Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Imi place la masina mea ca...

CosminD

Recommended Posts

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ce imi place mie la masina mea?!? hmmm:

Cand ma intreaba cineva ce masina am, raspund:

BMW, coupe

si se face dintr-o-data liniste, toti se uita la mine tematori, cu admiratie...etc

Ei se gandesc...hmm cati bani tre sa aibe sa isi permita un bmw sport.

Eu am un E36 316i coupe :)

Iar, la modul serios: desi am mai avut si alte masini inainte (non BMW), unele chiar de generatie noua...pana acum nici o masina nu m-a facut sa zic: Nu mai renunt la ea.

:lol: :) :) ce de scenarii

Ma refeream la faptul ca , se dau ceilalti soferi din fata mea , nu-mi taie fata sau alte balarii , si pe autostrada , cand ma vad ca vin sa-i vezi ce grabesc pasul si imediat se repliaza si am mai mers si-n dreapta cu diferiti colegi si ce patesc ei , mie unul nu mi s-a intamplat niciodata.

Acum nu stiu daca am dreptate dar mie unul asa mi s-a parut. Voi nu a-ti avut niciodata impresia asta?

dadada...si eu am observat asta :) ...inainte am avut un Logan...parca eram invizibil in trafic...

Dupa multe luni in care zi de zi "Tzop" in bmw si dute colo colo (deja devenise o obisnuinta), zilele astea am condus masina prietenei un Opel Astra frumusel dragut , cu de toate pe el , Ok masinuta nu am ce spune deci chiar e f ok , dar cand m-am suit inapoi in BMW nu imi venea sa cred ce masina pot sa am :)

PS: Cine crede ca bmw-ul lui e ca oricare alta masina ii recomand o mini vacanta de o saptamana departe de bmw-ul lui , si dupa aia isi va pretui masina mult mai mult ca inainte

Dupa multe luni in care zi de zi "Tzop" in bmw si dute colo colo (deja devenise o obisnuinta), zilele astea am condus masina prietenei un Opel Astra frumusel dragut , cu de toate pe el , Ok masinuta nu am ce spune deci chiar e f ok , dar cand m-am suit inapoi in BMW nu imi venea sa cred ce masina pot sa am :)

PS: Cine crede ca bmw-ul lui e ca oricare alta masina ii recomand o mini vacanta de o saptamana departe de bmw-ul lui , si dupa aia isi va pretui masina mult mai mult ca inainte

CORECT!!! prietena mea-Opel Corsa, 1.2, 80 cp... te inteleg perfect

CORECT!!! prietena mea-Opel Corsa, 1.2, 80 cp... te inteleg perfect

CORECT!!! logodnica mea - Fiat Punto, 1.2 75 cp...va inteleg perfect. E o diferenta ca de la cer la pamant :lol:

imi place la masina mea ca m-a lasat o singura data in drum in 5 ani de mers zi de zi(150 mii de km) si atunci cand m-a lasat a fost din cauza mea, i-am facut plin cu lukoil si a cedat pompa de motorina de sub prag...

pt un diesel mi se pare fiabil...

imi place la masina mea ca m-a lasat o singura data in drum in 5 ani de mers zi de zi(150 mii de km) si atunci cand m-a lasat a fost din cauza mea, i-am facut plin cu lukoil si a cedat pompa de motorina de sub prag...

pt un diesel mi se pare fiabil...

crezi ca lukoil a fost de vina sigur?

sigur.

a fost singura data cand am pus de la ei pt ca nu mai aveam si s-a simtit de cand am plecat de la benzinarie ca masina era cam lesinata...

p.s. masina avea in momentul respectiv 60 de mii de km...acum doar cu motorina de la mol evo diesel am facut deja inca 100 de mii fara probleme...

Edited by POIUYT

Imi place la masina mea ca...( E39 530D 2002, varianta de 193 cai fabrica, manual M paket interior + exterior ):

- nu pot sa stau departe de ea, daca trece mai mult de 1 zi incepe sa imi fie dor de ea

- de regula mai conduc si alte masini ca de altfel asta este obiectul meu de activitate intr-o oarecare masura si cand ma urc inapoi in ea atunci realizez ce masina este, dintr-o data adica micile defecte care ma enerveaza cand sunt zi de zi cu ea dispar pur si simplu cand vad de fapt ce defecte mari au toate celelelate masini

- felul cum ma simt atunci cand o conduc senzatiile sunt net superioare unei masini apropiate ca si clasa si motorizare/putere

- fiabilitatea care pot spune ca este unul dintre punctele forte de cand am luat-o la capitolul reparatii a intrat doar pompa de motorina de sub sofer care a cedat pentru ca era cea din fabrica, si mai nou bucsa vascocuplajului

- nu este o masina pentru drumuri proaste, si asta se simte este foarte rigida si pentru unii suparatoare pentru faptul ca trebuie sa ai grija la santuri, denivelari, gropi etc...dar odata ce ai asfalt curat totul dispare si isi face treaba 100% cum stie ea mai bine :)

pentru placerea de a conduce...

Edited by Mario Marius

sigur.

a fost singura data cand am pus de la ei pt ca nu mai aveam si s-a simtit de cand am plecat de la benzinarie ca masina era cam lesinata...

p.s. masina avea in momentul respectiv 60 de mii de km...acum doar cu motorina de la mol evo diesel am facut deja inca 100 de mii fara probleme...

si eu tot evo bag sin motorina si benzina. nu e chiar asa mare dif de pret si cred ca merita.

imi place la masina mea ca :

ii face pe toti sa ma creada un ipocrit :) si ca toti ma numesc un "cocalar cu masina data de parinti" , atat de mult ma bucur ca fierb uni de invidie !

ma face sa fiu fericit si mandru ca sunt posesor de bmw (chiar daca este de o generatie mai veche) atunci cand ma urc la volan , cu atat mai mult cand trec din Logan in el , pur si simplu imi pune zambetul pe buze !

si eu tot evo bag sin motorina si benzina. nu e chiar asa mare dif de pret si cred ca merita.

eu am ajuns la concluzia ca nu merita sa incerc altceva pt ca merge foarte bine cu evo.

atat de mult ma bucur ca fierb uni de invidie !

asta nu iti face cinste ,chiar te pune la un loc cu ei :)

Edited by POIUYT

atat de mult ma bucur ca fierb uni de invidie !

asta nu iti face cinste ,chiar te pune la un loc cu ei :)

dar imi face placere :lol: , nu are cum sa ma puna la un loc cu ei , pt ca nu ma cobor atat . Pur si simplu ma simt bine ca alti ma privesc cu invidie !

Edited by Valentin_LMB

ii face pe toti sa ma creada un ipocrit :) si ca toti ma numesc un "cocalar cu masina data de parinti" , atat de mult ma bucur ca fierb uni de invidie !

Mi-ai adus aminte de o intamplare. La cateva zile de cand mi-am luat masina, o umplu cu prieteni si plecam la plimbare. Opresc in fata magazinului Unirea ca sa iau pe cineva. Mai mult de 2 minute nu am stat (cat sa se pupe intre ei si sa intre in masina). Ma trezesc ca parcheaza un taxi peste mine si nu vrea sa-mi faca loc sa plec. Deschid geamul si-l rog politicos sa-mi faca loc sa ies (ii era foarte usor sa se dea mai in fata). Se uita la mine cu dispret si-mi baga d-alea ca am venit eu jmecher sa ma dau mare pe langa ei, ca mi-a luat tata masina si-mi da bani sa fac ce vreau, ca parchez pe unde vreau, ca mi se rupe de ceilalti, etc. Ia uite la mine ce soc am avut sa fiu tratat asa (eu venind de pe o dacie din 95), mai ales ca masina am cumparat-o din banii mei, si din pasiune. Deci, tu zici ca iti place "tratamentul" asta; mie nu-mi place deloc. Dar acum m-am obisnuit si stiu cum sa "tratez". Din acest punct de vedere, cel mai bine ma simt cand merg cu masina de la serv, pentru ca are numere de SB si majoritatea sunt foarte politicosi cu mine (ma lasa sa ma bag, nu ma claxoneaza, etc)

Mi-ai adus aminte de o intamplare. La cateva zile de cand mi-am luat masina, o umplu cu prieteni si plecam la plimbare. Opresc in fata magazinului Unirea ca sa iau pe cineva. Mai mult de 2 minute nu am stat (cat sa se pupe intre ei si sa intre in masina). Ma trezesc ca parcheaza un taxi peste mine si nu vrea sa-mi faca loc sa plec. Deschid geamul si-l rog politicos sa-mi faca loc sa ies (ii era foarte usor sa se dea mai in fata). Se uita la mine cu dispret si-mi baga d-alea ca am venit eu jmecher sa ma dau mare pe langa ei, ca mi-a luat tata masina si-mi da bani sa fac ce vreau, ca parchez pe unde vreau, ca mi se rupe de ceilalti, etc. Ia uite la mine ce soc am avut sa fiu tratat asa (eu venind de pe o dacie din 95), mai ales ca masina am cumparat-o din banii mei, si din pasiune. Deci, tu zici ca iti place "tratamentul" asta; mie nu-mi place deloc. Dar acum m-am obisnuit si stiu cum sa "tratez". Din acest punct de vedere, cel mai bine ma simt cand merg cu masina de la serv, pentru ca are numere de SB si majoritatea sunt foarte politicosi cu mine (ma lasa sa ma bag, nu ma claxoneaza, etc)

chiar imi face cea mai mare placere , nici nu am avut probleme de genul tau , insa de obicei cand imi spuna unul sau altul ca am masina de la tata sau mai stiu eu ce , ii raspund cu zambetul pe buze si chiar incep sa rad , daca el chiar insista nu ezit sa ii zic de dulce , consider ca unele persoane sunt foarte frustrate si merge tratate cu atare .Spre exemplu : Acum vreo saptamana , parchez masina in fata blocului unui amic , langa mine parcata alta masina , pleaca masina de langa mine si dupa 2 min apare un mos cu o solenza si incepe sa ma claxoneze , in partea cealalta loc cat sa treaca 2 masini , eu nedumerit es si ii arat cat loc este pe langa mine , el o tinea pe lui si imi spune : "asa tia spus tactu cand tia dat masina , sa o parchezi pe mijlocu drumului?!" , cand am auzit am oprit motorul , am esit afara si am incpeut sa imi curat geamurile , replicnadui : Tata mia spus ca vizibilitatea este foarte importanta la volan" . El a inceput sa claxoneze de nebun , eu mam dus , mi-am cumparat o apa plata , am sters bine toate geamurile , dupa care am inceput sa scutur covoarele . Sa-l fi vazut pe idiot ce crize facea . Prin chestii dastea spun eu ca imi face placere cand ii vad pe alte ca fierb pe invidie . Poate daca ar fi venit si miar fi spus intr-un alt fel as fi mutat masina , cu toata ca nu aveam de ce , dar cand vrei sa pari rotund , iar de fapt tu esti un idiot , atunci iti meriti soarta !

Edited by Valentin_LMB

Din acest punct de vedere, cel mai bine ma simt cand merg cu masina de la serv, pentru ca are numere de SB si majoritatea sunt foarte politicosi cu mine (ma lasa sa ma bag, nu ma claxoneaza, etc)

Azi am mai patit una. Eram pe soseaua Giurgiului si am zarit un loc de parcare peste drum. De obicei merg pana la semafor ca sa intorc (inca vreo 3-4 sute de m), dar acum m-am urcat pe bordura aia de la linia de tramvai, ca sa nu pierd locul. Am ramas intepenit perpendicular pe liniile de tramvai (rotile alunecau pe pavajul ala lucios). Si ca sa fie si mai rau, venea un tramvai. Mare mi-a fost mirarea cand am vazut un taxi oprind pe dreapta si soferul grabit spre mine sa ma impinga. Am reusit sa ies si sa ocup locul de parcare. Tipul fugise in masina si plecase. Rar vezi asa semne de omenie.. Cred ca daca eram cu bmw ar fi zis "ia uite al dreaq, e el jmecher si o ia pe linia de tramvai. asa-i trebuie, acolo sa ramana"

Edited by chriss

Din acest punct de vedere, cel mai bine ma simt cand merg cu masina de la serv, pentru ca are numere de SB si majoritatea sunt foarte politicosi cu mine (ma lasa sa ma bag, nu ma claxoneaza, etc)

Azi am mai patit una. Eram pe soseaua Giurgiului si am zarit un loc de parcare peste drum. De obicei merg pana la semafor ca sa intorc (inca vreo 3-4 sute de m), dar acum m-am urcat pe bordura aia de la linia de tramvai, ca sa nu pierd locul. Am ramas intepenit perpendicular pe liniile de tramvai (rotile alunecau pe pavajul ala lucios). Si ca sa fie si mai rau, venea un tramvai. Mare mi-a fost mirarea cand am vazut un taxi oprind pe dreapta si soferul grabit spre mine sa ma impinga. Am reusit sa ies si sa ocup locul de parcare. Tipul fugise in masina si plecase. Rar vezi asa semne de omenie.. Cred ca daca eram cu bmw ar fi zis "ia uite al dreaq, e el jmecher si o ia pe linia de tramvai. asa-i trebuie, acolo sa ramana"

In 99,9 % din cazuri acolo ramaneai daca erai cu bmw. Si eu am mers la munte cu bmw si am ramas in zapada, dar au sarit niste baieti de pe acolo si m-au ajutat desi i-am cam facut cu zapada cand am accelerat si le-am dat doar un claxon de multumire. Prietenii care erau deja ajunsi doar stateau in fata si radeau ca mi-am tras bmw si raman in zapada desi era o coborare micuta cu zapada multa.