Jump to content

mi-am luat un 525/2002 a 10-cea

Calinu

Recommended Posts

Tocmai mi la adus cineva si din primele observatii are urmatoarele:10 airbag,navi. mare,parcktronic fata spate,senzor ploaie,carkit nokia,clima,volan cu comenzi,dvd+casetofon.Daca mai stie cineva ce ar mai putea avea ca sa fiu cat mai documentat rog sa-mi spuna sau la ce ar mai trebui sa ma uit.Are 115.000km (sper ca reali). :blink:

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

pai ce dotari standard mai conteaza ? :blink: ai optiuni pe ea multumeste-te : ) si eu as face un retrofit la volan pentru cruise control. s-o stapanesti sanatos. eu am tot 525dA 10/2001. merge super. a ta e manuala sau automata ? probleme nu stiu eu nu am nici una pana acum sper sa nu ai nici tu :) a mea are 125 000 km deja. am facut 3000 de cand am luat-o.

102615[/snapback]

e cutie manuala...cand intrebam de alte dotari eram curios daca are webasto standard !!!si daca are unde e si cum arata?

trebuia sa ai o telecomanda pentru webasto daca aveai.

102635[/snapback]

naspa...credeam ca pe la anii astia deja e standard.Ce-i drept ca nu am cautat-o si nu e exclus ca cel care mi-a adus-o sa creada ca e de la cuptorul cu microunde si sa o ia el!!! :blink:

nu l-am dat,de fapt suntem la catarama eu si tatal meu...le impartim cand cum.Suntem morti dupa BMW-uri!!!

102666[/snapback]

lucky lucky lucky!!!

are de unde invata si juniorul tau...

pretul e bun, chiar f bun pentru optionalele descrise...vezi cu km aia ca sunt de vis! :blink:

lucky lucky lucky!!!

are de unde invata si juniorul tau...

pretul e bun, chiar f bun pentru optionalele descrise...vezi cu km aia ca sunt de vis! :blink:

102667[/snapback]

sa inteleg ca e suficient sa merg la bavaria si sa-mi verifice cheia pt. km si daca e ok inseamna ca nu sa umblat la ei???

cum linie de crom ? pe bandouri ? nu stiu nu am vazut inca E39 cu bandouri cromate. sau te referi la cele din jurul geamurilor ?

cheia nu iti garanteaza kilometrajul. daca tii neaparat sa-l afli o sa-ti dau un PM.

asteptam si poze :>

102683[/snapback]

sunt curios sa-l aflu...te rog scrie-mi.Apropo de crom ...are pe bandouri,si in spate suportul acela de unde se deschide porbagajul....poate nu e crom dar asa arata!!!

cum linie de crom ? pe bandouri ? nu stiu nu am vazut inca E39 cu bandouri cromate. sau te referi la cele din jurul geamurilor ?

cheia nu iti garanteaza kilometrajul. daca tii neaparat sa-l afli o sa-ti dau un PM.

asteptam si poze :>

102683[/snapback]

parca ziceai ca-mi trimiti pe PM cum pot afla KM reali Dane!!!