturnam topicul.

Nu era nici o poezie in intentie

Ca sa nu se mai carcoteasca:

Nu-mi place scartaitul chederelor care n-are remediere permanenta decat prin schimbare.

Nu pot sa ma plang de optionalele pe care nu le am pentru ca nu mi-a bagat-o nimeni pe gat, nu am facut un compromis cand am luat-o, am stiut foarte bine despre ce e vorba.

Cel mai scurt spus:

- imi place tare s-o conduc - cateodata plec din oras fara alt scop decat acela de a conduce.

- imi place sa "mesteresc" la ea - cand ma gandesc la schimbat consumabilele, nu ma gandesc ca inseamna bani, ma bucur ca inseamna un pic de activitate pe langa ea.

Aia care vor sa-si incerce mushchii, deocamdata doar ma amuza.

Aia cu "intimidatu`" unor soferi e cu dus si intros: unora nu le vine sa creda ca ii lasi sa treaca si se balbaie, chestie care e enervanta cateodata.

P.S. Uniq-ule baga si tu ceva despre masina nu doar carcoteli :)

ei am spus si eu ceva... dar hai ca mai spun

* imi place totul la ea

* nu imi place ca nu imi permit una cu un motor mai mare(impozitele si asigurarile ma omoara)

mie ,cel mai mult imi place sa merg cu ea prin alte tari unde drumurile sunt mai bune si pot sa ma bucur din plin de performante. prin ro rareori am ocazia sa ma bucur , mai mult ma enervez... frane, gropi, neghiobi, depasiri nesimtite, lipsa parcari, hoti, in rest sunt satisfacut de ce poate oferii masina.

legat de intimidare sunt de acord ca intimideaza pe ceilalti participanti mai ales daca te duci in spatele lor la 20cm :) dar mai sunt si genul care se lasa greu :lol:

Pe langa ce s-a spus pana acum, imi place ca are scaunele foarte jos (mereu cand se urca cineva in dreapta "cade" pe scaun si apoi exclama ce bine se sta in el); imi place cand intru intr-o curba (nu neaparat stransa) cu viteza constanta si pe la jumatate ii dau blana, si parca se arunca asa sa imbratiseze soseaua; imi place ca, desi are 10 ani, merge la fel de bine la 40 de grade, ca la -20. Nu prea-mi place ca are consumul cam mare raportat la putere.Pe viitor mi-ar place fie ceva cu aceeasi putere dar un consum mai mic, fie tot cu acest consum, dar cu putere mai mare (e firesc; la modelele noi ai cel putin 170 de cai la un consum la fel, poate chiar mai mic).

legat de intimidare sunt de acord ca intimideaza pe ceilalti participanti mai ales daca te duci in spatele lor la 20cm

... si ursul meu ii intimideaza unii participanti la trafic atunci cand ii depaseste la 200+ km/h (gandurile lor zicand ... " a dreacu mort de 21 de ani ... uite-l cum fugeeee"!) :lol: :)

Edited by bogdan.m

Cu toate ca are 13 ani, stie sa stea pe curbe foarte bine, stie sa traga pana la 6000+, stie sa dea din fund iarna si stie ce inseamna fiabilitate, drept rasplata, pana de ziua ei o sa primeasca cadou un motor 2.5 .... Si poate peste un an doi, un fratior! :))

E membru al familiei si o sa "moara" la mine!

Frumoase vorbe... :lol:

Sunt fericitul posesor de BMW e46 330xd care implineste in curand 10 ani

Imi place directia, puterea si confortul oferit.

Imi place sa fie mereu impecabil din punct de vedere mecanic cu toate ca uneori fac niste eforturi pentru asta

Imi place lipsa sistemelor electronice si senzorilor care au acaparat noile modele

Imi place sa dau cu aspiratorul si sa o fac luna asa cum stiu eu mai bine. :)

Imi place marca BMW !!!

la masina mea imi place ca l-a inceput am fost certat cu ea...ca am avut multe de reparat,iar acum inca mai am de reparat,si cu ocazia asta am invatat multe despre BMW, mie nu mia oferit decat cheltuieli,dar o iubesc mai mult decat orice pe lumea asta....pentru ca e a mea....nu as dao pe nici o masina in schimb,la cat suflet si pasiune am depus sa o aduC in starea tehnica si optica cum este acum,si dupa cum am zis mai sunt multe de facut si o sa cam termin cu sirul cheltuielilor in aprilie unde vor sari cam 1000e dar o iubesc pentru ca-mi papa toti banii,si pentru ca se numeste BMW....probabil ca multi dintre voi nu au avut norocu sa dea peste o masina cu probleme asa cum am patit eu,dar nu ma plang sfarsitul sirului acesta de probleme e aproape si o sa vin cu informatii noi cu ce ma multumeste la ea.... :lol: vorba aia a unui coleg de pe forum>>> dupa ce toti au f....o ,ca a fost curva prin straini,eu ca prostu m-am indragostit de ea si pe langa asta am mai luato si de nevasta....bafta la toti.. :) BMW FOREVER! Edited by maLaKay

este din 2001 luna 9,are DSC,ABS, climatronic si incalzire in scaune.

ma refeream la centurile care fac zgomot daca nu le pui,filtrul de particule care se infunda mereu si mai stiu eu ce minuni sclipitoare si tipatoare prin bord.

imi place la masina mea ca trece pe langa multe chestii cu pretentii sport, mai ales pe autostrada, desi ea e o familista convinsa cu fundu mare (touring :) ). nici la liniute nu m-a facut de ras, prin oras s-a tinut si la un focus rs (care in linie dreapta m-a mucificat). imi place ca e foarte ok la drum lung, nu ma oboseste, ma scoate din toate depasirile si consuma mai putin decat fiesta. a, si e mai e faza ca le place la fete.

legat de intimidare sunt de acord ca intimideaza pe ceilalti participanti mai ales daca te duci in spatele lor la 20cm

... si ursul meu ii intimideaza unii participanti la trafic atunci cand ii depaseste la 200+ km/h (gandurile lor zicand ... " a dreacu mort de 21 de ani ... uite-l cum fugeeee"!) :lol: :)

Dar ce motor ai pe el? presupun ca >= 2500cmc :)