Jump to content

vand BMW E46

alex21

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

este un pret real si normal

pe la 4000 cam asa e

nu vb de masini supraevaluate

bafta :)

Hai sa fim seriosi, pretul este muuult prea mic si suspect, asta daca nu are probleme ascunse... Pai daca un E46, fie el si Compact, din 2003 are dupa tine pretul real de 3800, atunci un E90 nu ar trebui sa sara de 7000-8000, E36-le sa merite si ele un 500-1000 de euro inmatriculate, iar cu privire la ursuletul tau...nu vrei sa facem un schimb? Am un Nokia 3310 fabricat in 2001, arata foarte bine, tine bateria 4-5 zile, eventual iti mai dau si o bere, facem afacerea? :lol:

pe la 4000 cam asa e

Hai sa fim seriosi, pretul este muuult prea mic si suspect, asta daca nu are probleme ascunse... Pai daca un E46, fie el si Compact, din 2003 are dupa tine pretul real de 3800, atunci un E90 nu ar trebui sa sara de 7000-8000, E36-le sa merite si ele un 500-1000 de euro inmatriculate, iar cu privire la ursuletul tau...nu vrei sa facem un schimb? Am un Nokia 3310 fabricat in 2001, arata foarte bine, tine bateria 4-5 zile, eventual iti mai dau si o bere, facem afacerea? :D

De unde ai dedus tu restul preturilor din ce am amintit eu mai sus sincer ..NU STIU sau pe ce baza le-ai scos :lol:

cat despre ursu meu a fost un model care a facut mai multa cariera ca restul modelelor si f rezistent iar din cate stiu un model cu cat e mai vechi si mai intretinut isi pastreza o anumita valoare daca sti sa apreciezi

iar comparatiile tale mi se par inutile :) ...nu vad de unde ai scos tu ca daca un E36 ar face 1000 un E30 ar trebui sa fie 100 eu

iar coparatia de prost gust cu telefoanele si cu berea ta de rog sa o ti pt tine..esti de-a drepti caraghios :) :)

iar daca ursu meu face o bere inseamna ca restul modelelor sub E30 se dau la tot coltu gratis....asta da gandire :D

Edited by angeleyes

comparatia cu solenza e tare :) :lol:

ala degeaba cere minuni ca prost nu e cine cere ci care da

sa nu uitam ca E46le de mai sus e un 316i si totusi compact probabil si cu mici probleme

si nu degeaba zic pt ca sti pe cineva care si-a luat tot E46 compact din 2002 la 4000...masina fara probleme

Edited by angeleyes

lasati omul sa-si vanda masina pretul este bun pentru cine vrea sa cumpere acest model de masina in zilele de azi preturile masinilor sunt facute in functie de nevoile si datoriile pe care le are vanzatorul asa ca poti gasi masini foarte bune la preturi foarte mici.

bafta la vanzare.

3800 pe o masina din 2003 e un pret foarte mic. Bafta la vanzare!

daca unora li se pare pretul "normal"... mai aruncati cate un ochi pe net.... http://anunt.auto.ro/dacia-solenza/347430.html

Exact asta am zis si eu, pretul este prea mic... Poate omul chiar are nevoie de bani si vrea sa o dea cat mai repede posibil, dar pretul este anormal de mic, mai ales ca e o masina din 2003, indiferent ca este un Compact 316i...

comparatia cu solenza e tare :) :lol:

sa nu uitam ca E46le de mai sus e un 316i si totusi compact probabil si cu mici probleme

si nu degeaba zic pt ca sti pe cineva care si-a luat tot E46 compact din 2002 la 4000...masina fara probleme

nah... uita-te aici...

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/miniSear...ng=&lang=de

Edited by Rhaziel

pe la 4000 cam asa e

bafta ;)

Hai sa fim seriosi, pretul este muuult prea mic si suspect, asta daca nu are probleme ascunse... Pai daca un E46, fie el si Compact, din 2003 are dupa tine pretul real de 3800, atunci un E90 nu ar trebui sa sara de 7000-8000, E36-le sa merite si ele un 500-1000 de euro inmatriculate, iar cu privire la ursuletul tau...nu vrei sa facem un schimb? Am un Nokia 3310 fabricat in 2001, arata foarte bine, tine bateria 4-5 zile, eventual iti mai dau si o bere, facem afacerea? :P

De unde ai dedus tu restul preturilor din ce am amintit eu mai sus sincer ..NU STIU sau pe ce baza le-ai scos :)

cat despre ursu meu a fost un model care a facut mai multa cariera ca restul modelelor si f rezistent iar din cate stiu un model cu cat e mai vechi si mai intretinut isi pastreza o anumita valoare daca sti sa apreciezi

iar comparatiile tale mi se par inutile :lol: ...nu vad de unde ai scos tu ca daca un E36 ar face 1000 un E30 ar trebui sa fie 100 eu

iar coparatia de prost gust cu telefoanele si cu berea ta de rog sa o ti pt tine..esti de-a drepti caraghios :D :)

iar daca ursu meu face o bere inseamna ca restul modelelor sub E30 se dau la tot coltu gratis....asta da gandire :D

Deci dupa tine, pretul unui E46 din 2003 de 3800 de euro este real si normal? Pai un E46 din 2000 cat ar trebui sa mai valoreze? Pai cat face ursul tau daca E46-le din 2003 are pret real si normal 3800 de euro? :)

comparatia cu solenza e tare :D :D

nah... uita-te aici...

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/miniSear...ng=&lang=de

Pleaca d-aici Rhaziel ca alea sunt supraevaluate! :)

masina nu are nici o buba. accept orice test cu ea. ii pretz de criza ...

Da, intr-adevar asta este un pret de criza. Teoretic ar trebui sa o vinzi pana luni... :)

Si eu mi-am luat E46-le tot pe un pret extrem de mic, deci exista astfel de oferte.

Acum depinde si ce piese trebuie schimbate, dar merita banii masina asta, categoric.

Bafta!

Edited by Risti

pe la 4000 cam asa e

Hai sa fim seriosi, pretul este muuult prea mic si suspect, asta daca nu are probleme ascunse... Pai daca un E46, fie el si Compact, din 2003 are dupa tine pretul real de 3800, atunci un E90 nu ar trebui sa sara de 7000-8000, E36-le sa merite si ele un 500-1000 de euro inmatriculate, iar cu privire la ursuletul tau...nu vrei sa facem un schimb? Am un Nokia 3310 fabricat in 2001, arata foarte bine, tine bateria 4-5 zile, eventual iti mai dau si o bere, facem afacerea? :D

De unde ai dedus tu restul preturilor din ce am amintit eu mai sus sincer ..NU STIU sau pe ce baza le-ai scos :lol:

iar comparatiile tale mi se par inutile :) ...nu vad de unde ai scos tu ca daca un E36 ar face 1000 un E30 ar trebui sa fie 100 eu

iar coparatia de prost gust cu telefoanele si cu berea ta de rog sa o ti pt tine..esti de-a drepti caraghios :) :)

3.800 EUR e un pret normal? Pentru un BMW din 2003? Pai ursul tau atunci face cat bricheta mea Zippo! Inseamna ca o pisica ar trebui sa fie cam 500 EUR inmatriculata si peste 95!

Pretul este Incredibil iar daca masina chiar nu are nici o problema, atunci e POMANA!

Edited by Alexxx

incredibil!e plin de detectivi pe topicul omului....eu am vazut ca are o pietricica in cauciuc,pe asta nu a vazut-o nimeni?!se profita prea mult de bunatatea moderatorilor si fiecare posteaza ce-i trece prin cap,dar nimeni nu este interesat de masina omului,doar de carcoteli!