Jump to content

E30 cu motor M60 V8 4.0l

FiveThreeFive

Recommended Posts

:) ala-i

nu stiu cum sa fac sa il tai , ca sa pot sa ill pun pe site , nu merge cu spliterele astea normale deoarece are extensie mpeg , las ca mai caut ceva programe si daca reusesc il pun .  :blink:

12992[/snapback]

eram sigur ca la ala te referi!

Nu e aceiasi masina! Ala e un 325:P Doar culoarea e la fel. Uita-te mai atent sa vezi ca ala nu are "kitul" asta de M. Si daca nu ma insel ala era in 4 usi. Nu pot verifica ca nu mai am filmul. :)

il am si eu

robins bmw by ronta se numeste

are oxi de azot pe masa, e un rezervor de benzina cum sunt acelea de raliu, masina e in 2 usi si are praguri cum are (cine pana mea?!?)  :blink:

13142[/snapback]

ejti tuh asa sigur ? la 80 la ora ii da kickdown si ii fuge de sub fund

stai ca acuma caut pe google ceva de taiat mpeg -uri

tre ' sa il pun aicea

il am si eu

robins bmw by ronta se numeste

are oxi de azot pe masa, e un rezervor de benzina cum sunt acelea de raliu, masina e in 2 usi si are praguri cum are (cine pana mea?!?)  :blink:

13142[/snapback]

va zic sigur ca nu e aia din filmul ala!

Aia nu avea kitul de m si mai ales era "doar" un 325!!!! Uitati-va si voi la motor ca deschide capota pe la sfarsitul filmului :)

Edited by florin83

va zic sigur ca nu e aia din filmul ala!

Aia nu avea kitul de m si mai ales era "doar" un 325!!!! Uitati-va si voi la motor ca deschide capota pe la sfarsitul filmului :blink:

13190[/snapback]

masina din filmul asta de care vorbim nu e cea cu care ai pus tu poza, am un filmyulet cu aia dar nu ma lasa sa-l pun

• 2 weeks later...

delectati-va un pic si cu acesta:

http://www.ticco.com/film/Ticco_BMW_Turbo.mpg (56.408.796 bytes)

comentariile unui user:

"Its incredibly long, but very fun. This E30 liquefies tires even starting at highway speed.

Its an 11 minute video, but pay special attention starting at about 7 minutes. The first several minutes are video from a car that is following watching the car smear rubber. Then from about 7-9 minutes is a ride in the E30, then its a virtual tour of the car to the end.

I personally liked the part in the 7-9 minute range watching the gauges, in particular the boost gauge peaking at about 2.0 bar."

tare! nu asa ca ronta ala, da merge :blink:

parca nu e asa rapid ca ala la viteze mari. la ala imediat sarea acu la 240.

aaa.. acum mi-am adus aminte ca mai vazusem un filmulet cu asta. era la o liniuta cu alt E30 gri. era si ala periculos.

poate gasesc filmu..

Edited by florin83

• 5 months later...
  • 1 year later...
Pozele sunt scanate dupa o revista, nu foarte clar - dar totusi se intelege scrisul.

Este genul de tuning dupa care nu prea ma dau in vant (pentru ca modificarile ies MULT din proiectul initial al constructorului), dar nu pot sa nu recunosc ca este super interesant.

post-44-1106374426_thumb.jpg post-44-1106374456_thumb.jpg post-44-1106374476_thumb.jpg post-44-1106374496_thumb.jpg

8559[/snapback]

ASTA DA PAPA BEAR :blink: f f f frumos