Jump to content

iarna`i grea

cmn

Recommended Posts

Am zis eu azi "ce daca ninge si aluneca?". Am scos masina, am mers frumos usor si cand am ajuns acasa, am facut dreapta ca sa intru in parcare si am apasat putin mai tare pedala ca sa ma intorc "asa frumos" cu ea si sa nu mai fiu nevoit sa iau mult de volan dar masina nu cred ca m`a mai ascultat ca a mers drept in fata, am pus frana, a intrat ABS ul dar degeaba pentru ca ea avea o traiectorie sigura. M`am proptit in gardul viu care avea o tulpina destul de groasa, fapt care mi`a indoit numarul, mi`a spart putin bara (ceea ce ma supara cel mai tare) si mi`a indoit putin plasa de la mijlocul barii.

Intrebarea mea este, cum imi repar bara? ca se vede tare urat. Am uitat sa mentionez ca masina are kitul M pe ea.

Am zis eu azi "ce daca ninge si aluneca?". Am scos masina, am mers frumos usor si cand am ajuns acasa, am facut dreapta ca sa intru in parcare si am apasat putin mai tare pedala ca sa ma intorc "asa frumos" cu ea si sa nu mai fiu nevoit sa iau mult de volan dar masina nu cred ca m`a mai ascultat ca a mers drept in fata, am pus frana, a intrat ABS ul dar degeaba pentru ca ea avea o traiectorie sigura. M`am proptit in gardul viu care avea o tulpina destul de groasa, fapt care mi`a indoit numarul, mi`a spart putin bara (ceea ce ma supara cel mai tare) si mi`a indoit putin plasa de la mijlocul barii.

Intrebarea mea este, cum imi repar bara? ca se vede tare urat. Am uitat sa mentionez ca masina are kitul M pe ea.

o schimbi sau incerci sa o repari cu fibra

Cu putin noroc daca bara nu este deloc infundata, (este din plastic, exista adeziv care sudeaza plasticul cum ar fii poxipol) iti iei bara in casa si o lipesti si apoi o revopsesti la un service, plasa din mijloc o refaci la cald sa-si revina la forma initiala ...gaseste un baiat suficient de dibaci .....ti-o face ca noua ..Bafta

Daca este exact asa cum ai descris tu si nu ai casco eu asa as fii facut ...

Edited by edy1092

Plasa cred ca pot sa o indrept daca o imping putin din spate. Iar bara nu e sparta rau, e ciobita putin la buza de jos dar destul cat sa ma deranjeze pe mine.Ma gandeam sa dau cu chit sau ceva de genu ca sa umplu acolo ciobitura dar apoi de unde fac rost de vopsea exact ca asta. Culoarea este lila-violet.

In casa nu am cum sa iau bara ca e destul de mare totusi si asta ar insemna sa o dau jos de pe masina ceea ce eu nu stiu sa fac.

Edited by cmn

Plasa cred ca pot sa o indrept daca o imping putin din spate. Iar bara nu e sparta rau, e ciobita putin la buza de jos dar destul cat sa ma deranjeze pe mine.Ma gandeam sa dau cu chit sau ceva de genu ca sa umplu acolo ciobitura dar apoi de unde fac rost de vopsea exact ca asta. Culoarea este lila-violet.

In casa nu am cum sa iau bara ca e destul de mare totusi si asta ar insemna sa o dau jos de pe masina ceea ce eu nu stiu sa fac.

te duci la baietii care lucreaza in fibra si o rezolvi

cu vopsitul e alta poveste

Asa-i ca acum efortul sa fi luat mai mult de volan nu mai pare asa mare? :) Eu cred ca ai avut un pic de morcov si nu i-ai dat destula talpa. In cazul asta, pe viitor vireaza din volan. Am impresia ca pentru asta e pus acolo..

Pai da, sa dau bani dar sa nu ma rupa rau. Deci e o spartura mica dar pe mine ma deranjeaza. Ce sa cumpar de nou, toata bara? :)

Sa ii fac ceva sa nu se mai vada sau sa se vada mai putin macar. Daca ii dau cu chit si o aranjez si apoi poate gasesc o solutie sa o lipesc, e posibil sa reusesc ceva? Vopsea vad eu unde gasesc sa retusez acolo putin.

Pai da, sa dau bani dar sa nu ma rupa rau. Deci e o spartura mica dar pe mine ma deranjeaza. Ce sa cumpar de nou, toata bara? :)

Sa ii fac ceva sa nu se mai vada sau sa se vada mai putin macar. Daca ii dau cu chit si o aranjez si apoi poate gasesc o solutie sa o lipesc, e posibil sa reusesc ceva? Vopsea vad eu unde gasesc sa retusez acolo putin.

tu citesti ce iti raspunde lumea?

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?s=&...t&p=1019869

am si eu un post despre chestia asta...doar ca nu am spart nik...pe mine m-ar interesa altceva...am facut si eu asa si ma asteptam sa imi intre sistemele masinii...dar nu a intrat nik...masina s-a dus unde a vrut ea cu toate ca am luat piciorul de pe acceleratie si am si virat volanu...nu mi s-a mai intamplat niciodata. acest lucru s-a intamplat dupa ce am schimbat un rulment la roata din spate...mi s-au aprins martorii de abs dsc si alte pericole in bord dar mi-a zis mecaniculk ca se sting dupa ce merg putin ceea ce s-a si intamplat...dar eu simt ca nu mai lucreaza dsc cum trebuie...ce sa fie?

sa o duc la o diagnosticare?

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=72848

Dupa cum se vede iarna mai tine si cerculete cred ca o sa mai faci sau orice alta ghidusie asa ca gandestete la reparatul barii sau schimbarii ei mai incolo ca sa nu dai bani de mai multe ori. Asta e, se mai intampla. Si cum a mai zis cineva, foloseste volanul mai mult.