Jump to content

Caut pompagiu in Arad sau Timi!

Cimpo

Recommended Posts

Am probleme la pompa de injectie, pierde motorina pe undeva. Caut un pompagiu sa mi-o reconditioneze in Arad sau Timisoara as prefera. Daca cineva imi poate recomanda un service as fi recunoscator :) .

Multumesc!

Colegul meu avea probleme cu pompa de injectie la un BMW520 din 2002.

Dupa multe experiente neplacute la diversi meseriasi a dat de un baiat valabil din Buzau.

Baiatul este pe meserie,stie ce face.0740103340.

Suna-l si vorbeste cu el,am vazut la el BMW din toata tara la reparat.BAFTA.

Am probleme la pompa de injectie, pierde motorina pe undeva. Caut un pompagiu sa mi-o reconditioneze in Arad sau Timisoara as prefera. Daca cineva imi poate recomanda un service as fi recunoscator :) .

Multumesc!

In Timisoara e Geza (a se citi GHEZA). Geza e din Arad, dar are atelierul la Timisoara. Eu mi-am facut pompa de inalte la el. Pare serios. Am facut doar vreo 1000 km de la reparatie. Iti dau numar de tel pe PM. Face si pompe de injectie. Mai e unu Gigi, in Arad, pe str. Padurii. Nu stiu ce sa zic de el.

LE: In Ungaria am gasit in Budapesta. Imi zicea cineva ca se face si la Szeged, dar nu am gasit nimic pe net de ei.

Edited by Feri

Multumesc!

In Timisoara e Geza (a se citi GHEZA). Geza e din Arad, dar are atelierul la Timisoara. Eu mi-am facut pompa de inalte la el. Pare serios. Am facut doar vreo 1000 km de la reparatie. Iti dau numar de tel pe PM. Face si pompe de injectie. Mai e unu Gigi, in Arad, pe str. Padurii. Nu stiu ce sa zic de el.

LE: In Ungaria am gasit in Budapesta. Imi zicea cineva ca se face si la Szeged, dar nu am gasit nimic pe net de ei.

Merci mult! O sa ma duc cat pot de repede la tipul asta din Timisoara si sper sa imi rezolve problema.

• 2 weeks later...
Am reusit sa rezolv problema cred...cand mi-a dat pompa jos la service a gasit de fapt un furtun spart, nu era pompa de vina. :) Si in ceea ce il priveste pe tipu' asta Geza, am auzit ca are un service f tare, cica ar fi investit in el vreo 300.000 euro, asadar f dotat, si va ganditi ca are si alte tarife, dar merita. In concluzie declar topicul inchis iar daca cineva are nevoie de nr de tel a lui Geza va stau la dispozitie eu si probabil si Feri.

• 5 months later...
Am reusit sa rezolv problema cred...cand mi-a dat pompa jos la service a gasit de fapt un furtun spart, nu era pompa de vina. :twoup: Si in ceea ce il priveste pe tipu' asta Geza, am auzit ca are un service f tare, cica ar fi investit in el vreo 300.000 euro, asadar f dotat, si va ganditi ca are si alte tarife, dar merita. In concluzie declar topicul inchis iar daca cineva are nevoie de nr de tel a lui Geza va stau la dispozitie eu si probabil si Feri.

salut,as vrea si eu nr de tel a lui Geza.salut.ms