Jump to content

M3 E46

fbdcnt

Recommended Posts

As vrea sa pun o evacuare care sa sune gros la relanti gen Porsche (stiu, nu se poate) si cand e chinuita sa aiba rasp dar sa nu faca prea mare tambalau la drum in conditii normale. Aici e un link cu clipuri de diverse evacuari. Care vi se pare ca e mai aproape de ce as vrea eu?

Evacuari M3

pai trebuie cautat la Hamman , la Ac Schnitzer..eu zic ca astia se pricep cel mai bine.....pana acum am ascultat Ac Schnitzer si mi se pare ca suna misto....stock cum suna...e pe site-ul ala ? Edited by Cosminbad

Ce nu iti place oare la sound-ul evacuarii de M ?!? Daca vroiai sa sune gen Porsche iti puteai lua Porsche, era mult mai simplu asa  :blink: . Vei face in cazul asta un M3 sa sune ca un Porsche ceea ce totusi e o ciudatenie, daca vroiai sa sune a Porsche nu iti luai M3... parerea mea evident  :) .

102594[/snapback]

nu e nici o ciudatenie toti pe afara schimba evacuarile de noi. porsche mi-as fi dorit am luat m3 ca nu am reusit sa scap de un 7 si asa am facut buy back la bavaria. nu-mi pare rau, m3 e ok. cred ca o sa-i pun ac schnitzer, imi place cum bolboroseste. vrea cineva pe aia stock noua la 0km?

multumesc. sunetul ala de trompeta nu-mi place de nici un fel. cred ca tot eisenmann suna cel mai bine, pare aerisita, neobturata. nici preturile alora nu sunt dispus sa le platesc nici daca mi-ar placea cum suna.

mai asteapta o zi doua Dorule poate mai gasim ceva

102719[/snapback]

da mai stau o sapt sa ma duc la mare in weekend sa vad cum suna pe sosea cu capota si fara si la fel in oras. treaba e ca astia la eisenmann par cei mai tari ca fac pt multe marci si case de tuning majore- brabus, amg... in plus ala e genul de sunet care imi place, mai curat. sa vad si ce imi raspunde bavaria de schnitzer ca nici aia nu suna rau. transportul de la eisenmann e 220 eu. in plus imi plac evacuarile ovale de la modelul ala nou.

Edited by Doru

Dorule, sa faci poze, cu M3-ul ridicat pe cricuri shi cu baietzii noshtri demontand eshapamentul. A kodak moment!  :blink:

102906[/snapback]

nu mai, o schimb eu in service. sunt nehotarit daca sa iau cu 4 evacuari rotunde cum e original sau cu 2 ovale. am vorbit cu aia cica suna la fel. cu demontatul chiar ca nu e mare brinza, fiind noua se scoate imediat ca nu are suruburile ruginite. daca aveam rampa o schimbam si singur.