Jump to content

cumpar pentru un e46 nfl

Recommended Posts

Cumpar pentru un e46 din 2000 urmatoarele piese:

-capota fata completa (grile,stropitori,balamale...etc) dar o vreau neaparat culoarea "titan silber"

-aripa dreapta fata la fel neaparat aceasi culoare "titan silber"

Alte culori am gasit peste tot da sincer nu prea am incredere in astia cu vopsitul plus ca vopseaua din fabrica e cea mai buna....

Mai vreau

- tragger fata

-aparatori noroi dreapta

-ramforsare bara fata

...si cam tot ce e pe partea dreapta fata,in afara de bara si faruri ca alea le vreau noi.

Toate piesele le vreau sh....

Si mai am o rugaminte mare: va rog cei cu pretuti "nesimtite" sa va abtineti indiferent ca e sau nu la culoare....Am dat deja peste doi care mi-au cerut unu 1200 de lei si celalalt 1100 lei pe o capota sh si imi spuneau"da frate da e culoarea care iti trebuie tie,am si pe negru la 700 de lei da nu ti-e buna...".Respectivii nu erau de pe forum,dar sunt multi cei care intra aici si vad anunturile...Va multumesc si cer scuze celor care se simt lezati de ultima remarca dar asta este din pacate tristul adevar....

Ma gasiti la 0764409905 sau pe mess george_eu69

Am luat cam tot dar nu gasesc o capota argintie de nfl,asa ca daca are cineva vreuna sau stie pe undeva il rog sa ma anunte ca nu ma pot apuca de reparatie ca nu am tocmai capota si nu prea as vrea sa iau una alta culoare si sa o vopsesc....multumesc anticipat

Am luat cam tot dar nu gasesc o capota argintie de nfl,asa ca daca are cineva vreuna sau stie pe undeva il rog sa ma anunte ca nu ma pot apuca de reparatie ca nu am tocmai capota si nu prea as vrea sa iau una alta culoare si sa o vopsesc....multumesc anticipat

capota silver originala cu tot cu grile 200 euro,mai am si alte piese.daca te intereseaza poti suna la tel 0744/434598 sau 0720/249558.

Multumesc

Edited by cepsagroup

multam da am luat rosie din bucuresti si o sa o vopsesc...

Apropo stie cineva de unde as putea sa cumpar un set de faruri depo cu lupa si angel si cu tot cu semnale da pana in 1000 de lei???Am sunat peste tot si nicaieri ,care le aveau in banii aia, nu aveau pe stoc doar pe comanda in 4-5 zile....Asa ca stie cineva pe undeva?

• 4 weeks later...

DacĂŁ Ăži'a sĂŁrit airbag'ul la accident nu prea mai ai ce sĂŁ' faci :) . ĂĂži va rĂŁmâne eroarea Crash Data Stored. Sunt niÂşte bĂŁieĂži care zic cĂŁ pot Âşterge eroarea dar cel mai sigur e sĂŁ'l schimbi.

Vezi cĂŁ Âşi la centuri/centurĂŁ + bornĂŁ baterie o sĂŁ ai erori.

Edited by Allex

DacĂŁ Ăži'a sĂŁrit airbag'ul la accident nu prea mai ai ce sĂŁ' faci :) . ĂĂži va rĂŁmâne eroarea Crash Data Stored. Sunt niÂşte bĂŁieĂži care zic cĂŁ pot Âşterge eroarea dar cel mai sigur e sĂŁ'l schimbi.

Vezi cĂŁ Âşi la centuri/centurĂŁ + bornĂŁ baterie o sĂŁ ai erori.

Multam Alex,o sa-l schimb da sa vad intai exact pe tester cum sta treaba.Cat despre centura daca nu am avut-o pusa mai tre sa schimb ceva?Iar la capsa pirotehnica o sa trebuiasca sigur alta asa ca astept oferte!

Nu conteazĂŁ dacĂŁ ai avut centura sau nu ĂŽn timpul accidentului.

DacĂŁ Ăži'a sĂŁrit doar airbagul de la Âşofer, atunci trebuie schimbatĂŁ doar centura de la Âşofer; dacĂŁ Ăži'a sĂŁrit Âşi cel din dreapta atunci ai ambele centuri sĂŁrite.

Nu conteazĂŁ dacĂŁ ai avut centura sau nu ĂŽn timpul accidentului.

DacĂŁ Ăži'a sĂŁrit doar airbagul de la Âşofer, atunci trebuie schimbatĂŁ doar centura de la Âşofer; dacĂŁ Ăži'a sĂŁrit Âşi cel din dreapta atunci ai ambele centuri sĂŁrite.

Alex eu stiam ca centura se schimba doar daca ai avut-o pusa...Si am mai intrebat cativa si la fel mi-au spus!

ba frate cum sa schimbe centura daca nu a post pusa?

aia e simplu de verificat daca e sarita, si daca nu a fost pusa mai mult ca sigut nu e sarita. cat despre capsa pirotehnica mai mult ca sigur o am eu cu cablul de alimentare cu tot, nu stiu daca se schimba doar ea sau cu totul. mergi cu masina la tester si cand stii ce ai nevoie mai vb, insa eu nu vad de ce sa sara centura nefiind pusa.

aia e simplu de verificat daca e sarita, si daca nu a fost pusa mai mult ca sigut nu e sarita. cat despre capsa pirotehnica mai mult ca sigur o am eu cu cablul de alimentare cu tot, nu stiu daca se schimba doar ea sau cu totul. mergi cu masina la tester si cand stii ce ai nevoie mai vb, insa eu nu vad de ce sa sara centura nefiind pusa.

BĂŁ frate... eu am avut accident cu maÂşina acum ceva timp (nu am avut centura pusĂŁ) Âşi totuÂşi a sĂŁrit capsa de la centurĂŁ. Tu poate vorbeÂşti din cĂŁrĂži...

BĂŁ frate... eu am avut accident cu maÂşina acum ceva timp (nu am avut centura pusĂŁ) Âşi totuÂşi a sĂŁrit capsa de la centurĂŁ. Tu poate vorbeÂşti din cĂŁrĂži...

sa ma fac inteles. eu am avut doua accidente. unu mai usor in care eu nu am avut centura si nu mi a sarit nimic la sofer insa la pasager au sarit airbagurile din usa fata dr si cortina, fara sa declanseze centura pirotehnica, si al doilea accident ambele centuri fata puse, in care au sarit 4 airbaguri sofer usa, volan, cortina la sofer si cel din bord la pasager. ambele centuri pirotehinice in acest eveniment au sarit. deci nu cred ca vorbesc asa din carti cum spune allex. totodata am spus ca e usor de vazut daca au fost declansate centurile pirotehnice sau nu. mi ar place sa vorbesc doar din carti da din nefericire am invatat pe pielea mea. in functie de impact si locul unde e lovita masina presupun ca declansaza sau nu centurile. nu stiu sa spun unde au senzori si de ce declansaza sau nu, momentan lucrez la o banca si nu la uzinele bmw. :)