Jump to content

Vand bmw e46 2.5 ci 2001 9500 euro

xristian05

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
nu se inghesuie nimeni? :twoup: sa il vand in rate? :)

nu prea e cerere pt 2.5 momentan..daca nu vrei sa il dai pe mai nimic, eu iti sugerez sa il pastrezi.

era modul ironic de a spune ca il dau in rate:)oricum daca nu se vinde la adevarata valoare a masinii, atunci o sa o folosesc in continuare la fel cum o folosesc si acum, adica zi de zi. eu iubesc masina asta, iar motivul pentru care doresc sa o vand este de a-mi achizitiona un 3.0 Ci.Multumesc oricum pentru apreciere.

nu se inghesuie nimeni? :twoup: sa il vand in rate? :)

nu prea e cerere pt 2.5 momentan..daca nu vrei sa il dai pe mai nimic, eu iti sugerez sa il pastrezi.

era modul ironic de a spune ca il dau in rate:)oricum daca nu se vinde la adevarata valoare a masinii, atunci o sa o folosesc in continuare la fel cum o folosesc si acum, adica zi de zi. eu iubesc masina asta, iar motivul pentru care doresc sa o vand este de a-mi achizitiona un 3.0 Ci.Multumesc oricum pentru apreciere.

pai atunci de ce nu incerci sa vezi daca accepta cineva schimb+diferenta?..

pai atunci de ce nu incerci sa vezi daca accepta cineva schimb+diferenta?..

sunt dispus si la schimburi, insa dupa cum am spus mai devreme, motivul pentru care vand masina este de a-mi achizitiona un e46 3.0 CI...deci schimbul ar trebui sa vina din partea unor posesori de e46 3.0 CI....

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.