Jump to content

vand BMW E46

alex21

Recommended Posts

greseala mea ca nu am spus ca mai is mici defecte recunosc dar nici masina noua la bani astia nu gasesti .

aurelian0408 sincer nu stiu ce se spune despre oamenii seriosi .... spune tu sa nu mor prost

ms razvan pt sustinere

Cu tot respectul, dar daca ce a spus GeKZ este adevarat, atunci acelea nu pot fi numite mici defecte. De acord cu tine ca orice masina sh nu este perfecta, insa problemele enumerate de GeKZ pe care le-a gasit la masina ta chiar sunt serioase... Frumos ar fi fost daca le enumerai macar pe cele mai importante... :)

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Risti, tie tot ce a enumerat GeKZ acolo ti se par nimicuri? :)

Da, majoritatea sunt nimicuri...

Daca omu ti-ar da-o cu 3400-3300, eu zic ca iesi in avantaj, in conditiile in care una relativ buna o cumperi cu 5500 si posibil sa mai bagi ceva bani si in aia.

Asa daca mai bagi in asta ~1500 eur (cam exagerat dar sa zicem), tot iesi sub pretul pietei.

Tu cam cat ai vrea sa fie masina asta, 2000 eur? :lol:

Risti, tie tot ce a enumerat GeKZ acolo ti se par nimicuri? :)

Da, majoritatea sunt nimicuri...

Daca omu ti-ar da-o cu 3400-3300, eu zic ca iesi in avantaj, in conditiile in care una relativ buna o cumperi cu 5500 si posibil sa mai bagi ceva bani si in aia.

Asa daca mai bagi in asta ~1500 eur (cam exagerat dar sa zicem), tot iesi sub pretul pietei.

Tu cam cat ai vrea sa fie masina asta, 2000 eur? :lol:

A, nu, in niciun caz 2000 de euro, eu personal nu as cumpara-o... :)

Colegul de pe forum care te-ai dus sa vezi masina, chiar te asteptai ca masina sa fie impacabila la banii astia?

Nu, dar nu ma asteptam sa gasesc un cazan. Ca sa aduci masina intr-o stare decenta trebuie investiti cam 1500 euro. Minim! Si nu am apucat sa pun testerul pe ea. 3100+1500 = 4600 .. In banii astia gasesti un E46 Compact decent si nu-ti mai bati capul cu reparatii capitale... Parerea mea. Eu m-am dus sa vad masina dupa o discutie telefonica cu persoana care o vinde. Din pacate diferenta intre ceea ce a descris pe site / telefonic si ceea ce vinde este IMENSA.

In alta ordine de idei, omul e liber sa vinda masina in ce bani vrea. Tinand cont de circumstante, parerea mea e ca nu merita cumparata masina la un pret mai mare de 3000E. Oferta de masini este f. diversificata. In perioada asta legea o fac cei care au banu' in buzunar, nu cel care are nevoie de bani. Asta e realitatea.Cui nu-i convine n-are decat sa se mute in Seccond Life.

mai bine rugai un membru forum din timisoara sa arunce o "geana" la masina inainte sa bati atata drum degeaba...si eu am patit-o la alba-iulia si arad cu niste cazane care aratau in poze impecabil...pacat

Mda. Asta cam asa e ... Din pacate e a 2-a oara cand ma duc pana in TM sa vad o masina si gasesc "leopardul calare pe gard". Tura trecuta am fost sa vad un Peugeot 207 (parca) - frumoasa masina, relativ bine intretinuta ... dar fara aer conditionat (asta in conditiile in care am intrebat la telefon daca functioneaza aerul conditionat ... si evident raspunsul a fost afirmativ). Cred ca samsarii se bazeaza pe faptul ca te duci 500 km sa vezi masina si apoi daca tot te-ai dus pana acolo, o cumperi ca doar nu ai batut drumul degeaba.

gekz,tu esti mecanic auto de meserie?si de ce ai mai fost interesat sa cumperi masina pt suma de 3100 euro,din moment ce o descrii ca pe o masina facuta praf?cei 700 euro diferenta care ai negociat-o tu nu cred ca acopera toate defectele expuse de tine!

dar tu esti mecanic? (asta ca sa nu te intreb ce te fute pe tine grija de banii si de viata mea)

Scopul postului era sa descriu starea masinii ca sa nu se mai duca si alti colegi crezand ca vor gasi masina descrisa de vanzator!

Edited by GekZ

oamenii is rautaciosi degeaba.

daca masina e prea moca e cazan,daca e prea scumba iar nu'i bine.

eu sincer cand vad un bmw din 2003 la banii astia ma gandesc ca are probleme,omu nu o pus pret asa mic de prost.

pe orice topic de vanzare toti critca,mor cand vad asa oameni,lasati baiatu sa'si vanda marfa.

ai si tu dreptate cand imi sugerezi sa nu te bag in seama,ce pretentii pot sa am de la cineva care vrea o masina din 2002 la numai 3800 euro si se asteapta sa fie si in stare perfecta!

Prietene, iti bate vantul prin buzunare, vrei sa-ti vinzi masina si esti disperat ca scad preturile?

Retine te rog 2 aspecte:

1) Masina nu este o investitie. Costa mult la achizitie si te frige la buzunar la intretinere si cand vrei sa o vinzi.

2) Pretul acelei masini este dat de piata tinand cont de legea cererii si a ofertei.

Daca te duce capul cat de cat o sa-mi dai dreptate.

eu sincer cand vad un bmw din 2003 la banii astia ma gandesc ca are probleme,omu nu o pus pret asa mic de prost.

pe orice topic de vanzare toti critca,mor cand vad asa oameni,lasati baiatu sa'si vanda marfa.

De acord cu tine. Dar totusi nu e frumos sa minti in halul asta. Este mult prea mare diferenta intre descriere si realitate. Miroase a lipsa de bun simt.

PS: este din 2002. Asta vis-a-vis de seriozitatea vanzatorului.

Edited by GekZ

ai si tu dreptate cand imi sugerezi sa nu te bag in seama,ce pretentii pot sa am de la cineva care vrea o masina din 2002 la numai 3800 euro si se asteapta sa fie si in stare perfecta!

Prietene, iti bate vantul prin buzunare, vrei sa-ti vinzi masina si esti disperat ca scad preturile?

Retine te rog 2 aspecte:

1) Masina nu este o investitie. Costa mult la achizitie si te frige la buzunar la intretinere si cand vrei sa o vinzi.

2) Pretul acelei masini este dat de piata tinand cont de legea cererii si a ofertei.

Daca te duce capul cat de cat o sa-mi dai dreptate.

De acord cu tine. Dar totusi nu e frumos sa minti in halul asta. Este mult prea mare diferenta intre descriere si realitate. Miroase a lipsa de bun simt.

dupa afirmatiile care le faci la adresa mea imi dau seama ca esti prea sarac mintal ca sa pot sta de vorba cu tine,plus ca ma umplu de nervi cand vad zmei din astia in spatele tastaturii!daca mai doresti sa imi spui ceva,fa-o pe pm sau intre 4 ochi!merci de intelegere!

Gekz

Pana la urma jantele care sunt pe masina in poza , le avea sau vroia sa ti-o vanda cu cele de tabla ?

am fost dupa el .... se vindea cu cele de tabla si la promisiunea ca o sa primesti ceva pe 17...care sunt in nush ce garaj !! in orice caz nu cele din pooza....salutare

3100+1500 = 4600 .. In banii astia gasesti un E46 Compact decent si nu-ti mai bati capul cu reparatii capitale... Parerea mea.

Da, este doar parerea ta.

Eu am prezentat niste chestiuni mai sus referitor la preturi si inca sustin ca iesi in avantaj cu masina asta daca o cumperi in jurul sumei de 3100 +/-.

Orice masina ai cumpara, chiar daca pare excelenta la prima vedere, tot trebuie sa bagi ceva banuti in ea, ceva tot trebuie schimbat la ea.

Sa fim seriosi, ce vanzator o pune la punct d.p.d.v. mecanic/tehnic pentru a o vinde in stare perfecta?

Asa ca teoria: lasa ca o sa-mi iau una mai buna cu mai multi bani, e cam in plop.

3100+1500 = 4600 .. In banii astia gasesti un E46 Compact decent si nu-ti mai bati capul cu reparatii capitale... Parerea mea.

Da, este doar parerea ta.

Eu am prezentat niste chestiuni mai sus referitor la preturi si inca sustin ca iesi in avantaj cu masina asta daca o cumperi in jurul sumei de 3100 +/-.

Orice masina ai cumpara, chiar daca pare excelenta la prima vedere, tot trebuie sa bagi ceva banuti in ea, ceva tot trebuie schimbat la ea.

Sa fim seriosi, ce vanzator o pune la punct d.p.d.v. mecanic/tehnic pentru a o vinde in stare perfecta?

Asa ca teoria: lasa ca o sa-mi iau una mai buna cu mai multi bani, e cam in plop.

Pai 3100 era limita de sus. De asta am oferit banii astia. Nu am spus ca nu merita 3100... In fine. Hai sa punem punct discutiilor offtopic si sa lasam omul sa-si vanda masina.