Jump to content

vand BMW E46

alex21

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Senzorul de airbag aprins nu l-a vazut nimeni aprins? :lol:

Asa si?

Nu ai vrea cumva E90 nou, 0 km cu 5000 eur? :)

La pretul asta ignori un rahat de senzor, o zgarietura eu stiu pe unde, un plastic rupt, etc.

PS: am inteles din prima ca e aprins... :)

Asta e un post pentru colegii de pe forum interesati de masina:

Astazi am dat "o fuga" pana in Timisoara sa vad/cumpar masina.

Ceea ce am gasit a fost o masina neintretinuta careia i s-a facut reclama cu poze facute cu ceva vreme in urma.

Pana aici toate bune si frumoase exceptand:

1) Masina este fabricata in Februarie 2002 (2002 fiind data de fabricatie si prima inmatriculare trecute in carte si pe talon)

2) Masina este aproape tipla doar ca:

a) Articulatia spate este terminata (pe stanga arata de parca s-a rupt roata)

:) Nici in fata nu sta mai bine (joc mare in pivoti)

b1) telescoapele de pe fata sunt la numar ...

c) Geamul soferului nu functioneaza

d) oglinzile nu functioneaza (nici reglaj si nici dezaburire) - si nu e o siguranta

e) interiorul este textil cu piele, relativ murdar si neingrijit (dar cica iese la spalat), atins in 2-3 locuri - lipsa ceva elemente de plastic din interior (nimic grav dar totusi....)

f) consola centrala este fisurata

g) cutia de viteze m-a facut sa-mi aduc aminte expresia "Mesteci in benzina" ... nu cred ca mai e nevoie de detalii suplimentare

h) uleiul din motor avea un usor miros de benzina

i) relatiul oscileaza si are tendinta sa dea in nas daca o calci brusc

i) bara fata usor pleznita (nu ma refer la proiectorul lipsa)

j) bara spate reparata

k) din pacate am avut probleme cu laptopul (Windows 7 .... ) si nu am putut pune testerul pe ea (am plecat cu o interfata GT1 la mine)

x) inca un aspect legat de intretinere: l-am intrebat daca a schimbat filtrul de polen (masina aburind geamurile rau de tot) .... vine si raspunsul: i l-a

dat un prieten SH de pe un 330....

3) Individul a venit cu masina echipata cu niste pepeni nenorociti de gume de vara (pe 15 sau 16, jante de tabla) / profilul cauciucului nu depasea 1 mm , fara sa exagerez, ideea e ca nu am putut merge cu mai mult de 40km/h in conditiile in care ningea destul de serios.

Eu am oferit 3000 si apoi 3100, adica cat am considerat eu ca este un pret corect tinand cont de ceea ce aveau baietii de vanzare.

Ps: Baietii sunt super de treaba, raspund la orice intrebare legata cu masina cu "nu stiu" / "nu ma pricep", iar la intrebarea cine este proprietarul din acte am primit 2 sau 3 raspunsuri diferite ( ca e fratele tipului care a lasat numarul pe forum, ca e un prieten mai batran, ....) ceea ce ma face sa cred ca am avut de-a face cu niste samsari amatori. De mentionat este ca afirmau ca contractul de vanzare cumparare se va face intre proprietarul din acte si cumparator.

Deci ... daca e cineva interesat ... masina e in continuare de vanzare.

PS: Volanul este f.f.f. uzat pentru km afisati de vanzator. Poate ca a fost schimbat....

Edited by GekZ

Asta e un post pentru colegii de pe forum interesati de masina:

Astazi am dat "o fuga" pana in Timisoara sa vad/cumpar masina.

Ceea ce am gasit a fost o masina neintretinuta careia i s-a facut reclama cu poze facute cu ceva vreme in urma.

Pana aici toate bune si frumoase exceptand:

1) Masina este fabricata in Februarie 2002 (2002 fiind data de fabricatie si prima inmatriculare trecute in carte si pe talon)

2) Masina este aproape tipla doar ca:

a) Articulatia spate este terminata (pe stanga arata de parca s-a rupt roata)

:lol: Nici in fata nu sta mai bine (joc mare in pivoti)

b1) telescoapele de pe fata sunt la numar ...

c) Geamul soferului nu functioneaza

d) oglinzile nu functioneaza (nici reglaj si nici dezaburire) - si nu e o siguranta

e) interiorul este textil cu piele, relativ murdar si neingrijit (dar cica iese la spalat), atins in 2-3 locuri - lipsa ceva elemente de plastic din interior (nimic grav dar totusi....)

f) consola centrala este fisurata

g) cutia de viteze m-a facut sa-mi aduc aminte expresia "Mesteci in benzina" ... nu cred ca mai e nevoie de detalii suplimentare

h) uleiul din motor avea un usor miros de benzina

i) relatiul oscileaza si are tendinta sa dea in nas daca o calci brusc

i) bara fata usor pleznita (nu ma refer la proiectorul lipsa)

j) bara spate reparata

k) din pacate am avut probleme cu laptopul (Windows 7 .... ) si nu am putut pune testerul pe ea (am plecat cu o interfata GT1 la mine)

x) inca un aspect legat de intretinere: l-am intrebat daca a schimbat filtrul de polen (masina aburind geamurile rau de tot) .... vine si raspunsul: i l-a

dat un prieten SH de pe un 330....

3) Individul a venit cu masina echipata cu niste pepeni nenorociti de gume de vara (pe 15 sau 16, jante de tabla) / profilul cauciucului nu depasea 1 mm , fara sa exagerez, ideea e ca nu am putut merge cu mai mult de 40km/h in conditiile in care ningea destul de serios.

Eu am oferit 3000 si apoi 3100, adica cat am considerat eu ca este un pret corect tinand cont de ceea ce aveau baietii de vanzare.

Ps: Baietii sunt super de treaba, raspund la orice intrebare legata cu masina cu "nu stiu" / "nu ma pricep", iar la intrebarea cine este proprietarul din acte am primit 2 sau 3 raspunsuri diferite ( ca e fratele tipului care a lasat numarul pe forum, ca e un prieten mai batran, ....) ceea ce ma face sa cred ca am avut de-a face cu niste samsari amatori. De mentionat este ca afirmau ca contractul de vanzare cumparare se va face intre proprietarul din acte si cumparator.

PS: Volanul este f.f.f. uzat pentru km afisati de vanzator. Poate ca a fost schimbat....

Unde e ala acum care spunea ca este un pret foarte corect pentru un E46?! :) Acum spun si eu ca e corect daca masina e "cazan'...

gekz,tu esti mecanic auto de meserie?si de ce ai mai fost interesat sa cumperi masina pt suma de 3100 euro,din moment ce o descrii ca pe o masina facuta praf?cei 700 euro diferenta care ai negociat-o tu nu cred ca acopera toate defectele expuse de tine! Edited by wizard

tu intelegi limba romana istetule?am sa-ti fac o traducere si pe intelesul tau la cea ce am scris mai sus,ma refeream ca daca masina era"varza"asa cum o descrie el,de ce a mai fost interesat sa o cumpere????daca o cumpara cu 3100 euro cat a oferit el sigur masina nu mai era asa varza!acum ai inteles si tu istetule????

Deci sa inteleg ca nu au acceptat suma oferita de tine?

Dintre problemele expuse de tine, cea mai grava eu o vad pe aia de la motor. Nu stii exact in cati bani te bagi pentru a o rezolva. Dar restul inca sustin ca mi se par nimicuri, mai ales daca pretul poate sa scada sub 3500 sa zicem. Cum zice si @alexxx: "la cat vroiai sa o ia, la 1.000 EUR?".

mai bine rugai un membru forum din timisoara sa arunce o "geana" la masina inainte sa bati atata drum degeaba...si eu am patit-o la alba-iulia si arad cu niste cazane care aratau in poze impecabil...pacat

Corect.

Eu poate as fi fost dispus sa-l ajut. :)

----------------------

Ar trebui introduse niste reguli obligatorii la sectiunea asta de vanzari auto. Gen:

- poze nu mai vechi de 1 saptamana

- detalierea minusurilor masinii.

Ce sa faci, trebuia asteptat la un asa pret... eu daca aveam o masina cat de cat ok la pretul si anul asta de vanzare, mai mult ca sigur o vindeam in cercul meu de prieteni/cunostinte, n-as mai fi apucat sa o pun pe forum.

Asadar, masinile cu preturi de astea ajunse pe topicuri, la vanzare, clar sunt praf, ca doar lumea din orasul lor le-a vazut, si nu le-au cumparat, aici se merge pe ideea, daca vine ala din brasov sau braila sau bucuresti, pai nu pleaca fara ea...

dupa ce o fost gekz... am ajuns si eu la masina sa arunc o provire !!! am fost destul de dezamagit sa vad ceva in poze si altceva in realitate....numa la mine norocu e ca sunt din tm deci no fo prea mare deranjul!!! e o masina tipic neingrijita care a fost tras de ea cat sa putut...de aici si pretul !!! mai trebe bagati niste bani in masina aia e clar...dar pt cine o vrea eu zic ca este remediabila!!!

poate dak erau bani de reparati era reparata de mult. ideea ii ca ai vazut starea masini asa cum ii fara smenuri sa para masina ca din fabrica. Nu esti obligat sa o cumperi.... in orice masina trebe bagti niste bani ca totusi is vechi. Oricum ms la cei care imi dau si mie dreptate.restu apucativa de treburi mai serioase nu numai de critici.

poate dak erau bani de reparati era reparata de mult. ideea ii ca ai vazut starea masini asa cum ii fara smenuri sa para masina ca din fabrica. Nu esti obligat sa o cumperi.... in orice masina trebe bagti niste bani ca totusi is vechi. Oricum ms la cei care imi dau si mie dreptate.restu apucativa de treburi mai serioase nu numai de critici.

" treburi mai serioase nu numai de critici. "...Ai dreptate, tu esti un om serios si ai facut o treaba serioasa cu intentia de vanzare a masinii asteia.

Era mult mai decent daca expuneai si problemele pe care la are masina pe care o vinzi.

PS: Stii ce se spune despre oamenii seriosi?

altceva decat sa comentati nu aveti....? eu nu il cunosc pe propietar habar n-am cine e.... dar bafta lui...vreti ca masina sa fie noua la bani aia si fara nici un defect...? sunt curios cum arata masinile alea ale vostre ca va dati mari si rotuzi si cunoscatori...

aaa apropo asta nu ii buna masina ca e prea ieftina ...

sa ai bafta colegu... :)

wow mare branza? masina ta cate becuri are aprinse?