Jump to content

lumina bate f jos,faruri prefacelift cu reglaj automat

Recommended Posts

am mai citit pe forum, dar nu sunt lamurit

se dicuta de ceva piese care erau rupte la faruri, astfel lumina era proiectata jos, facand condusul noaptea sa fie f obositor, fiind necesar sa conduci cu faza de intalnire cand circula si alte masini pe contrasens

masina e un e39 din 2000, faruri prefacelift, cu xenon original din fabrica, reglaj automat

va rog sa-mi spuneti ce asi putea face ca farurile sa bata mai in fata; se pot ridica manual cumva?

eu vad cam la 3 metri in fata masinii, la circa 50-60km la ora imi este aproape imposibil sa evit craterele din asfalt

multumesc pt interes.

Edited by ciauder

daca sunt rupte reglajele din far nu le poti regla cu cheia imbus dar poti incerca sa le legi cu un colier de plastic de ceva...orice gasesti pe acolo pe langa far si le ridici cat trebuie

eu asa am facut,e o solutie de temporara dar pana schimbi reglajele merge;)

am avut si eu aceasta problema.....erau rupte clemele care tin oglinzile farului si de aceea el nu se mai ridica si bate foarte in jos ( nu merge sa mai reglezi nimic cu imbusul daca clemele sunt rupte...- practic ceea ce sa rupt e piesa de legatura ), am comandat la userul: grozadan clemele respective, costa 70ron pe far, dureaza cam 1 ora totata distractia si se rezolva problema...

Salut! acelasi problema si la mine, si maine ma duc sa-mi faca, dar la mine e problema electrica, e intrerupt ceva intre sensor si motorasul care regleaza oglina de la far. si stiu ca in momentul in care motorasul nu mai primeste semnal el se duce jos de tot, si de aia bate atat de aproape.

Aceeasi problema o am si eu doar c anu sunt xenon am desfacut farurile iar suportii care reglau oglinda farului erau "copti" si facuti praf am inteles ca se gaesc pe net metalici. Daca a comandat careva, iar daca suportii de la xenon se potrivesc si la farurile e39 din 97 sa imi spuna si mie.

Salut! acelasi problema si la mine, si maine ma duc sa-mi faca, dar la mine e problema electrica, e intrerupt ceva intre sensor si motorasul care regleaza oglina de la far. si stiu ca in momentul in care motorasul nu mai primeste semnal el se duce jos de tot, si de aia bate atat de aproape.

la mine cand aprind farurile, se vede ca se misca un pic lumina in sus si jos, doar putin, deci cred ca motorasele merg, suportii aia din plastic sunt rupti, e clar.

la mine cand aprind farurile, se vede ca se misca un pic lumina in sus si jos, doar putin, deci cred ca motorasele merg, suportii aia din plastic sunt rupti, e clar.

la mine nu se misca deloc. si inca nu am ajuns la electrician, ca nu am avut timp. La tine probalil suportii aia, sau senzorul. Ai gasit suport din ala?

la mine nu se misca deloc. si inca nu am ajuns la electrician, ca nu am avut timp. La tine probalil suportii aia, sau senzorul. Ai gasit suport din ala?

cred ca are user-ul "grozdan" suportii respectivi, si costa can 70 ron pt un far.

doar ca acuma m-ai cam "agitat" un pic ca ai zis de senzor, sper sa fie suportii totusi, o sa dau farurile jos cat de curand sa vad.

sa revii si tu cu rezultatul dupa ce te intorci de la electrician :)

Deci ma poate lamuri cineva: acele reglaje pt farurile cu xenon merg si la farurile fara xenon???

Dupa parerea mea personala, DA. Nu sunt sigur, dar eu cred ca doar suportul de bec difera, pentru ca bratele alea misca doar oglinda. deci nu sunt sigur, nu te baza pe opinia mea.