Jump to content

as vrea X3

io's

Recommended Posts

Cam chel. In anunt zice volan cu comenzi, dar e volan simplu de E46. Si mai e si manual. :)

Si eu sunt tare incantat de un X3. Fata de X5-ul vechi, care mi se pare tare batran, prefer oricand X3. Am avut acum un an unul de US, dar l-am dat repede.

Asta mi-a placut foarte mult, mi-as dori unul la fel.

http://backwebs.homenetinc.com/offleaseonl...ehicle_id=21230

@wlf: nu vreau ceva extraordinar de dotat, nici nu ma deranjeaza daca e manual, in principiu caut ceva inalt 4X4 care sa functioneze cu MOTORINA, nu vad rostul unui suv pe benzina mai ales ca va fi folosit cu precadere la oras ... poate iarna sa-l folosesc si afara

@alexandru_83: cam scump, nu ma incadrez la suma :) poate ca masina face ...

• 2 weeks later...

are prietena mea un X3 3.0d 2005 sincer Km nu stiu cat are parca ~90.000km

-piele

-navi

-steptronic

-panorama

-sistem audio

-senzori de parcare

-plafon antracit[negru]

-bara fatza M

-jante pe 17

etc etc masina are multe dotari este gri sobolan cu interior negru

daca te intereseaza o sa i fac poze si o sa ti comunic un pretz ,mai multe detalii

Edited by Allex18

Cam dubios pretul. Mare atentie la km...la cum arata volanul, mansonul schimbatorului, pielea scaunului soferului etc., verifica la bmw reviziile(daca zice ca a facut la ei).

astea sunt basme, SF-uri,legende

Eu am un E60 pe care l-am luat de nou. Are acum 42000km (doi ani) si pielea de pe volan si de pe schimbator arata relativ rau. Am vazut E60 cu peste 100k km si arata mai bine volanul decat al meu... :lol:

Precizez ca masina sta rar la soare sa zici ca e de la soare...

Depinde foarte mult de cat iti ti mainile pe volan, cu ce dai pielea aia etc.

...deci mi se pare o copilarie sa estimezi uzura masinii dupa cum arata volanul sau mansonul schimbatorului :)

Pielea de pe volan se strica mai ales daca km facuti sunt majoritatea in oras.Am vazut E90 adus din Germania care avea 160.000km cu volan identic cu al meu dar care arata mai bine ( a mea are 90.000km acum).Probabil masina aia a facut multi km pe autostrada unde nu a fost nevoie de prea mult tras de volan. Edited by tzucul