Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

320i sau 320d/2006-2007

dacian san

Recommended Posts

care este mai ieftin de intretinut ?inc sunt nehotarit ce sa cumpar

Pai daca nu ai o preferinta speciala spre diesel sau benzina si alegi in functie de cheltuieli faci asa:

Diesel daca faci km multi peste 30.000-40.000 pe an si banzina daca masina o rulezi mai putin.

parerea mea e sa iei diesel daca ai bani, indiferent de nr de km pe care ii faci iesi mai bine. pe mine nu m-a costat in plus la reparatii (nu m-a lasat nimic) fata de alte benzinare si am mers destul 210k km. vorbim de motoare echivalente, ca daca puneai in discutie 320d si 335i altul era sfatul :)

parerea mea e sa iei diesel daca ai bani, indiferent de nr de km pe care ii faci iesi mai bine. pe mine nu m-a costat in plus la reparatii (nu m-a lasat nimic) fata de alte benzinare si am mers destul 210k km. vorbim de motoare echivalente, ca daca puneai in discutie 320d si 335i altul era sfatul :)

merge bine 335-ul pe benzina , eu sunt multumit de el , serios .

Edited by Cricket

Diselul trage mult mai bine, fara discutie. Se simte diferenta de cuplu. Eu unul am ales benzina pentru sunetul motorului. Una e sa turezi pana la 4000, alta e pana la 6500. Chiar si cu 4 cilindri, se aude destul de frumos motorul, mai ales de la 4000 in sus. Atunci parca renaste.

Eu zic sa incerci ambele motorizari, hands-on. O sa stii atunci ce vrei.

parerea mea e sa iei diesel daca ai bani, indiferent de nr de km pe care ii faci iesi mai bine. pe mine nu m-a costat in plus la reparatii (nu m-a lasat nimic) fata de alte benzinare si am mers destul 210k km. vorbim de motoare echivalente, ca daca puneai in discutie 320d si 335i altul era sfatul :lol:

Poate ai dorit sa scrii 325i. Pai tu ridici un 320d la nivelul unui 335i? :)

E90 320i din 2005-2006 sunt cu 4 cilindri si 150 de cai.320d are 163 de cai....

Eu,personal,as alege diesel in situatia de fata

+1

La un turbo diesel ai avantajul ca poti sa-i dai 30% in plus din chiptuning daca simti nevoia... La un benzinar scoti maxim 10% in cele mai fericite cazuri...

In ceea ce proveste cuplul dieselul e detasat in fata benzinarului...

Nu sunt fan diesel dar judecand problema, in cazul tau cred ca alegerea potrivita e un diesel.

Bafta

Edited by Rin_Tin_Tin

Consumul nu e asa de mare la un 320 i E90 sa stiti, consuma mai putin ca un 318 i si mai mult ca sigur mai putin ca un motor in 6 pistoane.

Si oricum are 150 cp mai mult decat suficient pt strazile noastre.

Iar ca fiabilitate sincer mi e cam frica de motorul asta diesel de pe E90 ,foarte multe probleme in comparatie cu un 320d E 46.

Cu cat e mai nou cu atat e mai prost si parca fac masini din ce in ce mai proaste ca sa bagi bani in ele cu nemiluita.