Jump to content

Incepator

bosstanel

Recommended Posts

eu conduc exact masina pe care o vrei tu un 318Ci facelift din 2003 ,consumul in bucuresti variaza intre 12-14% in fuctie de cat de sportiv mergi iar in afara intre 7 -10% in fuctie de viteza cu care mergi..mergi cu 130 linistit ai 7%..mergi cu 200 ai 12 13 %:lol:

la un asemenea motor, nu mi se pare mult, dupa parerea mea e putin, doar 7% in afara, la 130 km\h? :)

eu conduc exact masina pe care o vrei tu un 318Ci facelift din 2003 ,consumul in bucuresti variaza intre 12-14% in fuctie de cat de sportiv mergi iar in afara intre 7 -10% in fuctie de viteza cu care mergi..mergi cu 130 linistit ai 7%..mergi cu 200 ai 12 13 %:lol:

la un asemenea motor, nu mi se pare mult, dupa parerea mea e putin, doar 7% in afara, la 130 km\h? :)

La 130km/h am acelas consum si eu pe OBC.

unul 2000-2001 il gasesti la pret rezonabil. Daca e in stare buna de ce nu, in caz ca nu te incadrezi la ceva mai nou 2004. Nu are nimic daca e ceva mai veche dar bine ingrijita. Oricum trebuie verificate amanuntit. Ca e 9000 de euro si e 2004 asta nu inseamna ca nu a fost accidentata de exemplu...

Super tare consumul asta. Eu am si 6 cateodata la 130, catre 10 la 200.

Sincer cred ca te cam minte obc-ul, dar e doar parerea mea, nu trebuie aprobata.

Nu minte chiar deloc. asta e consumul ... eu in oras consum 10-11 normal daca circul mai sportiv 12-13. Afara 6-7-8 in functie de regim si incarcatura.

• 2 weeks later...
Salutare, am si eu un 318ci 143cp din 2002 cu facelift, l-am luat la superoferta as putea spune daca stau sa judec dupa preturile care se vehiculeaza pe aici ceea ce ma bucura un pic, masina are 143000 acum si am luat-o la 128000, o stiu de cand era noua deci nu-i teapa si am dat 5500 de euro pe ea. Voiam sa spun ca sunt foarte multumit in ceea ce priveste consumul si fiabilitatea, nu minte nimeni daca spune ca scoate consum de 6% in afara la 130 mers constant. A mea are jante pe 18" si reusesc sa scot consumu' asta daca nu ma infig in ea tare, deci cu roti mai micute nu cred ca e mare filosofie sa te tii de el. Probleme pana acum nu mi-a facut si sper nici de acum incolo sa nu faca prea multe. Motorul e super ok si destul de sprinten chiar si cu 18". Sincer nici eu nu m-as orienta catre diesel pentru ca mie unu mi se pare ca sunt mai pretentioase si nu prea isi justifica nici pretul nici costurile de intretinere ca sa nu mai pun senzatia pe care ti-o da un benzinar fata de diesel, cred ca singurul lucru de speriat la motorul asta sunt bujiile care costa o caruta de bani, in rest tot ce trebuie cumparat la o revizie pe mine m-a ajuns undeva la vre-o 60 de euro in italia (toate filtrele inclusiv cel de polen), ma gandesc ca la noi o fi un picut mai ieftin. Per ansamblu mie mi se pare o alegere buna, depinde doar cat de bine a fost intretinuta pana acum. Bafta!