Jump to content

altu care vrea chip tuning =))

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

[in 23.02 am facut comanda,inca mai am de asteptat,am intales k la chip trebuie sa ai neaparat sonda lambda,si eu printr-un nococ nu aveam asa k azi am dat catalizatorul jos iam dat o gaura inaite de catalizator (in teava nu in catalizator=)) ) si lam dus sa-mi sudeze o piulita sa pot pune sonda pe care nu o aveam k vechiul propietar o schimbat catalizatorul si o pus unu fara sonda, (cred)

masina este un 318is doin 92 luna 5,daca stie careva k pe seria asta nu so pus sonda sa-mi lase un mesaj (mufa o are langa cutia de viteze)

Edited by spanac

:( :D :) :D astazi pe la 12 am gasit chipul in cutia postala B) B) :D pe la 4 oara mea ma apuc sa-l montez (adica 5 ora romaniei)

revin cu noutati deseara,chiar sunt curios daca se simte ceva pervormanta intre chipuri

logic, daca da 10 cai ar trebui sa se simta k nu este 2-3cai de la un filtru sport :) :) :twoup:

Hai cu postul, iti ia 10 min sa-l pui :D)

nu este vb de 10 minute,,,am ceva de facut prin casa,dupia trebe sa plec si trebe sa mai stau si cu femia k la 3:30 merge la lucru :) :) dupaia iar imi spune k tin mai mult la masina decat la ea (de parac nu este asa : :twoup: :( :D :) )

mam tirat,revin deseara

Hai cu postul, iti ia 10 min sa-l pui :D)

nu este vb de 10 minute,,,am ceva de facut prin casa,dupia trebe sa plec si trebe sa mai stau si cu femia k la 3:30 merge la lucru :) :twoup: dupaia iar imi spune k tin mai mult la masina decat la ea (de parac nu este asa : :( :D :) :D )

mam tirat,revin deseara

Stai linistit te asigur ca nu esti singurul caruia i se intampla asta :)

Hai cu postul, iti ia 10 min sa-l pui B))

nu este vb de 10 minute,,,am ceva de facut prin casa,dupia trebe sa plec si trebe sa mai stau si cu femia k la 3:30 merge la lucru :twoup: :( dupaia iar imi spune k tin mai mult la masina decat la ea (de parac nu este asa : :D :) :D :D )

mam tirat,revin deseara

Stai linistit te asigur ca nu esti singurul caruia i se intampla asta :)

oioio :)

nu ai cum sa-i faci un dino test inainte si dupa, nu? :)

fratilor,un test dino costa mai mult decat chipul meu :D :) :D nui vad rostul,decat daca asi avea bani sai arunc pe fereastra

lam montat si testat cat de cat ... (maine cred k primesc comanda la sonda lambda cea originala) acum am montata o sonda luata de pe un audi :) care este identica cu cea care se pune pe bmw ( am montato sa vad cum se comporta masina pana imi vine originala asa k nu-mi sariti in cap)

diferenta de putere se simte la turati mici cat si la turati de peste 4000 :twoup: :(

limitarea turatiei a ajuns la 7000, adica pot sai dau linistit pana in 7000 k numai da in nas

PS: in reclama de la chip scria k mareste limitarea la turati cu 500 de ture

Edited by spanac

Soclul pe care sta cipul l-ai pus tu sau asa era ????Te poti uita pe spatele cablajului ,iti dai seama usor daca sunt lipituri facute de mana.

asa era, nu sut lipituri facute de mana, ecu nu avea urme,deci sunt singurul care o bagat mana in el

cine vrea sa schimbe chipul, uitativa prima oara daca este detasabil si dupaia faceti comanda

in ecu chipul este acoperit cu un plastic alb (am uitat sa-i fac o poza)

Posibil sa fie rupt vreun ciot in soclu, de tot se indoaie piciorusele. Daca te enerveaza, poti schimba la un electronist soclul cu totul.

se indoie decat un piciorus, am incercat sa pun lumina si sa ma uit inauntru si nu am reusitsa vad mai nimic decat camasa de metal care vine pe marginea gaurei, nu ma deranjeaza cu nimic atat timp cat face contact bine, chipul nu-l schimb saptamanal sa se rupa piciorusul,nu cred k il voi mai scote vrodata,

pentru moment il las asa,o sa incer sa rezolv problema in cazul in care va trebui sa mai schimb chipul

MERSI MULT :)

ce date a trebuit sa oferi vanzatorului ca sa poti comanda cipul, ai desfacut cutia la ecu ?

pai am scris si mai sus,inaite sa comandati desfaceti ecu sa vedeti daca este lipit sau nu

chipul a costat 45E transport gratuit si fara alte adaosuri

iti trebuie cont pe ebay si card Master Ccard sau Visa (eu am visa cred k se poate folosi si alte carduri )

dupa ce iti faci cont la sfarit trebuie sa te inregistrezi si ai 2 optiuni prin telefon sau prin datele de la card

dua ce faci comanda primesti un mail pentru a plati si acolo completezi datele de pe card si in scurt timp iti trimit ei un mail cu

numarul de factura precum k tio tras bani de pe card

dupaia i trimiti un mail la vanzator cu nr-ul ala si cu numarul care il scrie pe ecu sau pe chip (este acelasi nr) i poti trimite un mail de unde este oferta cu chip-ul

vezi k mai este un chip mai ieftin care este de la o firma care incepe cu H...(nu mai stiu exact cum se numeste ,imi aduc aminte k incepe cu H) am citit aici pe forumurile de la spanioli k nu sunt asa bune ale si sunt undeva la 25E

mda, incercam, 60 euro tot nu e mult

http://cgi.ebay.de/Performance-Chip-Tuning...=item3efd5d51aa

uitate in ecu sa vezi daca ai chip-ul detasabil si dupaia fa comanda

la 318is si la altele care are chip-ul detasabil se merita sa pui chip costul find de 45e depinde de masina fata de o resofare care costa de la 200E pana la 250E si ai ocazia sa revi cand vrei tu la softul original (chipul original il tin in torperdou pentru orice eventualituate) :)

Dan_316i

posteaza aici in continuare daca faci comanda si revino cu performantele observate intre chipuri dupa schimbarea lor