Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

spalator parbriz la e34

ak_47

Recommended Posts

Se apasa pe capul manetei. Mi se pare ca trebuie sa ai farurile aprinse cand folosesti functia.

o sa incerc azi sa vad, nu inteleg de ce nu are presiune la aruncat pe parbriz, uneori nici nu ajunge pana pe parbriz.

Pompa e noua, sa fie duzele de pe capota terminate ? Daca cumpar duze neincalzite e grav ?

Edited by ak_47

Pot fi diuzele infundate, am patit-o si eu mai demult. Nu conteaza ca sunt neincalzite, foarte rare cele care au cu incalzire. La mine iarna asta au mers perfect.

le-am intepat cu acu si degeaba , tot nu merg cum trebuie .Ale mele sunt cu incalzire

Edited by ak_47

Se apasa pe capul manetei. Mi se pare ca trebuie sa ai farurile aprinse cand folosesti functia.

Se pare ca pompa pentru "super jet" nu face nimic, am pus pompa cea noua acolo.

Si acuma merge cu farurile aprinse.

Inca o intrebare.

Pompa cea din vasul mare ( 5 litri) , din care trage pentru faruri,proiectoare si pentru parbriz

Imparte jetul la toate astea nu? Pentru ca o diuza e infundata, un pic , iar surplusul ala de presiune banuiesc ca se duce pe restul diuzelor care nu sunt infundate

Cred ca vorbiti de pastilele alea care sunt imediat dupa duze. Alea au rolul sa mentina presiunea in circuit, astfel incat la prima apasare a manetei, sa iasa imediat apa, sa nu mai aiba intarzierea aia, pana vine pe circuit. Eu le aveam pe direct si am pus pastilele si sunt f multumit.

Nu stiu cum o fi la altele , dar incalzirea la e34 e chiar in diuza

Am dat 20 ron pe bucata , firma VDO cu emblema BMW pilita

Azi le-am dat si eu jos si le-am curatat cu o litza, pe partea soferului nu mai baga deloc. Am vazut ca valva unisens functioneaza la ele. Gunoi nu am scos din ele, nu stiu cu ce s-au infundat. Nu am incalzire la ele! :)

ai diuza cu o teava sau cu 2 ?

Daca te referi la duzele prin care iese apa, da sunt 2 pe fiecare. Oricum tare motorasul ala, eu abia puteam sa suflu prin teava aerul. :)

Acum mi-a picat fisa: cred totusi ca sunt incalzite, altfel de ce ar avea mufa cu 2 fire pe fiecare stropitorile?? :lol: Oricum, arata cam naspa duzele. Frumos ar fi sa le schimb si eu cu unele noi. 20ron sunt alea fara incalzire sau cu incalzire?

Daca te referi la duzele prin care iese apa, da sunt 2 pe fiecare. Oricum tare motorasul ala, eu abia puteam sa suflu prin teava aerul. :)

Acum mi-a picat fisa: cred totusi ca sunt incalzite, altfel de ce ar avea mufa cu 2 fire pe fiecare stropitorile?? :lol: Oricum, arata cam naspa duzele. Frumos ar fi sa le schimb si eu cu unele noi. 20ron sunt alea fara incalzire sau cu incalzire?

20 ron fara incalzire

In manual spun astia ca merg continuu, odata cu punerea cheii in pozitia 2. Eu insa iarna nu am vazut ceva spectaculos legat de incalzirea lor, nu mi s-a parut ca si-ar face treaba. As putea masura, asa de curiozitate, daca vine macar curent pe firele care pleaca spre mufele de la duze.

S-or fi ciufulit si ele de atatia ani. La fel cu incalzirea yalei (asta daca nu stiati ca are functie de incalzire pt a nu ingheta si a nu putea baga cheia in ea). La mine am incercat, dar nu se incalzeste.