Jump to content

Ceva piese E36

Recommended Posts

1.vand _chiulasa_ E36 motor 2000 nonvanos, tip motor M50, completa cu axe came si tot ce tine de ea:senzori ulei,apa,ax came etc-pret 120 E....

BONUS 6 pistoane STD+biele

2.diferential de E36 nu stiu exact raportul insa stiu ca e standard pentru motorizare 1.8 is,2.0,2.3.-pret 350 Ron

3. 2 amortizoare OEM spate-E36 SH unul bun ,celalalt nu prea-pret 25 ron ambele

4.laterale-capitonaj de pe stalpii interiori fata-spate de la E36 Coupe sunt gri si sunt impecabile toate 4-pret 40 ron bonus soclu la lumina interioara

5.soclul frana de mana de la E36 cu suport caseta perfect-25 ron

6.aparatoare noroi stanga spate -25 ron; -aparatoare noroi stg+ dr fata coupe insa au mici defecte -40 ambele

7.2 bielete antiruliu marca Meyle SH insa sunt perfecte-60 ambele

...preferabil ar fii sa le vand cuiva din cluj pt a venii sa le vada.

Pret total la ce am expus este 200E pt cine le cumpara pe toate.

xristian05 sau 0745697423. Cluj-Napoca.

Salut

Se poate o poza cu soclul frana de mana de la E36 cu suport caseta perfect.

o sa pun mai tarziu poza cu soclu din mijloc.

uite poze cu soclu:

daca esti interesat am posibilitatea sa il trimit prin cineva la bucuresti si te intalnesti cu el acolo.da sa imi sui daca esti hotarat si il vrei pt ca numai joi pot sa fac treaba asta.

daca nu il ia vio mar interesa pe mine . De fapt am nevoie doar de suportul de caseta . Eventual daca Vio nu are nimic impotriva ii pot oferi un cal impecabil fara suport de caseta . Eu am pus cotiera si am primito fara suportul de caseta , dar cu gaurile aferente acestuia . Imi cer scuze daca am fost offtopic .

daca nu il ia vio mar interesa pe mine . De fapt am nevoie doar de suportul de caseta . Eventual daca Vio nu are nimic impotriva ii pot oferi un cal impecabil fara suport de caseta . Eu am pus cotiera si am primito fara suportul de caseta , dar cu gaurile aferente acestuia . Imi cer scuze daca am fost offtopic .

din fericire te pot ajuta si pe tine....am din gresala inca un suport caseta in plus fara consola..deci daca te intere pot sa o trimit si pe aceea prin cineva joi sau vineri la Bucuresti.suna-ma sa vb detalii.

le-am trimis azi maine te suna omul din bucuresti si iti spune unde sa mergi dupa suportul de caseta.bafta

le-am trimis azi maine te suna omul din bucuresti si iti spune unde sa mergi dupa suportul de caseta.bafta

mersi inca odata . Astept telefonul ! Bafta !

AU MAI RAMAS URMATOARELE:

1.vand _chiulasa_ E36 motor 2000 nonvanos, tip motor M50, completa cu axe came si tot ce tine de ea:senzori ulei,apa,ax came etc-pret 120 E....

BONUS 6 pistoane STD+biele

2.diferential de E36 nu stiu exact raportul insa stiu ca e standard pentru motorizare 1.8 is,2.0,2.3.-pret 350 Ron

3. 2 amortizoare OEM spate-E36 SH unul bun ,celalalt nu prea-pret 25 ron ambele

4.laterale-capitonaj de pe stalpii interiori fata-spate de la E36 Coupe sunt gri si sunt impecabile toate 4-pret 40 ron bonus soclu la lumina interioara

5.2 bielete antiruliu marca Meyle SH insa sunt perfecte-60 ambele

...preferabil ar fii sa le vand cuiva din cluj pt a venii sa le vada.

Pret total la ce am expus este 180 E pt cine le cumpara pe toate.

xristian05 sau 0745697423. Cluj-Napoca

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.