Jump to content

Vand BMW 320i COUPE - Pachet /// M - PRET MIC

s0rinell

Recommended Posts

Pachet ///M Technic, ///M Optic, ///M Aerodynamic

Fabricatie 1993, 240 000 KM REALI

*Motor 1990cmc, 24valve, EURO 2, 6 cilindri ĂŽn linie, distribuţie lanţ

*Culoare specială DIAMANT SCHWARZ METALIC

*Geamuri electrice faţă cu senzor confort

*Oglinzi electrice ĂŽncălzite heliomate

*Ănchidere centralizată

*Dublu climatronic

*Faruri BI-XENON (fază scurtă + fază lungă) + Angel Eyes + Pleoape

*Computer bord OBC – mare

*Jante aliaj 17”

*Sistem audio MP3 ALPINE (nu este in poze)+ Statie + Subwoofer

*ABS

*Tapiserie piele gri, Scaune sport tip ///M

*Suspensie + Evacuare (sunet superb) + Filtru aer sport

*Proiectoare clare ///M

*Volan reglabil ///M, Schimbător ///M E90, Plafon Piele Negră ///M

*Semnalizări faţă ///M, Stopuri ///M

*Pachet lumini interior, inele cromate bord tip E46

Shimbat discuri şi placuţe de frână faţă-spate, antigel, cauciucuri (225/45/17 pe fata si 245/45/17 pe spate)

Pachet ///M TECHNIC (suspensie, articulaţii), ///M OPTIC (spoilere, praguri, bandouri, eleron lunetă, schimbător, volan)

Funcţionează impecabil, interior curat, masină nefumător, nu prezintă rugină, nu a suferit incidente rutiere. Asigurare si itp valabile, proprietar - mai multe poze pe link urmator sau pe messenger (nu merge sa postez mai multe aici)

PRET: 2799 EURO URGENT!!!!

Date de contact: Tel 0767 572 577 sau id: sorimarius

post-28658-1266107714_thumb.jpg

post-28658-1266107719_thumb.jpg

post-28658-1266107727_thumb.jpg

post-28658-1266107732_thumb.jpg

post-28658-1266107803_thumb.jpg

Edited by alex_maniacu_91
NU se admit link-uri catre alte site-uri.

Am vazut masina de mult pe site-uri la vanzare, ma mir ca nu s-a dat pana acum, oricum nu mai da dume din astea ca nu a suferit incidente rutiere, masina de nefumator... ca te faci de ras Edited by 77NFS

Masina mai are autoblocant LSD 25% de fabrica, sistem audio original cu 8 boxe si grila cu nari facelift. Cu jantele respective am luat-o si nu am apucat sa le schimb, nu cred ca este asta un impediment, cui nu-i plac, le poate inlocui cu usurinta. Iar la pretul asta, o masina cu atatea dotari si ingrijita, eu zic ca sunt bune si jante de tabla :)

Pentu infantilii fara ocupatie, ii invit la un test cu masina si se vor convinge ca nu s-a fumat in ea si nu a fost lovita. Numai ca nu au bani de cumparat, au doar lipsa de ocupatie :lol: Din invidie, fiecare gaseste ceva de facut - comportament tipic de cocalari

TOTUSI, rog un operator/moderator sa ia masuri impotriva celor care posteaza, fara a fi interesati de masina, cu scopul de a denigra anuntul

Edited by s0rinell

cat timp posteaza in legatura cu masina sau dotarile ei, eu personal vad toate aceste postui ONTOPIC, chiar daca ele mai sunt si critice...

"oricum nu mai da dume din astea ca nu a suferit incidente rutiere, masina de nefumator... ca te faci de ras" asta ti se pare ontopic? de unde stie acest utilizator ca s-a fumat in masina mea sau ca a fost lovita, din moment ce nu a vazut-o? numai nepotisme si pe aici. oricum nu ma intereseaza prea mult, ca nu o sa vand masina aici pe forum, dar asa ca fapt divers. vine fiecare cocalar cybernetic sa-si dea cu parerea, ca alta ocupatie nu are! la pretul asta, se asteapta sa cumpere vreun m3 probabil. sunt curios ce masina are el, ca tot e asa atotstiutor si bagator de seama. mare smecher e el, cu 3 clase mai mult ca trenul

Edited by s0rinell

:))) bun moderatorul care a sters ultimul post. numai oameni "cu capul pe umeri" pe aici, mai rar asa ceva: )))) anuntul se suspenda, rog un operator sa inchida acest thead, nu mai sunt interesat sa vand masina pe acest site, din cauza bagatorilor de seama si a nepotismelor! multumesc anticipat Edited by s0rinell

Omule esti nebun? Ai tu masina din 92 sau cand ii sa stii ca nu s-a fumat in ea? de incidente rutiere nu cred ca a dus lipsa in cei 20 de ani din viata ei, asa ca normal ca te faci de ras cand vii cu afirmatii de samsar obosit ce esti...

...aaa si paket m nu are, bara spate e normala cu ornament de M atata tot, semnalizari m..auzi la el hahahaha pai de ce sunt M? pt ca sunt albe? pai iti arat M3 si cu semnalizari galbene, dar tu de unde sa stii...plus faza cu kilometrii reali ... numai baliverne in anuntul tau amice.

Edited by 77NFS

Masina arata bine. Bafta la vanzare.

Adevarul este ca se exagereaza de multe ori la sectiunea vanzari si fara sa vrei te molipsesti de la altii, am patit-o si eu am inceput sa critic offtopic (spiritul de turma evalabil si aici), dar na acest forum e mai libertin sa zicem asa. Sunt curios cate masini sau vandut la aceasta sectiune, cu asa multi cunoscatori, critici,....

Voie buna.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.